Απομάκρυνση ATT email

Οδηγός Απεγκατάστασης ATT email

Τι είναι το ATT email?

Το ATT email είναι ένα παραπλανητικό μήνυμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί από απατεώνες του κυβερνοχώρου. Αυτή τη στιγμή μεταδίδεται με γοργούς ρυθμούς, οπότε αν δείτε μήνυμα με αυτά τα χαρακτηριστικά αγνοείστε το. Με την πρώτη ματιά, το ATT email μπορεί να ξεγελάσει ανθρώπους που χρησιμοποιούν εταιρικές υπηρεσίες, άλλωστε γι’ αυτό έχει σχεδιαστεί. Ωστόσο, υπάρχουνε εκατοντάδες περιπτώσεις χρηστών που δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα περί τίνος πρόκειται σχετικά με το AT&T. Συνήθως, οι χρήστες την πατάνει γιατί έχουν περιέργεια να δούν τι περιέχει το μήνυμα που συνήθως φέρει τον τίτλο ‘Your AT&T wireless bill is ready to view’ ( Ο ΑΤ&Τ ασύρματος λογαριασμός σας είναι έτοιμος προς ανάγνωση’. Επίσης, το μήνυμα ισχυρίζεται ότι στάλθηκε από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΤ&Τ και παρέχει μάλιστα και σύνδεσμο που φαινομενικά κατευθύνει σε λογαριασμό myAT&T.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι, σε περίπτωση που πατήσετε αυτό τον σύνδεσμο, το πιο πιθανό είναι να μολύνετε τον υπολογιστή σας με malware. Για αυτό τον λόγο πρέπει ΠΑΝΤΑ να αγνοείτε όλα τα AT&T emails τα οποία προέρχονται από άγνωστες διευθύνσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τη συγκεκριμένη εταιρία. Εάν εν τέλει ξεγελαστήκατε και πατήσατε τον σύνδεσμο, τότε πρέπει άμεσα να κάνετε γενικό σκανάρισμα του υπολογιστή σας με ένα έγκυρο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware.

Πώς μπορεί το παραπλανητικού τύπου AT&T email να φτάσει σε μένα?

Το παραπλανητικό AT&T email διαδίδεται όπως κάθε κακόβουλο email. Ο πιο πιθανός λόγος είναι εάν επισκεφτήκατε κάποιο αγνώστου ποιότητας και εγκυρότητας ιστότοπο, που είναι συνήθες να χρησιμοποιείται, ώστε να συλλέγει emails χρηστών. Συνήθως, τέτοιου είδους ιστότοποι προσφέρουν δωρεάν εγγραφή για να κερδίζετε διάφορα βραβεία, όπως ipads, iphones και άλλα παρόμοια. Ωστόσο, οι χάκερς μπορεί να ξεκινήσουν να στέλνουν αυτό το παραπλανητικό AT&T email σε τυχαίους χρήστες, οπότε πρέπει να έχετε στο νου σας και αυτό το ενδεχόμενο.

Εάν λάβετε κάποιο μήνυμα το οποίο σε γενικές γραμμές να γράφει τα παρακάτω, τότε πρέπει να το αγνοήσετε :

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

============================================

Αγαπητέ Πελάτη,

Ο μηνιαίος λογαριασμός ασύρματης τηλεφωνίας σας είναι διαθέσιμος τώρα και online.

Συνολικό Οφειλούμενο Ποσόν…

Συνδεθείτε στo myAT&T για να δείτε τον λογαριασμό σας και να συνεχίσετε με την εξόφλησή του.

Ή εγγραφείτε για να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας online. Πληκτρολογώντας *PAY(*729) από το ασύρματο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπό σας ή να προχωρήσετε σε εξόφληση – είναι δωρεάν

Τι πρέπει να κάνω εάν εν τέλει ξεγελάστηκα από το παραπλανητικό AT&T email?

Εάν την πατήσατε και ξεγελαστήκατε ότι λάβατε ένα αυθεντικό email από την ΑΤ&Τ και κλικάρατε στον σύνδεσμο, σας συνιστούμε να προχωρήσετε σε γενικό σκανάρισμα του συστήματος του υπολογιστή σας. Καλό θα ήταν να το κάνετε με κάποιο έγκυρο και πλήρως ενημερωμένο anti-spyware, και σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο προγράμματα : RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner.

Επίσης σας συνιστούμε να διαγράψετε άμεσα αυτό το μήνυμα από τα εισερχόμενα emails σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Restoro Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Restoro Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Restoro Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Restoro Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Restoro, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες