Απομάκρυνση Advanced System Protector

Οδηγός Απεγκατάστασης Advanced System Protector

Τι είναι το Advanced System Protector?

Το Advanced System Protector είναι μία ΝΟΜΙΜΗ εφαρμογή, η οποία παρουσιάζεται από τον εκδότη της (Sysweak) ως υπέρτατη λύση εναντίον των κακόβουλων προγραμμάτων. Ωστόσο, μετά από έλεγχο αυτού του προγράμματος στους υπολογιστές μας, ανακαλύψαμε πως αυτό το πρόγραμμα μετά βίας βελτιώνει τον υπολογιστή σας διότι κυρίως προβάλλει αναξιόπιστες ειδοποιήσεις ασφαλείας. Φαίνεται, πως αυτές οι ειδοποιήσεις προβάλλονται με μοναδικό σκοπό να πείσουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν την πλήρης έκδοση. Εκτός αυτού, αρκετοί χρήστες στο Διαδίκτυο αναφέρουν πως αυτό το πρόγραμμα, εμφανίστηκε στο μηχάνημα τους χωρίς να το κατεβάσουν οι ίδιοι. Όλα αυτά, δείχνουν ξεκάθαρα πως θα πρέπει να επιλέγετε πιο αξιόπιστα anti-malwares αντί του Advanced System Protector. Αλλιώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως ο υπολογιστής σας είναι προστατευμένος.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Advanced System Protector ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?

Η δοκιμαστική έκδοση του Advanced System Protector προωθείτε σε διάφορες ιστοσελίδες λήψεων και μέσω αρκετών αναδυόμενων διαφημίσεων. Ωστόσο, φαίνεται πως μπορεί να εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα στο σύστημα σας μέσω κάποιου πακέτο λογισμικού, μαζί με διάφορα freeware και shareware. Αν ανακαλύψατε αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, είναι πολύ πιθανό να το έχετε εγκαταστήσει ως δωρεάν προσθήκη μαζί με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Γι’ αυτό, συνιστούμε πάντα να δίνετε προσοχή κατά την διαδικασία εγκατάστασης τέτοιων προγραμμάτων.

Μπορείτε να πείτε με σιγουριά πως το Advanced System Protector έιναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, μόλις αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα σάρωσης. Τυπικά, εμφανίζοναι από τη στιγμή που το το πρόγραμμα εγκαθίσταται στο σύστημα. Μικρή σημασία έχει το γεγονός πως μπορεί να δείχνουν σωστά. Δεν πρέπει ποτέ να τα εμπιστεύεστε 100%. Για να βεβαιωθείτε πως ο υπολογιστής σας είναι απαλλαγμένος από ιούς, συνιστούμε να κάνετε χρήση ενός πιο αξιόπιστου προγράμματος anti-spyware.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ Advanced System Protector?

Συνήθως, μπορείτε να αφαιρέσετε το Advanced System Protector μέσω της Προσθαφαίρεσης προγραμμάτων. Γι’ αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας ελέγχου -> Προγράμματα (ή Προσθαφαίρεση προγραμμάτων) -> Κατάργηση ενός προγράμματος.
  2. Εδώ, βρείτε το Advanced System Protector και παρόμοιες εγγραφές και επιλέξτε την ‘Κατάργηση/Τροποπίηση’.
  3. Κάντε κλικ στο ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Αν τα παραπάνω βήματα δεν δουλέψουν, θα πρέπει να σαρώσετε το σύστημα σας με ενημερωμένο FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ή το Malwarebytes. Συνιστούμε να ενημερώσετε τα παραπάνω προγράμματα πριν ξεκινήσετε τη σάρωση.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες