Βαθμός σοβαρότητας:  
  (98/100)

Zorton Win 7 Antivirus 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Τι είναι το Zorton Win 7 Antivirus 2014;

Το Zorton Win 7 Antivirus 2014 είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο ανήκει σε μια ομάδα υποτιθέμενων anti-spyware. Όπως ακριβώς το Sirius και το Rango τα οποία έχουν διάφορα ονόματα, φαίνεται πως η ομάδα των ιών Zorton έχουν ένα και μοναδικό σκοπό – να αποσπούν χρήματα από τα θύματα τους. Αυτό γίνεται προβάλλοντας πλαστές σαρώσεις του συστήματος και μετά κάνοντας αναφορά για διάφορες δεκάδες από επινοούμενους ιούς. Φυσικά, μετά προτείνουν στους χρήστες την αγορά μιας πλαστής εμπορικής έκδοσης. Ποτέ δεν πρέπει να πιστέψετε αυτές τις ειδοποιήσεις και ούτε φυσικά να αγοράσετε κάποια εμπορική άδεια, διότι μπορεί εύκολα να ξεγελαστείτε ώστε να κάνετε λήψη ενός επιπλέον ιού στον υπολογιστή σας. Αν το Zorton Win 7 Antivirus 2014 έχει ξεκινήσει να σας ταλαιπωρεί, πρέπει να αγνοήσετε τις ειδοποιήσεις του, καθώς είναι εντελώς πλαστές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι ειδοποιήσεις κάνουν αναφορά είτε σε νόμιμα αρχεία είτε σε επινοούμενους ιούς, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον υπολογιστή του θύματος. Έτσι, ποτέ δεν πρέπει να πιστέψετε αυτές τις ειδοποιήσεις και να προχωρήσετε στην αφαίρεση αυτών των ‘ιών’ από μόνοι σας. Επίσης, ποτέ δεν πρέπει να αγοράσετε την άδεια του Zorton Win 7 Antivirus 2014 διότι όχι μόνο θα χάσετε τα χρήματα σας, αλλά θα αποκαλύψετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε αυτούς του εγκληματίες. Αν δεν θέλετε να σπαταλήσετε τα χρήματα σας, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να αφαιρέσετε αυτόν τον εισβολέα από το σύστημα σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τον ιό Zorton Win 7 Antivirus 2014 είναι να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με τη βοήθεια του Reimage.

Πως μπορεί το Zorton Win 7 Antivirus 2014 να μολύνει τον υπολογιστή μου;

Όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι εισβολείς, αυτή η επικίνδυνη εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί στο σύστημα χωρίς την έγκριση των χρηστών. Γι’ αυτό, οι εγκληματίες χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές. Εξαπλώνεται κυρίως μέσω πλαστών ειδοποιήσεων οι οποίες κάνουν αναφορά για ελλιπής ενημερώσεις. Αυτές οι ειδοποιήσεις μπορεί να σας προτείνουν να ενημερώσετε το Flash Player, FLV Player και παρόμοια προγράμματα. Φυσικά, είναι παραπλανητικές και τελείως άχρηστες. Επίσης, μπορεί να σας ξεγελάσουν έτσι ώστε να κάνετε λήψη του Zorton Win 7 Antivirus 2014 αν κάνετε κλικ σε κάποια διαφήμιση που προσφέρει τον δωρεάν έλεγχο του υπολογιστή σας με τη χρήση ενός δωρεάν σαρωτή. Αν θέλετε να αποφύγετε τέτοιους ιούς και άλλες δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές, πρέπει πάντα να μένετε μακριά από τέτοιες προφορές διότι δεν υπάρχουν ‘δωρεάν σαρωτές’. Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβετε αν κάποιος υπολογιστής έχει μολυνθεί από αυτόν τον εισβολέα, είναι οι παρακάτω ειδοποιήσεις:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Αν ταλαιπωρήστε από τέτοιες ειδοποιήσεις, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό και απομακρύνετε τον ιό Zorton Win 7 Antivirus 2014 από τον υπολογιστή σας. Αν και οι ειδοποιήσεις αυτής της εφαρμογής φαίνονται αξιόπιστες, χρησιμοποιούνται για ένα και μοναδικό λόγο – να ξεγελούν τους χρήστες ώστε να ξοδεύουν τα χρήματα τους σε αυτό το υποτιθέμενο anti-spyware.

Πως να αφαιρέσετε τον ιό Zorton Win 7 Antivirus 2014;

Το Zorton Win 7 Antivirus 2014 είναι μια ακόμη έκδοση αυτού του υποτιθέμενου anti-spyware που ανήκει στην διαβόητη οικογένεια malware Braviax/FakeRean. Αν ταλαιπωρήστε από τις ειδοποιήσεις του, καλό είναι να το απομακρύνετε το συντομότερο δυνατόν. Συνιστούμε να επιλέξετε την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ η οποία χρειάζεται μόνο να κάνετε λήψη ενός αξιόπιστου anti-spyware, να το ενημερώσετε και να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Αν χρειάζεστε έναν αναλυτικό οδηγό που να δείχνει πως ακριβώς γίνεται αυτό, διαβάστε αυτόν τον οδηγό. Για την αφαίρεση του Zorton Win 7 Antivirus 2014, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage και το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner διότι μπορούν εύκολα να εντοπίσουν κάθε κρυφό χαρακτηριστικό που ανήκει σε αυτή ή κάποια παρόμοια απειλή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Zorton Win 7 Antivirus 2014 μπορεί να προσπαθήσει να αποτρέψει την εγκατάσταση και δραστηριότητα των νόμιμων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των SpyHunter και StopZilla. Αν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη ή εγκατάσταση των παραπάνω εφαρμογών, προσπαθήστε μια από τις παρακάτω επιλογές:

1. ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Βοηθήματα -> Εργαλεία συστήματος -> Επαναφορά συστήματος.
 2. Από τη στιγμή που το παράθυρο Επαναφορά αρχείων και ρυθμίσεων του συστήματος εμφανιστεί, επιλέξτε Επόμενο.
 3. Επιλέξτε το σημείο επαναφοράς που θέλετε και κάντε κλικ στο Επόμενο.
 4. Κάντε κλικ στο Τέλος για να επιβεβαιώσετε και περιμένετε μέχρι ο Η/Υ σας κάνει επανεκκίνηση.
 5. Τώρα, κάντε λήψη του Reimage και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος αφού πρώτα το ενημερώσετε.

2. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ:

 1. Κάντε Επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 2. Από τη στιγμή ο υπολογιστής ξεκινά, πιέστε συνεχόμενα το κουμπί F8 μέχρι να δείτε την οθόνη Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους.
 3. Εδώ, επιλέξτε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου (γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε τα βέλη του πληκτρολογίου) και μετά πιέστε το Enter.
 4. Συνδεθείτε με τα στοιχεία σας όπως και στη κανονική λειτουργία των Windows
 5. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε Εκτέλεση ως ή Εκτέλεση ως διαχειριστής. Εισάγετε το κωδικό διαχειριστή σας (αν χρειαστεί).
 6. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης σας: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη αυτού του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκτελέστε το για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ GUEST ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Αν έχετε ήδη ένα λογαριασμό guest, μπορείτε να προσπαθήσετε να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Απλά συνδεθείτε σε αυτόν και κάντε λήψη του Reimage. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το guest λογαριασμό σας με τη βοήθεια των εξής βημάτων:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας ελέγχου και επιλέξτε Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια.
 2. Μόλις εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κάντε κλικ στη Προσθήκη ή αφαίρεση λογαριασμών χρηστών -> Guest λογαριασμός.
 3. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 4. Τώρα, περιμένετε μέχρι να δείτε την οθόνη καλωσορίσματος των Windows και επιλέξτε τον Guest λογαριασμό για να κάνετε τη λήψη ενός αξιόπιστου προγράμματος anti-spyware.

4. ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ Η/Υ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό υπολογιστή που δεν έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό και κάντε λήψη του Reimage ή του Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μεταφέρετε αυτό το anti-malware σε ένα CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Στο μεταξύ, σταματήστε τις κακόβουλες διεργασίες στο μολυσμένο μηχάνημα. Γι’ αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό.
 4. Συνδέστε τη συσκευή που περιέχει το πρόγραμμα anti-spyware στον μολυσμένο Η/Υ και εκτελέστε το.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Zorton Win 7 Antivirus 2014
Στιγμιότυπο του Zorton Win 7 Antivirus 2014

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-win-7-antivirus-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες