Βαθμός σοβαρότητας:  
  (87/100)

Zorton Win 8 Protection 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Κατασκοπευτικό λογισμικό

Τι είναι το Zorton Win 8 Protection 2014;

Το Zorton Win 8 Protection 2014 είναι ένα ακόμη υποτιθέμενο anti-spyware, αυτή τη στιγμή, εξαπλώνεται ενεργά. Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το όνομα του, σχεδιάστηκε ειδικά για να καταλαμβάνει λειτουργικά συστήματα με Windows 8, αλλά από ότι φαίνεται αν χρησιμοποιείτε Windows 7 ή Vista μην είστε και πολύ σίγουροι πως είστε ασφαλείς, καθώς υπάρχει μια ολόκληρη οικογένεια από Zorton ιούς που μπορούν με ευκολία να μολύνουν όλους τους τύπους των λειτουργικών συστημάτων. Το χειρότερο σχετικά με αυτόν τον εισβολέα είναι πως όχι μόνο μπορεί να σας πείσει να αγοράσετε την άχρηστη άδεια του, αλλά μπορεί επίσης να καταλάβει όλα τα προγράμματα περιήγησης σας, να εγκαταστήσει άλλες ύποπτες εφαρμογές στον υπολογιστή σας, να επιβραδύνει το σύστημα και να αποσπάσει προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσετε πως ΠΟΤΕ δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τέτοια προγράμματα ασφαλείας όπως αυτό. Αν το πρόγραμμα anti-virus εμφανιστεί στον υπολογιστή σας από το πουθενά, πρέπει να τον σαρώσετε χρησιμοποιώντας ένα ενημερωμένο anti-spyware. Το Zorton Win 8 Protection 2014 συμπεριφέρεται κάπως έτσι, διεισδύει σε τυχαίους υπολογιστές και μετά προσπαθεί να προβάλλει την εικόνα ενός αξιόπιστου προγράμματος anti-spyware, το οποίο έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μια πλήρης σάρωση του συστήματος και να αναφέρει τους ιούς που θα εντοπίσει. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, πως αυτός ο εισβολέας απλά προσποιείτε πως σαρώνει το σύστημα και μετά επιστρέφει πλαστά αποτελέσματα. Φυσικά, μπορεί να φαίνονται ιδιαίτερα πειστικές καθώς συμπεριλαμβάνουν και πραγματικές απειλές όπως οι Virus.Boot-DOS.V.1526, Trojan-Clicker.Win32.Small.k, DoS.Win32.DieWar, κ.λπ. Ωστόσο, αυτή η λίστα δεν είναι αληθινή. Παρακαλούμε, να έχετε κατά νου πως το Zorton Win 8 Protection 2014 δεν επιχειρεί μόνο να σας ξεγελάσει έτσι ώστε να αγοράσετε την εμπορική του άδεια. Δυστυχώς, δεν έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει οποιουσδήποτε ιούς. Έτσι, καλό είναι να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με το Reimage ή κάποιο άλλο αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware και απομακρύνετε το άμεσα.

Πως μπορεί το Zorton Win 8 Protection 2014 να καταλάβει τον υπολογιστή μου;

Όλα τα υποτιθέμενα anti-spyware που ανήκουν στην οικογένεια Braviax, συμπεριλαμβανομένων των Zorton Win 8 Protection 2014, διανέμονται τυπικά μέσω πλαστών αναδυόμενων ειδοποιήσεων, δούρειων ίππων και μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Να έχετε κατά νου, πως οι εισβολείς της Braviax έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν όλα τα λειτουργικά συστήματα, έτσι δεν έχει σημασία πως το Zorton Win 8 Protection 2014 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα Windows 8. Υπάρχουν αρκετές άλλες εκδόσεις αυτού του εισβολέα που μπορούν να επηρεάσουν τα Windows 7, Windows XP ή Vista. Για να μπορέσετε να αποτρέψετε τη διείσδυση αυτής της απειλής, ποτέ δεν πρέπει να πιστέψετε τις ειδοποιήσεις του, οι οποίες εμφανίζονται από το πουθενά και υποστηρίζουν πως πρέπει να ενημερώσετε τα Java, Flash ή FLV. Επιπλέον, πρέπει να μείνετε μακριά από ειδοποιήσεις, οι οποίες προσφέρουν να ελέγξουν τον υπολογιστή σας με τη βοήθεια ενός ‘online σαρωτή’. Τέλος, να έχετε κατά νου πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να ανοίγετε ύποπτα email πριν ελέγξετε τον αποστολέα και βεβαιωθείτε πως είναι αξιόπιστος. Ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια που δείχνουν πως ο υπολογιστής σας έχει ήδη μολυνθεί είναι για παράδειγμα η παρακάτω ή κάποια παρόμοια ειδοποίηση:

Zorton Win 8 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Αν έχετε ήδη ξεκινήσει να βλέπετε τέτοιες ειδοποιήσεις, μη διστάσετε να σαρώσετε αμέσως τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware.

Πως να αφαιρέσετε τον ιό Zorton Win 8 Protection 2014;

Αν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από τον ιό Zorton Win 8 Protection 2014, πρέπει να τον απομακρύνετε το συντομότερο δυνατόν. Γι’ αυτό, συνιστούμε να επιλέξετε την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ και να αποφύγετε τη χειροκίνητη μέθοδο. Αν βασιστείτε σε αυτή την επιλογή, θα χρειαστεί μόνο να κάνετε λήψη ενός αξιόπιστου anti-spyware, να το ενημερώσετε και να πραγματοποιήσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Αν χρειάζεστε έναν αναλυτικό οδηγό για να δείτε πως ακριβώς γίνεται αυτό, διαβάστε αυτόν.

Για την αφαίρεση του Zorton Win 8 Protection 2014, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage και το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner διότι μπορεί εύκολα να εντοπίσουν κάθε κρυφό χαρακτηριστικό που ανήκει σε αυτή ή κάποια παρόμοια απειλή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Zorton Win 8 Protection 2014 μπορεί να αποτρέψει την εγκατάσταση και δραστηριότητα τέτοιων νόμιμων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των SpyHunter και StopZilla. Αν δεν μπορείτε να τα κατεβάσετε ή να τα εκτελέσετε, προσπαθήστε μια από τις παρακάτω επιλογές:

1. ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Πηγαίνετε στην οθόνη έναρξης των Windows 8 και εισάγετε σημείο επαναφοράς στην ενότητα Αναζήτηση.
 2. Τώρα, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις -> Δημιουργία σημείου επαναφοράς.
 3. Στη καρτέλα Προστασία συστήματος, επιλέξτε Επαναφορά συστήματος.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να δείτε τα σημεία επαναφοράς και κάντε αριστερό κλικ στην εγγραφή που επιθυμείτε.
 5. Τώρα, επιλέξτε Σάρωση επηρεασμένων προγραμμάτων -> Κλείσιμο -> Επόμενο -> Τέλος.
 6. Μόλις ο Η/Υ σας κάνει επανεκκίνηση, κάντε λήψη του Reimage και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος αφού πρώτα το ενημερώσετε.

2. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ:

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows και πηγαίνετε στη κάτω δεξιά γωνία.
 2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις -> Αλλαγή ρυθμίσεων Η/Υ -> Γενικά.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά τώρα στη ενότητα Εκκίνηση για προχωρημένους.
 4. Μετά, πηγαίνετε Αντιμετώπιση προβλημάτων -> Επιλογές για προχωρημένους -> Ρυθμίσεις εκκίνησης.
 5. Τώρα, επιλέξτε Επανεκκίνηση και πιέστε το κουμπί F5.
 6. Εκτελέστε τον IE ή κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης: http://ioys.gr/download/hunter.exe
 7. Κάντε λήψη αυτού του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας και εκτελέστε το για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία.

3. ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ Η/Υ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό μηχάνημα που δεν έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό και κάντε λήψη του Reimage ή του Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μεταφέρετε αυτό το anti-malware σε ένα CD/DVD, εξωτερικό δίσκο, η USB flash drive.
 3. Στο μεταξύ, σταματήστε αυτές τις κακόβουλες διεργασίες από το μολυσμένο υπολογιστή σας. Γι’ αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό.
 4. Συνδέστε τη συσκευή που περιέχει το anti-spyware στον μολυσμένο Η/Υ και εκτελέστε το.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-8-protection-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες