Αφαίρεση ανακατεύθυνσης ForYourWeb.net (Ενημερωμένο) - Ιούν 2016 ενημέρωση

Οδηγός Απεγκατάστασης των ανακατευθύνσεων ForYourWeb.net

Τι είναι το Ανακατευθύνσεις ForYourWeb.net?

Μπορώ να κρατήσω το ForYourWeb.net στον υπολογιστή μου ή μήπως είναι ιός?

Το ForYourWeb.net δεν ανήκει στους άμεσα απειλητικούς ιούς και είναι ουσιαστικά μια ύποπτη και σαφώς ανεπιθύμητη μηχανή αναζήτησης η οποία έχει τη τάσει να καταλαμβάνει τον έλεγχο των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, και Safari (βλ. browser hijacker, browser hijacking).

Η ομάδα των ειδικών μας σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, έφτασε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) στοχεύει κυρίως τους χρήστες που βρίσκονται στις ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Καναδά, Γαλλία, και Ιταλία. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι αν βρίσκεστε αλλού, πχ. Νέα Ζηλανδία ή Σιγκαπούρη, δε κινδυνεύετε!

Σε γενικές γραμμές, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος browser hijacker εξαπλώνεται διαδικτυακά με ταχύτατους ρυθμούς. Για αυτό τον λόγο καλό είναι να γνωρίζετε σχετικά με το πως μπορείτε να προστατευτείτε, καθώς και πως να τον αφαιρέσετε. Η πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει μολυνθεί είναι όταν ξεκινήσουν να εμφανίζονται οι ανακατευθύνσεις ForYourWeb.net. Ασχέτως αν βρίσκεστε στην φάση της πρόληψης ή την φάση της αφαίρεσης, σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε το εξαίρετο και πολυδοκιμασμένο FortectIntego.

Μόλις ο browser hijacker καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα-στόχο, ενεργοποιούνται και αρχίζουν να εμφανίζονται οι ανακατευθύνσεις ForYourWeb.net. Απώτερος σκοπός αυτών ανακατευθύνσεων είναι η μεγιστοποίηση μόχλευσης ροών επισκεψιμότητας προς συγκεκριμένους επιχορηγούμενους ιστότοπους συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites, affiliate marketing).

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας και μάλιστα αρκετοί από αυτούς μπορεί να κρυβούν και να προωθούν διαφόρων ειδών κακόβουλα malwares που θα εκθέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τόσο την εύρρυθμη λειτουργία του συστήματος όσο και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

Μιας και η μηχανή αναζήτησης ForYourWeb.net προωθεί affiliate websites και αυτή η πρακτική αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων των δημιουργών της, τα αποτελέσματα αναζήτησης που εμφανίζει είναι αναξιόπιστα και ‘πειραγμένα’. Οι εμφανίσεις των αποτελεσμάτων δε βασίζονται σε αξιοκρατικά, αλλά σε κερδοσκοπικά κριτήρια.

Επίσης, η ομάδα των ειδικών μας διαπίστωσε ότι το συγκεκριμένο PUP δρα ενάντια στην ορθή πολιτική απορρήτου. Μόλις καταφέρει να διεισδύσει στο σύστημα-στόχο, εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικό εντοπισμού / παρακολούθησης (βλ. tracking software, cookies). Με αυτό το τρόπο, καταφέρνει να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους, έναντι αδράς αμοιβής, πληροφορίες που σχετίζονται με τις διαδικτυακές δραστηριότητες και προτιμήσεις του χρήστη-θύματος.

Έτσι, δημιουργείται εξατομικευμένο διαδικτυακό προφίλ για κάθε χρήστη-θύμα ξεχωριστά βάσει του οποίου εμφανίζονται άρτια στοχευμένες επιχορηγούμενες διαφημίσεις συνεργαζόμενων τρίτων. Όσα περισσότερα κλικς σε αυτές τις διαφημίσεις τόσα περισσότερα τα έσοδα για τους δημιουργούς του PUP (βλ. μέθοδος pay-per-click). Μάλιστα, για να μεγιστοποιηθούν ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες κλικαρίσματος, οι χρήστες-θύματα ‘βομβαρδίζονται’ από τεράστιο όγκο εκνευριστικών αναδυόμενων διαφημίσεων.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραβλέπετε το γεγονός ότι με έμμεσο τρόπο αποκτούν απομακρυσμένη πρόσβαση σε δεδομένα σας διαφόρων ειδών άγνωστοι τρίτοι που μπορεί να είναι ακόμα και κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers. Επομένως, όσο συντομότερα απαλλαγείτε από τον ιό ForYourWeb.net, τόσο καλύτερα!

Πώς μπορεί ο ForYourWeb.net browser hijacker να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή μου?

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι ο ιός For Your Web virus εξαπλώνεται διαδικτυακά κυρίως με τη βοήθεια της μεθόδου bundling. Συγκεκριμένα, καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητος σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένος σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών, όπως πχ. media player ή download manager. Μόλις κατέβει παράλληλα με κάποια δοκιμαστική / δωρεάν εφαρμογή που το εμπεριέχει, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να αντικαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα την προεπιλεγμένη Αρχική Σελίδα, μηχανή αναζήτησης, και νέα καρτέλα browser.

Μπορεί η μέθοδος bundling να είναι άδικη προς τους χρήστες, παρόλα αυτά είναι νόμιμη. Το φταίξιμο για τη διείσδυση των PUPs πέφτει στους χρήστες που δεν είναι αρκετά προσεκτικοί και παρατηρητικοί όταν κατεβάζουν εφαρμογές από το διαδίκτυο.

Για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες ύποπτων κι ανεπιθύμητων διεισδύσεων, όπως πχ. στην περίπτωση του ιού ForYourWeb.net, θα πρέπει να είστε πάντα επιφυλακτικοί, προσεκτικοί, και πολύ παρατηρητικοί όταν είναι να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή αυτού του είδους. Σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να επιλέγετε τη Βασική (Basic) μέθοδο εγκατάστασης.

Αντιθέτως, θα ήταν προτιμότερο να επιλέγετε πάντα Για Προχωρημένους (Advanced) ή Προσαρμοσμένη (Custom) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο, θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την παράλληλη εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό ForYourWeb.net?

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ασφαλές περιβάλλον διαδικτυακών πλοηγήσεων/αναζητήσεων και ένα γρήγορο σε επιδόσεις σύστημα υπολογιστή, τότε είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά τον ιό ForYourWeb.net (σε περίπτωση που αυτός κατάφερε να διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας). Η παρουσία του συγκεκριμένου browser hijacker στο σύστημα του υπολογιστή σας ισοδυναμεί με συνεχείς εμφανίσεις διαφημίσεων / ανακατευθύνσεων και ύποπτες διεργασίες, όπως πχ. υποκλοπή-καταγραφή-προώθηση σε άγνωστους τρίτους διαφόρων δεδομένων σας, κλπ..

Επομένως, η ολοκληρωτική αφαίρεση του ForYourWeb.net browser hijacker είναι μονόδρομος. Μπορείτε να το κάνετε αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware, το οποίο είναι και το προτιμότερο, ή να προσπαθήσετε να το αφαιρέσετε χειροκίνητα ακολουθώντας προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης. Απλά, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι θα εντοπίσετε και θα αφαιρέσετε ολοκληρωτικά όλα τα πρωτεύονται και δευτερεύοντα αρχεία που σχετίζονται με αυτό.

Η αυτόματη αφαίρεση είναι σαφώς προτιμότερη, γιατί έχει εγγυημένα αποτελέσματα αφαίρεσης, και μάλιστα γρήγορα κι εύκολα. Απλά, είναι πολύ σημαντικό τα λογισμικά ασφάλειας που έχετε, anti-malware / antivirus, να έχουν κατεβασμένες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ώστε να είναι αποτελεσματικά ακόμα και σε περιπτώσεις των πιο πρόσφατων κυβερνο-απειλών.

Μπορείς να αφαιρέσεις τη ζημιά που έκανε ο ιός με τη βοήθεια του FortectIntego. Τα SpyHunter 5Combo Cleaner και Malwarebytes συνιστώνται για τον εντοπισμό δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιών συμπ. όλων των αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με αυτά. 

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Fortect Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Fortect Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Fortect Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Fortect Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Fortect, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των ανακατευθύνσεων ForYourWeb.net

Αφαίρεση ForYourWeb.net από συστήματα Windows

Όταν ξεκινήσετε τη διαδικασία ολοκληρωτικής αφαίρεσης του ForYourWeb.net από τα Windows, θα πρέπει να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικα τις εξής καταχωρήσεις: Yontoo, Delta-homes.com, DNS Unlocker, Download Terms 1.0, WebCake 3.0, Yealt, AddLyrics, VideoSaver, BrowserProtected by ponduit, κτλ. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε ΌΛΑ αυτά τα προγράμματα.

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το ForYourWeb.net και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το ForYourWeb.net ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση ForYourWeb.net από σύστημα Mac OS X

Για να αποφύγετε την επανεμφάνιση του ForYourWeb.net στον υπολογιστή σας, θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε το ΚΑΘΕΝΑ από αυτά τα προγράμματα: Yontoo, Delta-homes.com, DNS Unlocker, Download Terms 1.0, WebCake 3.0, Yealt, AddLyrics, VideoSaver, BrowserProtected by Conduit, κτλ.

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το ForYourWeb.net ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Ανανέωση Mozilla Firefox

Αφαίρεση επικίνδυνων επεκτάσεων:

 1. Άνοιξε τον Mozilla Firefox και κάνε κλικ στο Mενού (τρεις οριζόντιες γραμμές στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου).
 2. Επίλεξε Πρόσθετα (Add-ons).
 3. Εδώ, επίλεξε plugins που σχετίζονται με Ανακατευθύνσεις ForYourWeb.net και κάνε κλικ Αφαίρεση (Remove).Ανανέωση Mozilla Firefox

Επαναφορά της Αρχικής Σελίδας:

 1. Κάνε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και άνοιξε το μενού.
 2. Διάλεξε Επιλογές (Options).
 3. Κάτω από τις επιλογές της Αρχικής (Home), πρόσθεσε τον ιστότοπο που επιθυμείς να ανοίγει κάθε φορά που θα ανοίγεις το Mozilla Firefox.

Εκκαθάριση Cookies και Δεδομένων Ιστοσελίδων:

 1. Κλικ στο Mενού και Επιλογές (Options).
 2. Πήγαινε Απόρρητο & Ασφάλεια (Privacy & Security).
 3. Σκρόλαρε κάτω έως ότου βρεις Cookies & Δεδομένα Ιστοσελίδων (Cookies and Site Data).
 4. Κλικ σε Εκκαθάριση Δεδομένων (Clear Data)…
 5. Επίλεξε Cookies και Δεδομένα Ιστοσελίδων (Cookies and Site Data) και Προσωρινό Περιεχόμενο Διαδικτύου (Cached Web Content). Κλικ Εκκαθάριση (Clear).Ανανέωση Mozilla Firefox

Ανανέωση Mozilla Firefox

Στην περίπτωση που δε γίνει αφαίρεση Ανακατευθύνσεις ForYourWeb.net μετά από την ακολούθηση των παραπάνω οδηγιών, προχώρησε σε επαναφορά του Mozilla Firefox:

 1. Άνοιξε τον Mozilla Firefox browser και κάνε κλικ στο Mενού.
 2. Πήγαινε Βοήθεια (Help) και μετά επίλεξε Πληροφορίες Αντιμετώπισης Προβλημάτων (Troubleshooting Information).Ανανέωση Mozilla Firefox
 3. Στην ενότητα Δώσε στον Firefox ένα Φρεσκάρισμα (Give Firefox a tune up), επίλεξε Ανανέωση (Refresh Firefox)…
 4. Μόλις εμφανιστεί το αναδυόμενο, επιβεβαίωσε την εντολή πατώντας Ανανέωση Firefox (Refresh Firefox) – αυτό θα πρέπει να ολοκλήρωσει την αφαίρεση του Ανακατευθύνσεις ForYourWeb.net.Ανανέωση Mozilla Firefox

Αφαίρεση ForYourWeb.net από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ForYourWeb.net και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ForYourWeb.net. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση ForYourWeb.net από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το ForYourWeb.net ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του ForYourWeb.net. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα ForYourWeb.net υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner or Malwarebytes.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Alice Woods
Alice Woods

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Alice Woods
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες