Απομάκρυνση Andromeda AntiVirus

Οδηγός Απεγκατάστασης Andromeda AntiVirus

Τι είναι το Andromeda AntiVirus?

Το Andromeda AntiVirus είναι ένα φανταχτερό όνομα για μια νέα αναξιόπιστη και ύποπτη εφαρμογή. Το AndromedaAntiVirus μοιάζει με άλλα ύποπτα, παραπλανητικά και άχρηστα εργαλεία ασφάλειας που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο : ΔΕΝ είναι πρόγραμμα ασφάλειας και ο μοναδικός του σκοπός είναι να μοχλεύσει τους χρήστες-θύματα να προβούν σε αγορά της πλήρους του έκδοσης.

Το AndromedaAntiVirus εμφανίζει διαφόρων ειδών παραπλανητικές ειδοποιήσεις ασφάλειας συστήματος. Για να γίνει ακόμα πιο πειστικό, μιμείται ότι σαρώνει το σύστημα του υπολογιστή. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας τονίσουμε ότι το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπωση στην πραγματική εικόνα της κατάστασης του συστήματος και είναι πλήρως παραπλανητικά για να εκφοβίσουν στον μέγιστο βαθμό τον χρήστη-θύμα να προβεί σε αγορά της πλήρους έκδοσης του Andromeda AntiVirus και καλά για να απαλλαγεί από τις ‘ορδές’ των ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών που έχουν ‘πλημμυρίσει’ το σύστημα του υπολογιστή. ΜΗΝ κάνετε το λάθος να αγοράσετε την πλήρη του έκδοση! Το Andromeda AntiVirus μπορεί να καταστρέψει στην κυριολεξία τις αποδόσεις και ταχύτητες ενός συστήματος καθιστώντας το άχρηστο, γιατί πολύ απλά φορτώνει υπερβολικά πολλές αναδυόμενες διαφημίσεις και διακόπτει συνεχώς τις διαδικτυακές πλοηγήσεις για να ενημερώνει τον χρήστη ότι δήθεν ‘εντόπισε’ κι άλλες απειλές συστήματος ζητώντας να καταβληθούν περί τα $50-$80 για να ‘διαγραφούν’ μη-υπάρχουσες απειλές. Και αυτό θα γίνεται ασταμάτητα.

Ορισμένες φορές, το κακόβουλο αυτό πρόγραμμα, εμφανίζεται και ως Andromeda AntiVirus 2009 ή AndromedaAntiVirus 2009. Λίγες μέρες αργότερα από την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, το Andromeda AntiVirus άλλαξε το όνομά του σε AndromedaAV. Όπως και να έχει, δεν έχει σημασία αν θα σας εμφανιστεί ως AndromedaAntiVirus 2009 ή Andromeda AV. Αυτό που έχει σημασία και θα πρέπει να σας κινητοποιήσει, είναι ότι η εφαρμογή αυτή είναι κακόβουλη και scam.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες