Απομάκρυνση A Flash Player Update is Required to View this Content

Οδηγός Απεγκατάστασης A Flash Player Update is Required to View this Content

Τι είναι το A Flash Player Update is Required to View this Content?

Το ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’ είναι μια παραπλανητική ειδοποίηση η οποία προωθεί τον ιό Flash Player Pro. Αν δείτε αυτό το μήνυμα στον υπολογιστή σας, πρέπει να το αγνοήσετε και ποτέ να μην επιλέξετε το κουμπί “Recommended Download”, διότι άθελα σας θα εγκαταστήσετε adware ή άλλες δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές στο σύστημα σας. Η ειδοποίηση ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από εγκληματίες για να κερδίσουν λίγα εύκολα χρήματα δημιουργώντας επισκεψιμότητα σε δυνητικά κακόβουλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι ιστότοποι συνήθως προβάλουν αρκετά και διάφορα είδη διαφημίσεων, οι οποίες είναι γεμάτες με συνδέσμους των χορηγών τους. Αν πιστεύετε πως το Flash Player σας χρειάζεται ενημέρωση, απλά πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του και κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ A Flash Player Update is Required to View this Content’?

Το ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’ εξαπλώνεται μέσω δούρειων ίππων, οι οποίοι μπορούν και διεισδύουν στους υπολογιστές χωρίς απαρατήρητοι. Τυπικά, μπορεί να μολυνθείτε από ένα δούρειο ίππο αν επισκεφτείτε κάποια μολυσμένη ή ακόμη και νόμιμη ιστοσελίδα, η οποία έχει καταληφθεί κρυφά από εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Από τη στιγμή που μπαίνει στο σύστημα σας, αυτός ο ιός ξεκινά να εμφανίζει ένα αναδυόμενο παράθυρο, το οποίο υποστηρίζει πως ο χρήστης χρειάζεται να ενημερώσει το Flash Player του:

A Flash Player Update is Required to View this Content

100% Free UpdateExperience the Web at its fullest
Beautiful HD video, faster graphics rendering, and high performance
Richer, more immersive user experiences
See details….
This update will only take a couple of minutes…

Να έχετε κατά νου, πως αντί να κάνετε λήψη της ενημέρωσης του Flash Player, μπορεί εύκολα να εγκαταστήσετε adware ή άλλα κακόβουλα προγράμματα. Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από αυτή τη πλαστή ειδοποίηση και απομακρύνετε τον ιό ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’ δίχως περαιτέρω καθυστέρηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’?

Αν παρατηρήσετε τη πλαστή ειδοποίηση ‘A Flash Player Update is Required to View this Content’, πρέπει να την αγνοήσετε. Επιπλέον, απεγκαταστήστε όλες τις δωρεάν εφαρμογές, οι οποίες εγκαταστάθηκαν την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε αυτή η πλαστή ειδοποίηση. Τέλος, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με ενημερωμένο SpyHunter 5Combo Cleaner ή το FortectIntego για να βεβαιωθείτε πως ο υπολογιστής σας είναι απαλλαγμένος από ιούς.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες