Προβλήματα με Mac και Windows OS? Κανένα πρόβλημα! Το UGetFix μπορεί να σας βοηθήσει να τα επιλύσετε εύκολα

Το UGetFix είναι ένας ιστότοπος που έχει

Issues on Mac and Windows OS? No problem! UGetFix can now help to fix them easily

που έχει δημιουργηθεί πρόσφατα και το διαχειρίζεται η ομάδα του ioys.gr. Εδώ και πολλά χρόνια, η ομάδα μας δραστηριοποιείται στο τομέα πρόληψης κι αντιμετώπισης ιών υπολογιστών (adwares, browser hijackers, malware, spyware, keyloggers, ransomwares, rogue anti-spywares, κτλ.).

Αν και οι παραπάνω κυβερνο-απειλές αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο, ωστόσο μέσω της υπηρεσίας μας, AskIt, διαπιστώσαμε ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερο εύρος προβλημάτων, ακόμα και συγκρητικά απλών προβλημάτων, όπως πχ. η αφαίρεση προγραμμάτων από το σύστημα του υπολογιστή τους.

Για αυτό τον λόγο, αποθηκεύσαμε όλα τα δεδομένα που συλλέξαμε από τις ερωτήσεις των χρηστών, που δε σχετίζονται με ιούς, σε διάφορες κατηγορίες, και δημιουργήσαμε αναλυτικούς οδηγούς για αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων τεχνικής φύσεως που καλούνται να επιλύσουν οι χρήστες, τους οποίους συμβουλευτικούς οδηγούς θα βρείτε στο UGetFix.

Το UGetFix απευθύνεται εξίσου σε Mac και Windows OS χρήστες. Η ομάδα των ειδικών μας έφτασε στο συμπέρασμα ότι μεγάλος αριθμος δωρεάν εφαρμογών που υπόσχονται βελτιστοποίηση διαδικτυακής εμπειρίας, διευκόλυνση λειτουργίας διεργασιών συστήματος, και γενικότερη βελτιστοποίηση απόδοσης συμπαρασέρνουν ολοένα και περισσότερους χρήστες σε ένα φαύλο κύκλο εγκατάστασης-αφαίρεσης-εγκατάστασης νέων προγραμμάτων.

Μιας και είναι σχετικά δύσκολο να βρει κανείς μια εφαρμογή που θα καλύπτει πλήρως τα κριτήρια, οι χρήστες τείνουν να εγκαθιστούν και να αφαιρούν προγράμματα σε πολύ τακτική βάση, σχεδόν καθημερινά. Δυστυχώς, η πλειοψηφία των χρηστών πιστεύει λανθασμένα ότι η ολοκληρωτική αφαίρεση ενός προγράμματος είναι το ίδιο εύκολη με την εγκατάστασή του. Παρόλα αυτά, η αφαίρεση απαιτεί σαφώς περισσότερο χρόνο και περισσότερη προσπάθεια, γιατί πρέπει να τσεκαριστεί μεγάλος αριθμός βάσεων δεδομένων που αφορούν τις καταχωρήσεις και κατόπιν όλα τα σχετικά-με-την-εφαρμογή-προς-αφαίρεση αρχεία πρέπει να εντοπιστούν και να αφαιρεθούν ολοκληρωτικά.

Ας είμαστε ειλικρινείς, κάνετε σωστά την απεγκατάσταση των προγραμμάτων? Το πιθανότερο, όχι! Οι αρνητικές επιπτώσεις ελλειπούς αφαίρεσης προγραμμάτων, ποικίλουν. Ορισμένες από τις αρνητικές επιπτώσεις συμπεριλαμβάνουν εμφανίσεις αναδυόμενων ειδοποίησεων, προβλήματα φόρτωσης συστήματος, επιβραδύνσεις, κρασαρίσματα, ελλείψεις RAM κι ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο, κτλ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των χρηστών που ρωτούν πώς μπορούν να αφαιρέσουν ολοκληρωτικά εφαρμογές, ασχέτως αν τρέχουν Windows ή Mac.

Επίσης, η μεγάλη βάση δεδομένων του ιστότοπου UGetFix εμπεριέχει μεγάλο αριθμό άρθρων σχετικά με το πως να διορθώσετε σφάλματα αρχείων τύπου .dll / .exe. Ασχολούμαστε κυρίως με Windows OS, γιατί το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα αποτελείται από κυριολεκτικά χιλιάδες εκτελέσιμα αρχεία που έχουν τη δυνατότητα να τρέχουν σε Microsoft DOS ή Windows.

Μόλις κάποιο από τα αρχεία .exe ή .dll αποκτήσει σφάλμα, οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποίηση σφάλματος. Αυτή η ειδοποίηση αποτελεί ένδειξη σοβαρής προειδοποίησης ότι το λειτουργικό σύστημα των Windows χρειάζεται βελτιστοποίηση. Στον ιστότοπο UGetFix θα βρείτε πολλά άρθρα που εξηγούν αναλυτικά τι προκαλεί τα σφάλματα σε κάθε περίπτωση, και παρέχονται ευκολοκατανόητες επεξηγήσεις σχετικά με τρόπους διόρθωσης των σφαλμάτων ανά περίπτωση.

Τέλος, η ομάδα των ειδικών μας έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και πολλές έρευνες ώστε να διαπιστώσει και να αναλύσει ποια είναι τα πλέον αξιόπιστα λογισμικά που μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις των λειτουργικών συστημάτων Windows και Mac OS. Η ομάδα μας έχει επιλέξει ακριβώς εκείνα τα προγράμματα που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές/αξιολογήσεις παγκοσμίως και παρέχονται αξιόπιστοι συνδέσμοι λήψης τους.

Όλα τα προτεινόμενα προγράμματα είναι δωρεάν προς λήψη. Επίσης, για όσους χρήστες δεν επιθυμούν να εγκαταστήσουν κάποιο επιπλέον λογισμικό, μπορούν να βρουν στον ιστότοπο UGetFix αναλυτικές οδηγίες χειροκίνητης αφαίρεσης προγραμμάτων και χειροκίνητης διόρθωσης σφαλμάτων. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το Mac ή τα Windows OS σας, τότε σας συνιστούμε να επισκεφτείτε το UGetFix.com όπου σχεδόν σίγουρα θα βρείτε την λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Εάν δε βρείτε στον ιστότοπο θέμα που να σχετίζεται με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, AskIt, και να μοιραστείτε το πρόβλημά σας μαζί μας. Σίγουρα θα βρούμε την λύση!

Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Διαβάστε σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση