Απομάκρυνση Adware Helpers

Οδηγός Απεγκατάστασης Adware Helpers

Τι είναι το Adware Helpers?

Τα Adware Helpers είναι μια σειρά κακόβουλων μερών που χρησιμοποιούνται για πληθώρα δραστηριοτήτων. Μερικά εξ αυτών βοηθούν στην μόχλευση της γνώμης των χρηστών υπέρ ενδεχομένως ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως επίσης και στην εύκολη διείσδυσή τους σε κάποιο σύστημα χωρίς να γίνουν αντιληπτά, άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν κακόβουλα προγράμματα να κρυφθούν στο παρασκήνιο του συστήματος, ώστε να μπορούν να καταγράφουν τις κινήσεις και τις διαδικτυακές συνήθειες του στοχευμένου χρήστη.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα Adware Helpers χρησιμοποιούνται για τη συλλογή ευαίσθητων πληροφοριών, όπως πχ στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, διάφορους κωδικούς πρόσβασης κλπ. Ωστόσο, ίσως και το πιο σοβαρό σχετικά με το συγκεκριμένο ιό είναι ότι έχει τη τάση να λαμβάνει ενεργό δράση στη διάδοση malware, τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι εμπλέκονται σε επιθέσεις DoS, απάτες σχετικές με τα bitcoin και άλλες παρομοίως επικίνδυνες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που βρείτε το PerformerSoft LLC ή κάποιο άλλο αμφιβόλου ποιότητας πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, στην αυθαίρετη αυτή εγκατάστασή τους μπορεί να εμπλέκεται το Adware Helpers.

Εξαιτίας λοιπόν όλων αυτών που σας αναφέραμε πιο πάνω, αλλά και ακόμα περισσότερων που δεν συμπεριλήφθηκαν, οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας έδωσαν στο πρόγραμμα αυτό το όνομα Backdoor.Win32.Rbot.

Εάν πιστεύετε ότι αυτός ή κάποιος άλλος ιός έχει καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του συστήματος του υπολογιστή σας, μη χάνετε χρόνο, γιατί κινδυνεύετε να μολυνθείτε με ακόμα περισσότερους! Για περιπτώσεις όπως αυτοί, οι ειδικοί μας σας προτείνουν να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, και για να έχετε άριστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το FortectIntego.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Adware Helpers ΝΑ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Η διείσδυση του Adware Helpers δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή εάν δεν έχετε εγκατεστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-virus. Για να αποφύγετε τη διείσδυσή του θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι όχι μόνο έχετε ένα δυνατό σύστημα ασφάλειας, αλλά και ότι επίσης το ενημερώνετε σε τακτικότατη βάση. Επίσης, θα πρέπει να μένετε μακρυά από άγνωστους αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας ιστότοπους και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε πειρατικά ή ‘σπασμένα’ προγράμματα τα οποία συνήθως εμπεριέχουν ‘ύποπτα’ μέρη.

Εάν το Adware Helpers καταφέρει να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα ξεκινήσει να δραστηριοποιεί πληθώρα κακόβουλων δραστηριοτήτων : μπορεί να ξεκινήσει να κατεβάζει αυθαίρετα και απροειδοποίητα διάφορα κακόβουλα προγράμματα στον υπολογιστή σας, να ξεκινήσει να καταγράφει και να διανέμει σε τρίτους τις διαδικτυακές σας συνήθειες, να προβεί σε σημαντικές μετατροπές σημαντικών διεργασιών των Windows κλπ.

Όπως μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε από τα παραπάνω, το Adware Helpers virus θα πρέπει να αφαιρεθεί ολοκληρωτικά από το σύστημα του υπολογιστή σας ΑΜΕΣΑ! Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε αυτό, είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές οδηγίες βήμα προς βήμα :

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Adware Helpers virus?

Το Adware Helpers είναι ένα παντελώς κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο επιβάλλεται να αφαιρεθεί από το σύστημα του υπολογιστή σας ΑΜΕΣΑ!

Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας με πολύ πιο επικίνδυνους ιούς και επίσης να δημιουργήσει διαρροή των ευαίσθητών σας προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους.

Για να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά και με επιτυχία, εκτός από το Adware Helpers virus θα πρέπει να αφαιρεθούν και όλα τα τυχόν εναπομείναντα στοιχεία του ιού, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να προβείτε σε γενική αναλυτική σάρωση του συστήματος με την εξαίρετη τελευταία έκδοση του FortectIntego .

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα άριστα προγράμματα: SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες