Αφαίρεση ιού LeChiffre (Δωρεάν Οδηγίες)

Οδηγός Απεγκατάστασης του ιού LeChiffre

Τι είναι το Ιός LeChiffre?

Ιός LeChiffre – Περιγραφή

Ο ιός LeChiffre είναι ιός τύπου ransomware. Πρόκειται για ένα επικίνδυνο ιό ο οποίος αποτελεί απειλή για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί υπολογιστή. Είναι επίσης γνωστός και ως ‘The Cypher.’ Ο συγκεκριμένος ιός χρησιμοποιεί ένα ιδιαιτέρως εξελιγμένο αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Ό,τι αρχείο μολύνει και κρυπτογραφήσει είναι πρακτικά αδύνατο να αποκρυπτογραφηθεί.

Στην περίπτωση που καταφέρει αυτός ο ιός να διεισδύσει και να μολύνει τον υπολογιστή σας, θα εντοπίσει όλα τα προσωπικά σας αρχεία (συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, μουσικής, βίντεο, ήχου, κτλ.) και θα τα κρυπτογραφήσει χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο AES. Ο συγκεκριμένος αλγόριθμος κρυπτογραφεί τα πρώτα και τελευταία 8192 bytes του κάθε αρχείου και κατόπιν επισυνάπτει κακόβουλο κλειδί (βλ. malicious key) 32-byte στο αρχείο. Με το που ολοκληρωθεί η κρυπτογράφηση, μπλοκάρεται πλήρως η πρόσβαση και το αρχείο ουσιαστικά αχρηστοποιείται.

Κατόπιν, ο ransomware θα αφήσει μήνυμα, συνήθως σε μορφή .html ή .txt αρχείου. Παρακάτω, είναι αυτό που θα αναγράφεται:

Your important files […] which were crypted with the strongest military cipher RSA1024 and AES. No one can help you to restore files without out decoder, Photorec, RannohDecryptor […] repair tools are useless and can destroy your files irreversibly. If you want to restore files – send an e-mail to […] You will receive decrypted samples and our conditions how you’ll get decoder. Follow the instructions to send payment.

Εάν λοιπόν σας εμφανιστεί το παραπάνω μήνυμα, αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο ιός LeChiffre virus έχει διεισδύσει και μολύνει τον υπολογιστή σας.

Φυσικά, σας συνιστούμε να ΜΗΝ προβείτε σε πληρωμή των λύτρων που θα σας ζητήσει. Οι κυβερνο-εγκληματίες είναι παντελώς αναξιόπιστοι. Όχι μόνο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα ξεμπλοκαριστούν τα αρχεία σας, αλλά θα κάνετε το λάθος να μοιραστείτε μαζί τους απόρρητα τραπεζικά προσωπικά σας δεδομένα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περαιτέρω διαδικτυακές απάτες.

Σε αυτό το σημείο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχει λογισμικό που μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα μπλοκαρισμένα αρχεία από αυτό τον ιό. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να γίνει μόνο για την έκδοση του ιού LeChiffre 2.6. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να μπορεί να το κάνει σύντομα, αλλά όχι προς το παρόν.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε περιπτώσεις όπως αυτή είναι να έχετε κάνει προληπτικό backup των σημαντικών αρχείων σας. Κάνοντας backup τακτικά σας βοηθάει να μην πέσετε θύμα αυτού του είδους δυσάρεστων καταστάσεων. Εάν έχετε backup των μπλοκαρισμένων αρχείων σας, τότε μπορείτε να προβείτε άμεσα σε ολοκληρωτική αφαίρεση του ιού LeChiffre ransomware. Το καλύτερο λογισμικό ασφάλειας για την εγγυημένα ολοκληρωτική αφαίρεση του ιού LeChiffre είναι το εξαίρετο FortectIntego.

Έχοντας καθαρίσει τον υπολογιστή σας από αυτόν, αλλά και οποιοδήποτε άλλο ιό ή ανεπιθύμητο πρόγραμμα / αρχείο μπορεί να κατάφερε να τρυπώσει στον υπολογιστή σας, μπορείτε πλέον άφοβα να προχωρήσετε σε εισαγωγή των αρχείων που έχετε κάνει backup. Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε backup σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ backup driver. Έχει διαπιστωθεί ότι ολοένα και περισσότεροι ιοί αυτού του είδους καταφέρνουν κι αποκτούν πρόσβαση ακόμα και σε online data cloud αποθηκευτικούς drivers και μπορούν να μπλοκάρουν την πρόσβαση.

Πώς μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή μου ιός LeChiffre Ransomware?

Οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων προειδοποιούν ότι ο ιός LeChiffre Ransomware δεν είναι ένας τυπικός ιός ransomware. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές διεισδύει χειροκίνητα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνο-εγκληματίες πρέπει να αποκτήσουν χειροκίνητα πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός πρόσφατου περιστατικού στην Ινδία όπου κάποιος μόλυνε το σύστημα υπολογιστών μιας τράπεζας με τον ιό LeChiffre και κατάφερε να διεισδύσει σε όλους τους υπολογιστές που ήταν συνδεμένοι στο σύστημα μέσω Remote Desktop Ports και δεν είχαν επαρκές σύστημα ασφάλειας.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε να ανοίγετε emails από άγνωστους αποστολείς. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι τα ransomwares καταφέρνουν και διεισδύουν σε συστήματα υπολογιστών μέσω επισυνάψεων μολυσμένων emails, μέσω κλικαρίσματος σε κακόβουλους συνδέσμους, ή μέσω λήψεως ύποπτων και σαφώς αναξιόπιστων λογισμικών.

Για να μάθετε πως μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τα αρχεία, πηγαίντε στην επόμενη σελίδα.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό LeChiffre και να επαναφέρω τα αρχεία μου?

Σύμφωνα με το μήνυμα του ιού LeChiffre virus, μπορείτε να αποκτήσετε και πάλι πρόσβαση στα κρυπτογραφημένα σας αρχεία ύστερα από 6 μήνες, δωρεάν. Ποιος όμως είναι διατεθείμενος να περιμένει τόσο πολύ, πόσο μάλλον εάν κάτι τέτοιο δεν είναι και σίγουρο ότι θα συμβεί. Άλλωστε, εάν πρόκειται για σημαντικά αρχεία σας, τότε σαφώς θα θέλετε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο αποκρυπτογράφησης – μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ. Ωστόσο, πριν προβείτε στη διαδικασία απόκρυπτογράφησης, ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να έχετε αφαιρέσει ολοκληρωτικά τον ιό LeChiffre virus από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε χρησιμοποιώντας το εξαίρετο FortectIntego ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο πρόγραμμα ασφάλειας που έχει τις ίδιες υψηλές δυνατότητες.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού LeChiffre

Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία

Σημαντικό! →
Ο οδηγός χειροκίνητης αφαίρεσης ενδέχεται να φανεί πολύ περίπλοκος για χρήστες που δεν έχουν προηγμένες γνώσεις πληροφορικής. Απαιτείται προηγμένη γνώση πληροφορικής ώστε να ακολουθηθούν ορθώς όλα τα προβλεπομένα βήματα που αναγράφονται στον οδηγό, ενώ ενδέχεται να απαιτηθούν και αρκετές ώρες για την επιτυχή ολοκλήρωση (εάν σημαντικά αρχεία συστήματος αφαιρεθούν ή καταστραφούν, αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντικές δυσλειτουργίες ή πλήρη κατάρρευση των Windows). Δεδομένων των παραπάνω, συνιστούμε να προτιμηθεί η αυτόματη αφαίρεση.

Βήμα 1. Πρόσβαση σε Ασφαλή Λειτουργία με Δικτύωση (Safe Mode with Networking)

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να γίνει η χειροκίνητη αφαίρεση κακόβουλων λογισμικών τύπου malware σε περιβάλλον Ασφαλούς Λειτουργίας. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Κλικ Έναρξη (Start) > Τερματισμός Λειτουργίας (Shutdown) > Επανεκκίνηση (Restart) > OK.
 2. Όταν ο υπολογιστής γίνει και πάλι ενεργός, άρχισε να πατάς το κουμπί F8 (εάν αυτό δε δουλέψει, τότε δοκίμασε F2, F12, Del, κοκ. – εξαρτάται από το μοντέλο της μητρικής) πολλές φορές έως ότου εμφανιστεί το παράθυρο Προηγμένες Επιλογές Εκκίνησης (Advanced Boot Options).
 3. Επίλεξε από τη λίστα Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση (Safe Mode with Networking).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία

Windows 10 / Windows 8

 1. Δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξης (Start) και επίλεξε Ρυθμίσεις (Settings).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 2. Σκρόλαρε προς τα κάτω και επίλεξε Ενημέρωση & Ασφάλεια (Update & Security).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 3. Στην αριστερή πλευρά, επίλεξε Αποκατάσταση (Recovery).
 4. Τώρα σκρόλαρε κάτω έως ότου βρεις την ενότητα Εκκίνηση για Προχωρημένους (Advanced Startup).
 5. Κλικ Άμεση Επανεκκίνηση (Restart now).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 6. Επίλεξε Αντιμετώπιση Προβλημάτων (Troubleshoot).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 7. Πήγαινε στις επιλογές για Προχωρημένους (Advanced).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 8. Επίλεξε Ρυθμίσεις Εκκίνησης (Startup Settings).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 9. Πάτησε Επανεκκίνηση (Restart).
 10. Τώρα πάτησε 5 ή κλικ 5) Ασφαλής Λειτουργία με Δικτύωση (Enable Safe Mode with Networking).Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία

Βήμα 2. Τερμάτισε ύποπτες διεργασίες

Το Windows Task Manager (Διαχείριση Εργασιών) είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που εμφανίζει όλες τις διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο. Εάν κάποιο κακόβουλο λογισμικό malware τρέχει μια διεργασία, πρέπει να την εντοπίσεις και να την τερματίσεις:

 1. Πάτησε Ctrl + Shift + Esc για να ανοίξει το Windows Task Manager (Διαχείριση Εργασιών).
 2. Κλικ Περισσότερες Λεπτομέρειες (More details).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 3. Σκρόλαρε κάτω στην ενότητα Διεργασίες Παρασκηνίου (Background processes), ψάξε για ύποπτες διεργασίες.
 4. Δεξί κλικ Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου (Open file location).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 5. Πήγαινε πίσω στη διεργασία και δεξί κλικ Τέλος Εργασίας (End Task).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 6. Διέγραψε τα περιεχόμενα του κακόβουλου φακέλου.

Βήμα 3. Τσέκαρε την Εκκίνηση Προγράμματος

 1. Πάτησε Ctrl + Shift + Esc για να ανοίξει το Windows Task Manager (Διαχείριση Εργασιών).
 2. Πήγαινε στην καρτέλα Εκκίνηση (Startup).
 3. Δεξί κλικ στο ύποπτο πρόγραμμα και επίλεξε Απενεργοποίηση (Disable).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία

Βήμα 4. Διαγραφή αρχείων ιού

Τα αρχεία που σχετίζονται με κακόβουλα λογισμικά malware μπορεί να βρεθούν σε διάφορες τοποθεσίες εντός του υπολογιστή. Αυτές οι οδηγίες θα σε βοηθήσουν να τα εντοπίσεις:

 1. Γράψε Disk Cleanup στη μπάρα αναζήτησης των Windows και πάτησε Enter.
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 2. Επίλεξε τον drive που επιθυμείς να καθαρίσεις (C: είναι ο κύριος drive από προεπιλογή και είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός όπου κρύβονται τα κακόβουλα αρχεία).
 3. Σκρόλαρε τη λίστα Αρχεία για Διαγραφή (Files to delete) και επίλεξε τα εξής:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Επίλεξε Εκκαθάριση αρχείων συστήματος (Clean up system files).
  Ransomware: Χειροκίνητη αφαίρεση ransomware σε Ασφαλή Λειτουργία
 5. Μπορείς επίσης να ψάξεις για άλλα κακόβουλα αρχεία που μπορεί να κρύβονται στους εξής φακέλους (γράψε τα εξής στη μπάρα Αναζήτησης των Windows και πάτησε Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Μόλις τελειώσεις, προχώρησε σε επανεκκίνηση Η/Υ σε κανονική λειτουργία.

Αφαίρεση LeChiffre χρησιμοποιώντας System Restore

 • Βήμα 1: Reboot υπολογιστή σε Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Click Start Shutdown Restart OK.
  2. Όταν ο υπολογιστής σας γίνει και πάλι λειτουργικό, αρχίστε να πατάτε το F8 πολλές φορές έως ότου εμφανιστεί το παράθυρο Advanced Boot Options
  3. Επιλέξτε Command Prompt από την λίστα Επιλέξτε 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Πατήστε το κουμπί Power στο login screen Windows. Κατόπιν, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Shift, και click Restart .
  2. Τώρα, επιλέξτε Troubleshoot Advanced options Startup Settings και τέλος πατήστε Restart.
  3. Με το που ο υπολογιστής σας γίνει και πάλι λειτουργικός, επιλέξτε το Enable Safe Mode with Command Prompt στο παράθυρο Startup Settings. Επιλέξτε 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Βήμα 2: Επαναφέρετε τα αρχεία και ρυθμίσεις του συστήματος
  1. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Command Prompt, εισάγετε cd restore και click Enter. Εισάγετε 'cd restore' χωρίς εισαγωγικά και πατήστε 'Enter'
  2. Πληκτρολογήστε rstrui.exe και πατήστε ξανά Enter . Εισάγετε 'rstrui.exe' χωρίς εισαγωγικά και πατήστε 'Enter'
  3. Όταν εμφανιστεί νέο παράθυρο, click Next κι επιλέξτε το σημείο επαναφοράς πριν τη διείσδυση του LeChiffre. Κατόπιν, click Next. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο 'System Restore', επιλέξτε  'Next' Επιλέξτε το σημείο επαναφοράς και click 'Next'
  4. Μετά, click Yes για να ξεκινήσει η επαναφορά του συστήματος. Click 'Yes' και ξεκινήστε την επαναφορά συστήματος
  Μόλις επαναφέρεις το σύστημα σε παλαιότερη ημερομηνία, θα πρέπει να κατεβάσεις και να σκανάρεις το σύστημα του υπολογιστή με FortectIntego έτσι ώστε να βεβαιωθείς ότι η αφαίρεση LeChiffre έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Τέλος, καλό είναι να φροντίζετε για την προστασία του υπολογιστή σας από κυβερνο-εισβολές κακόβουλων λογισμικών, όπως τα crypto-ransomwares. Για να 'θωρακίσετε' λοιπόν τον υπολογιστή σας από LeChiffre κι άλλα ransomwares, τότε σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware, όπως πχ. FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ή Malwarebytes

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες