Βαθμός σοβαρότητας:  
  (98/100)

Zorton Win 7 Protection 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Κατασκοπευτικό λογισμικό

Τι είναι το Zorton Win 7 Protection 2014;

Το Zorton Win 7 Protection 2014 είναι ένα ακόμη παραπλανητικό πρόγραμμα, το οποίο θα προσπαθήσει να σας πείσει πως ο Η/Υ σας έχει μολυνθεί. Επιπλέον, μπορεί να σας ενημερώσει πως πρέπει να αγοράσετε την εμπορική έκδοση του για να καταφέρει να επιδιορθώσει το σύστημα σας. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα ψέμα και δεν πρέπει ποτέ να πέσετε θύμα του. Στη πραγματικότητα, το Zorton Win 7 Protection 2014 είναι ένα υποτιθέμενο anti-spyware το οποίο χρησιμοποιείτε για να αποσπά χρήματα από τους χρήστες. Ανήκει σε μια γνωστή οικογένεια από ιούς, η οποία ονομάζεται Braviax/FakeRean. Αν και οι εφαρμογές τις φαίνονται ως αξιόπιστες, έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν πλαστές σαρώσεις του συστήματος. Επιπλέον, εμφανίζουν μόνο ειδοποιήσεις οι οποίες κάνουν αναφορά είτε για επινοούμενους ιούς ή νόμιμα αρχεία τα οποία δεν πρέπει ποτέ να εξαλείψετε. Έτσι, ποτέ δεν πρέπει να ξεκινήσετε να αφαιρείτε αυτούς τους ‘ιούς’ που αναφέρει ο ιός Zorton Win 7 Protection 2014, εκτός και αν θέλετε να προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, πρέπει να αγνοήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις που προσφέρουν την αγορά τις άδειας τους, διότι μπορεί να χάσετε χρήματα με αυτό το τρόπο. Επίσης, μπορεί να αποκαλύψετε προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες, όπως το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση σας, τα στοιχεία της κάρτας σας κ.λπ, καθώς οι δημιουργοί του είναι γνωστοί ως χάκερς. Αν έχετε ήδη παρατηρήσει τον ιό Zorton Win 7 Protection 2014 και τις πλαστές σαρώσεις του, δεν πρέπει να χάσετε άλλο χρόνο και να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα ενημερωμένο πρόγραμμα anti-spyware. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage.

Πως μπορεί το Zorton Win 7 Protection 2014 να μολύνει τον υπολογιστή μου;

Αν χρησιμοποιείτε Windows 7, το Zorton Win 7 Protection 2014 μπορεί εύκολα να μολύνει τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, οι χρήστες διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων δεν πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα ασφαλής, καθώς είναι γνωστό πως αυτός ο ιός έχει αρκετές εκδόσεις, όπως Zorton Win * Antivirus 2014, Zorton Vista Protection 2014, κ.λπ. Για να μπορέσετε να αποφύγετε αυτή την απειλή, πρέπει να βεβαιωθείτε πως ο υπολογιστής σας προστατεύεται από ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Επίσης, πρέπει να μείνετε μακριά από ύποπτες ειδοποιήσεις, αμφισβητήσιμα email και παράνομες ιστοσελίδες, διότι μπορεί να εμπλέκονται στη διανομή στη διανομή αυτού του εισβολέα. Παρακαλούμε, αγνοήστε κάθε ειδοποίηση που σας προτείνει να ενημερώσετε τα Flash Player, FLV Player και παρόμοια προγράμματα. Επίσης, αποφύγετε αυτές τις διαφημίσεις που προσφέρουν τη λήψη ενός δωρεάν σαρωτή και ελέγξτε τον υπολογιστή σας για ιούς. Τέλος, μείνετε μακριά από αυτά τα email που σας προτείνουν να κάνετε λήψη κάποιου πολύ σημαντικού επισυναπτόμενου αρχείου. Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την εξάπλωση του ιού Zorton Win 7 Protection 2014. Ωστόσο, μερικές φορές οι χρήστες υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάνει τίποτα από αυτά και παρόλα αυτά έχουν μολυνθεί από αυτή την απειλή. Αν ταλαιπωρήστε από αυτές τις ειδοποιήσεις, πρέπει να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό και να επιδιορθώσετε άμεσα τον υπολογιστή σας:

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan

Zorton Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Πως να αφαιρέσετε το Zorton Win 7 Protection 2014;

Το Zorton Win 7 Protection 2014 είναι μια ακόμη έκδοση αυτού του υποτιθέμενου anti-spyware το οποίο ανήκει στην οικογένεια malware η οποία είναι γνωστή ως Braviax/FakeRean. Αν ταλαιπωρήστε από τις ειδοποιήσεις του, πρέπει να το απομακρύνετε το συντομότερο δυνατόν. Συνιστούμε να επιλέξετε τη μέθοδο της ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ, η οποία χρειάζεται να κάνετε λήψη μόνο ενός αξιόπιστου προγράμματος anti-spyware, να το ενημερώσετε και να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Αν χρειάζεστε έναν αναλυτικό οδηγό που να εξηγεί πως ακριβώς γίνεται αυτό, διαβάστε αυτόν τον οδηγό. Κατά την αφαίρεση του Zorton Win 7 Protection 2014, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage και το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner διότι μπορούν εύκολα να εντοπίσουν κάθε κρυφό χαρακτηριστικό αυτής ή παρόμοιων εφαρμογών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Zorton Win 7 Protection 2014 μπορεί να αποτρέψει την εγκατάσταση και τη δραστηριότητα αυτών των νόμιμων εφαρμογών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των SpyHunter και StopZilla. Αν δεν μπορείτε να τις κατεβάσετε ή να τις εκτελέσετε, δοκιμάστε μια από τις παρακάτω επιλογές:

1. ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Βοηθήματα -> Εργαλεία συστήματος -> Επαναφορά συστήματος.
 2. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο της Επαναφοράς αρχείων και ρυθμίσεων του συστήματος επιλέξτε Επόμενο.
 3. Επιλέξτε το σημείο επαναφοράς που επιθυμείτε και κάντε κλικ στο Επόμενο.
 4. Κάντε κλικ στο Τέλος για να επιβεβαιώσετε και περιμένετε μέχρι ο Η/Υ σας κάνει επανεκκίνηση.
 5. Μετά, κάντε λήψη του Reimage και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος αφού πρώτα το ενημερώσετε.

2. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ:

 1. Κάντε Επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 2. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής σας ξεκινά τη λειτουργία, ξεκινήστε να πιέζετε συνεχόμενα το πλήκτρο F8 μέχρι να δείτε την οθόνη Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους.
 3. Εδώ, επιλέξτε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου (γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε τα βέλη του πληκτρολογίου) και μετά πιέστε το Enter.
 4. Εισάγετε τα στοιχεία του χρήστη όπως θα κάνετε και στη κανονική εκκίνηση των Windows
 5. Μετά, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε Εκτέλεση ως ή Εκτέλεση ως διαχειριστής. Εισάγετε το κωδικό του λογαριασμού διαχειριστή σας (αν χρειαστεί).
 6. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης σας: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη αυτού του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκτελέστε το για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ GUEST ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Αν έχετε ένα guest λογαριασμό, μπορείτε να προσπαθήσετε να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος μέσω αυτού. Απλά, συνδεθείτε σε αυτό το λογαριασμό και κάντε λήψη του Reimage. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το guest λογαριασμό σας με τη βοήθεια των εξής βημάτων:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας ελέγχου και επιλέξτε Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια.
 2. Μόλις εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κάντε κλικ στη Προσθήκη ή αφαίρεση λογαριασμών χρηστών -> Guest λογαριασμός.
 3. Μετά, κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 4. Τώρα, περιμένετε μέχρι να δείτε την οθόνη καλωσορίσματος των Windows και επιλέξτε το Guest λογαριασμό για να κάνετε λήψη ενός αξιόπιστου anti-spyware.

4. ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ Η/Υ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε έναν διαφορετικό υπολογιστή, ο οποίος δεν έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό και κάντε λήψη του Reimage ή του Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, μεταφέρετε αυτό το anti-malware σε ένα CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Στο μεταξύ, σταματήστε τις κακόβουλες διεργασίες στο μολυσμένο μηχάνημα σας. Γι’ αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό.
 4. Συνδέστε τη συσκευή που περιέχει το anti-spyware στο μολυσμένο Η/Υ και εκτελέστε το.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-7-protection-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες