Το Facebook Black είναι μια απάτη

Facebook Black is a scamΟι απατεώνες έχουν αρχίσει να εξαπλώνεται μια νέα απάτη στο Facebook, προκειμένου να κερδίσουν κάποια εύκολα χρήματα με την αύξηση της κυκλοφορίας σε ιστοσελίδες με τις έρευνες της απάτη τους. Αυτή τη φορά θα διανέμουν ένα παραπλανητικό μήνυμα, το οποίο προσφέρει για τους χρήστες του Facebook να αλλάξουν το θέμα του σε μαύρο. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, οι εκπρόσωποι του Facebook δεν έχουν απορρίψαν το παραδοσιακό μπλε και απλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την προσφορά. Έτσι, θα πρέπει να αγνοήσετε αυτά τα μηνύματα και, το σημαντικότερο, ποτέ μην κάνετε κλικ στις συνδέσεις που περιλαμβάνονται συνήθως σε τέτοιες προσφορές. Αυτή η απάτη ανακατευθύνει το θύμα σε μία ιστοσελίδα τρίτου που σας προσφέρει να εκφράσετε τη γνώμη σας προτού χρώματος σας στο Facebook άλλαξει. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο ένα εργαλείο για το πώς απατεώνες πέρουν τα χρήματα θυγατρικών τους.

Όλα αυτά τα δυσνόητα μηνύματα έχουν διαδοθεί τις τελευταίες ημέρες. Λένε ότι: «Είσαι άρρωστοςτόσο βαρετό παλιό μπλε θέμα; Λοιπόν τώρα έχετε την ισχύ να αλλάξετε το χρώμα του Facebook σας σε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας. «Ωστόσο, αντί να δώσει αυτά που υπόσχετε, θα σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα, η οποία σας προσφέρει να λάβετε μέρος σε κάποια έρευνα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές οι μορφές μπορούν να σας κάνουν να μοιράσετε μόνοι σας διακριτικά τις προσωπικές σας πληροφορίες, αυτό που μπορεί να οδηγήσει στην ανάληψη του λογαριασμού σας στο Facebook σας, ή κάποιο άλλο λογαριασμό.

Αν έχετε κάνει κατά λάθος κλικ σε αυτό το σύνδεσμο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το αναφέρετε ως spam στο Facebook. Εκτός αυτού, αφαιρέστε όλες τις φωτογραφίες και τα «Likes» «αρέσει» από το λογαριασμό σας και να ελέγξετε τι εφαρμογές έχουν εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Τέλος, σαρώσετε τον υπολογιστή σαςμε πρόγραμμα αντι-κακόβουλου λογισμικού για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ιοί στον υπολογιστή σας.

προέλευση: 2-spyware.com

Διαβάστε σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση