Τι είναι abDocsDllLoader.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

Ποιος ο σκοπός του εκτελέσιμου αρχείου abDocsDllLoader.exe?

Το εκτελέσιμο αρχείο abDocsDllLoader.exe είναι δημιουργία της Acer Incorporated. Είναι στοιχείο της εφαρμογής abDocs. Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση στα πιο πρόσφατα Word, Powerpoint, Excel αρχεία. Με τη βοήθεια του abDocs, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία που έχουν ενημερωθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών.

To abDocsDllLoader.exe, εγκαθίσταται στη τοποθεσία C:\Program Files, και εκτελείται αυτόματα με κάθε Windows startup. Αν και το συγκεκριμένο εκτελέσιμο αρχείο δεν είναι απαραίτητο αρχείο Windows, ωστόσο, δεν είναι ούτε επικίνδυνο, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που το δημιούργησε είναι αξιόπιστη. Μπορεί να έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τα πατήματα πληκτρολογίου, ωστόσο δε χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για ύποπτους σκοπούς. Πρόκειται για νόμιμο αρχείο, παρόλο που πολλά antivirus προγράμματα το αντιμετωπίζουν ως κυβερνο-απειλή.

Πώς μπορεί να εγκατασταθεί το abDocsDllLoader.exe?

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το εκτελέσιμο αρχείο abDocsDllLoader.exe αποτελεί στοιχείο της εφαρμογής abDocs. Πρόκειται για ασφαλές αρχείο, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζετε ότι ακόμα και τα νόμιμα / αξιόπιστα προγράμματα μπορεί να μολυνθούν και να χρησιμοποιηθούν από hackers. Για αυτό τον λόγο, καλό θα ήταν να αποφύγετε να κατεβάσετε το abDocs από άγνωστους ιστότοπους λήψεων τρίτων, γιατί διαφορετικά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να διεισδύσει κάποια παρεμφερή και κακόβουλη έκδοση του abDocsDllLoader.exe, που ωστόσο καμιά σχέση δεν έχει με το πραγματικό αρχείο!

Επομένως, εάν επιθυμείτε να κατεβάσετε το αυθεντικό νόμιμο κι αξιόπιστο abDocs, μη ψάχνετε για το σύνδεσμο λήψης του σε ύποπτους ιστότοπους λήψεων τρίτων ή P2P δίκτυα κοινής χρήσης αρχείων. Μπορείτε να κατεβάσετε το αυθεντικό πρόγραμμα είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της Acer ή στο iTunes store.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το abDocsDllLoader.exe?

Μπορείτε να απεγκαταστήσετε το abDocs με τον ίδιο τρόπο που κάνετε απεγκατάσταση τα άλλα κανονικά προγράμματα. Ωστόσο, εάν με το πέρας της απεγκατάστασης του abDocsDllLoader.exe διαπιστώσατε ύποπτη συμπεριφορά συστήματος, όπως πχ. σημαντικές επιβραδύνσεις, παγώματα, εμφανίσεις αναδυόμενων διαφημίσεων, κλπ., τότε ίσως όλα αυτά να είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι είχατε εγκαταστήσει κάποιο malware παρά το αυθεντικό abDocs.

Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνουμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-malware. Αυτό, θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ιό ή ανεπιθύμητο πρόγραμμα μπορεί να διείσδυσε κρυφά στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των βοηθητικών κρυμμένων στοιχείων τους. Για σίγουρα αποτελέσματα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο και πολυδοκιμασμένο anti-malware, FortectIntego.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση