Απομάκρυνση 247vidz (Δωρεάν Οδηγίες)

Οδηγός Απεγκατάστασης 247vidz

Τι είναι το 247vidz?

Υπάρχουν πλεονεκτήματα από τη χρήση της εφαρμογής 247vidz?

Εάν το να βλέπεις ταινίες είναι ένα από τα αγαπημένα σου χόμπυ, τότε είναι πολύ πιθανό ο ιός 247vidz virus να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε πρόσφατες και πολύ δημοφιλείς ταινίες. Ωστόσο, η πλήρης πρόσβαση δεν είναι δωρεάν! Υπάρχουν δωρεάν και επί πληρωμή εκδόσεις του προγράμματος.

Βεβαίως, σε οποιαδήποτε περίπτωση συνιστούμε αποφυγή χρήσης της εφαρμογής, ασχέτως έκδοσης, μιας και οι ειδικοί τη χαρακτηρίζουν ήδη ως adware. Καλό είναι να γνωρίζεις ότι τα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) τύπου adware μπορούν να γίνουν ιδιαιτέρως εκνευριστικά και δυνητικά επικίνδυνα, και φυσικά το συγκεκριμένο adware δεν αποτελεί εξαίρεση!

Επιπρόσθετα, έχει διαπιστωθεί ότι ο ιός 247vidz έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, υποκλοπής-καταγραφής-προώθησης σε τρίτους έναντι αδράς αμοιβής, πληροφοριών που σχετίζονται με τις διαδικτυακές δραστηριότητες και προτιμήσεις των χρηστών-θυμάτων. Η πολιτική απορρήτου της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι σε πολλά σημεία ιδιαιτέρως ύποπτη και είμαστε σίγουροι πως αν τη διαβάσεις σίγουρα θα προβληματιστείς.

Με βάση τα παραπάνω, συνιστούμε την άμεση και ολοκληρωτική αφαίρεση του ιού 247vidz. Για γρήγορη, εύκολη, και αποτελεσματική αφαίρεση προτείνουμε τη χρήση του εξαίρετου και πολυδοκιμασμένου λογισμικού ασφάλειας FortectIntego.

Σε πρώτη φάση, οι λάτρεις των ταινιών θα βρουν την εφαρμογή ιδιαιτέρως ελκυστική. Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή, θα σου εμφανιστεί ένα ευρύ φάσμα ταινιών δημοφιλών, πρόσφατων, παλαιών. Το εργαλείο αναζήτησης είναι πολύ βολικό και θα σε βοηθήσει να βρεις γρήγορα κι εύκολα τη ταινία που ψάχνεις. Επίσης, το 247vidz.com θα σε παροτρύνει να εγκαταστήσεις browser plug-ins του. Μάλιστα, για να γίνουν ακόμα πιο δελεαστικοί, οι δημιουργοί του προγράμματος προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική χρήση. Κατόπιν, μπορείς να απολαμβάνεις τις πλήρεις υπηρεσίες του προγράμματος για $50 USD μηνιαίως.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν μια χαρά, με τη διαφορά όμως ότι πρόκειται για adware. Πρακτικά, αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να σου εμφανίζονται τόσες πολλές και σε υψηλή συχνότητα διαφημίσεις 247vidz που όχι μόνο θα αρχίσει όλη αυτή η κατάσταση να σε εκνευρίζει, αλλά θα δεις σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του web browser.

Δυστυχώς, τα αρνητικά δε σταματούν εδώ. Όχι μόνο το συγκεκριμένο adware θα συλλέγει προσωπικά σου δεδομένα, όπως πχ. ονοματεπώνυμο, διάφορα προσωπικά στοιχεία, email, IP διευθύνσεις, κτλ., αλλά θα μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση και σε απόρρητα προσωπικά σου στοιχεία που θα αφορούν τα τραπεζικά στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας.

Από τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις ότι οι δημιουργοί του 247vidz adware μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητές του στο έπακρον. Το χειρότερο μέρος είναι ότι αυτό το PUP αποτελεί ευθεία απειλή για τα ευαίσθητα προσωπικά σου δεδομένα τα οποία μπορεί να υποκλαπούν οποιαδήποτε στιγμή από hackers και spammers, και μάλιστα χωρίς να το καταλάβεις! Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ιός 247vidz μπορεί να σε ανακατευθύνει σε άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους που μπορεί να εμπεριέχουν ακόμα και επικίνδυνους ιούς!

Οι τρόποι διαδικτυακής εξάπλωσης του PUP

Δυστυχώς, η επιτυχία της διαδικτυακής εξάπλωσης του συγκεκριμένου PUP βασίζεται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των χρηστών δε δείχνει την απαραίτητη προσοχή όταν κατεβάζει δωρεάν/δοκιμαστικές εφαρμογές από το διαδίκτυο. Έτσι, πέραν του ότι μπορείς να το κατεβάσεις οικειοθελώς, είναι πολύ πιθανό να κατέβει στον υπολογιστή απαρατήρητο κι αυθαίρετα.

Με άλλα λόγια, εάν αυτό το adware εμφανίστηκε ξαφνικά στο σύστημα του υπολογιστή σου, τότε το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να αναρωτηθείς αν κατέβασες πρόσφατα στον υπολογιστή σου κάποια εφαρμογή από το διαδίκτυο. Το πιθανότερο είναι ότι ο ιός 247vidz κατάφερε να διεισδύσει μέσω κάποιας εφαρμογής που κατέβασες πρόσφατα (βλ. μέθοδος bundling).

Για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες διείσδυσης PUPs στον υπολογιστή σου, θα πρέπει πάνω από όλα να επιλέγεις προσεκτικά τις εφαρμογές που κατεβάζεις στο διαδίκτυο και φυσικά να δείχνεις ιδιαίτερη προσοχή καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής.

Επίσης, συνιστούμε να επιλέγεις πάντα Για Προχωρημένους (Advanced) ή Προσαρμοσμένη (Custom) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχεις μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σου, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείς συνειδητά να κατεβάσεις.

Έτσι, θα μπορείς να εντοπίζεις και να ξετικάρεις τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σου για παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. ο ιός 247vidz.

Ιός 247vidz – Τρόποι ολοκληρωτικής αφαίρεσης

Υπάρχουν δυο τρόποι για την ολοκληρωτική αφαίρεση του ιού 247vidz. Μπορείς να προβείς σε χειροκίνητη αφαίρεση του ιού. Αρκεί να ακολουθήσεις προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες χειροκίνητης αφαίρεσης που ετοίμασε η ομάδα των ειδικών μας. Από την άλλη, εάν οι γνώσεις σου περί πληροφορικής δεν είναι πολύ προηγμένες ή θέλεις να γλυτώσεις χρόνο και κόπο ή απλά να σιγουρευτείς ότι έχεις απαλλαγεί οριστικά από αυτό το adware, τότε συνιστούμε να επιλέξεις την αυτόματη αφαίρεση, δλδ. να χρησιμοποιήσεις κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο λογισμικό ασφάλειας.

Το λογισμικό ασφάλειας θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά τον ιό 247vidz. Είναι πολύ σημαντικό να κατεβάζεις τακτικά ενημερώσεις στο λογισμικό ασφάλειας. Μόνο έτσι θα ξέρεις ότι το σύστημα του υπολογιστή σου θωρακίζεται αποτελεσματικά από διεισδύσεις PUPs και ιών, όπως πχ. ο ιός 247vidz virus.

Μπορείς να αφαιρέσεις τη ζημιά που έκανε ο ιός με τη βοήθεια του FortectIntego. Τα SpyHunter 5Combo Cleaner και Malwarebytes συνιστώνται για τον εντοπισμό δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών συμπ. όλων των αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με αυτά. 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του 247vidz

Αφαίρεση 247vidz από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το 247vidz και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το 247vidz ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση 247vidz από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το 247vidz ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση 247vidz από Microsoft Edge

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσεις προσεκτικά αυτές τις οδηγίες ώστε να καταφέρεις να αφαιρέσεις ολοκληρωτικά το adware και να επαναφέρεις επιτυχώς τις ρυθμίσεις/GI]

[GI=mozilla-firefox]

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το 247vidz θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση 247vidz από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το 247vidz και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του 247vidz. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση 247vidz από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το 247vidz ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του 247vidz. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα 247vidz υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner or Malwarebytes.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες