Βοήθεια για χρήστες άλλων γλωσσών – βρες το 2-spyware.com στη γλώσσα σου

Έψαχνες εδώ και καιρό για αναλυτικό οδηγό προφύλαξης / ολοκληρωτικής αφαίρεσης ιών τύπου ransomware ή browser hijacker, αλλά τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική σου γλώσσα?

Πέραν των 24 ήδη διαθέσιμων γλωσσών, πλέον είναι διαθέσιμες και οι εξής νέες γλώσσες: Βουλγαρικά, Λετονικά, και Εσθονικά. Επίσης, η ιστοσελίδα μας έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και στην Αγγλική της έκδοση. Παρακάτω, θα ρίξουμε μια καλύτερη ματιά σχετικά με τις χρήσιμες πληροφορίες που μπορείς να βρεις στις ιστοσελίδες μας όσον αφορά τις πλέον πρόσφατες κυβερνο-απειλές και την ολοκληρωτική αφαίρεσή τους.

To πλήρως ενημερωμένο novirus.uk προσφέρει μεγάλο φάσμα ενημερωτικών αξιολογήσεων και αναλυτικών οδηγών αφαίρεσης κακόβουλων (malware) και ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων (PUPs, δλδ potentially unwanted programs: δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα καλύπτει αναλυτικά τις περιπτώσεις των πλέον πρόσφατων browser hijackers, trojans, κι άλλων τύπων ιών που κατά κύριο λόγο στοχεύουν τους Βρετανούς διαδικτυακούς χρήστες. Επίσης, εδώ μπορείς να βρεις πολλές και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των αρχείων που έχεις αποθηκευμένα στο σύστημα του υπολογιστή σου καθώς και αναλυτικές επεξηγήσεις για το πως να ξεχωρίζεις τα νόμιμα και χρήσιμα συστημικά αρχεία από τα κακόβουλα. Φυσικά, εδώ θα βρείς και αναλυτικούς οδηγούς ολοκληρωτικής αφαίρεσης κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων.

Οι Λετονοί χρήστες απέκτησαν κι αυτοί ιστότοπο στη γλώσσα τους. Ο ιστότοπος παρέχει αναλυτικές και χρήσιμες συμβουλές για όλες τις κυβερνο-απειλές που στοχεύουν τα Λετονικά συστήματα υπολογιστών. Εάν και ο δικός σου υπολογιστής μολύνθηκε από τον επικίνδυνο ιό Cerber virus, τότε στο viruss.lv μπορείς να βρεις αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης (αυτόματη και χειροκίνητη αφαίρεση) αυτού κι άλλων πολλών ιών.

Η Εσθονική έκδοση του 2-spyware.com είναι το viirused.ee. Εδώ, μπορείς να βρεις πολλές πρακτικές συμβουλες και προτάσεις σχετικά με το πως να αποφύγεις ιούς που μπορούν να κρυπτογραφήσουν τα αρχεία σου. Επίσης, μπορείς να βρεις αξιολογήσεις και άρθρα ειδικών σχετικά με όλες τις σημαντικές κυβερνο-απειλές που στοχεύουν τα Εσθονικά συστήματα υπολογιστών. Τέλος, ο ιστότοπος παρέχει ενημερώσεις σε πολύ τακτική βάση σχετικά με τους πλέον πρόσφατους ιούς. Πλέον, μπορείς να αφαιρέσεις ολοκληρωτικά επικίνδυνους ιούς, όπως πχ. ο ιός CryptXXX ή ο ιός Facebook virus. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο ιστότοπο προτείνονται τα πλέον αξιόπιστα και πολυδοκιμασμένα λογισμικά ασφάλειας, όπως πχ. antivirus και anti-spyware.

Ακόμα, οι Βούλγαροι χρήστες μπορούν κι αυτοί πλέον να βρίσκουν σημαντικές πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες που αφορούν τη διαδικτυακή ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή τους στον ιστότοπο virusi.bg. Στο συγκεκριμένο ιστότοπο παρέχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση σημαντικές πληροφορίες, προτάσεις, και αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης των πλέον επικίνδυνων και πρόσφατων κυβερνο-απειλών.

Μιας και πάντα υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί κάποιο σφάλμα κατά τη διαδικασία αφαίρεσης, όλοι αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν πλήρη τεχνική υποστήριξη για την επιτυχή αφαίρεση οποιασδήποτε κυβερνο-απειλής. Οι ειδικοί που απαρτίζουν τα τμήματα τεχνικής υποστήριξης θα απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση που αφορά θέματα κυβερνο-ασφάλειας και θα σε βοηθήσουν σε οποιαδήποτε περίπτωση αφαίρεσης ανεπιθύμητου ή κακόβουλου προγράμματος / αρχείου τυχόν παρουσιάσει πρόβλημα.

Επίσης, στο πεδίο των σχολιασμών (comments section) μπορείς να μοιραστείς τις απόψεις κι εμπειρίες σου που σχετίζονται με κάποιον συγκεκριμένο ιό ή browser hijacker. Παράλληλα, μπορείς να βρεις και να διαβάσεις τα σχόλια άλλων χρηστών που πιθανώς να αντιμετωπίζουν ή να αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με σένα.

Τέλος, δε θα χρειάζεται πλέον να χάνεις πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να βρεις κάποιο άρθρο σχετικό με τον ιό που θες να αφαιρέσεις. Όλες οι χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες παρέχονται στον αντίστοιχο ιστότοπο της γλώσσας σου. Εάν δεν έχεις επισκεφτεί τον ιστότοπο που έχουμε δημιουργήσει στη γλώσσα σου, τότε σου συνιστούμε να το κάνεις και να το μοιραστείς με τους φίλους σου!

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή ή της συσκευής σου!

Σχετικά με συντάκτη
Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Η Julie Splinters είναι η νέα Υπεύθυνη Σύνταξης Άρθρων του ioys.gr.

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Διαβάστε σε άλλες γλώσσες
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση