Βαθμός σοβαρότητας:  
  (96/100)

Zorton Vista Protection 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Τι είναι το Zorton Vista Protection 2014;

Το Zorton Vista Protection 2014 μπορεί να φαίνεται ως ένα αληθινό και αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware καθώς συμπεριφέρεται ως ένα επαγγελματικό πρόγραμμα antivirus. Σαρώνει τον υπολογιστή, αναφέρει για διάφορες μολύνσεις και ειδοποιεί για διάφορες απειλές. Δυστυχώς, πρόκειται για ένα ακόμη υποτιθέμενο anti-spyware που ανήκει στην οικογένεια Braviax. Στη πραγματικότητα, το Zorton Vista Protection 2014 επιστρέφει μόνο πλαστά αποτελέσματα τα οποία συνήθως αποτελούνται από δεκάδες ή ακόμη και εκατοντάδες από επινοούμενους ιούς. Μπορεί να ενημερωθείτε για ιούς όπως οι Email-Worm.JS.Gigger, BMWE.Twelve.1378, IRC-Worm.DOS.Septic, κ.λπ. Αν και αυτές οι μολύνσεις είναι αληθινές, αυτό σημαίνει πως ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από αυτές. Αν έχετε ήδη πιστέψει πως αυτά τα αποτελέσματα είναι αληθινά και πως πρέπει να αγοράσετε την εμπορική έκδοση αυτού του προγράμματος, καλό είναι να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα ακόμη πρόγραμμα anti-spyware. Είμαστε σίγουροι πως έτσι θα μπορέσετε να αντιληφθείτε πως πρόκειται για έναν αληθινό ιό. Πραγματοποιώντας τις ψεύτικες σαρώσεις του και προβάλλοντας αυτές τις ειδοποιήσεις, το Zorton Vista Protection 2014 επιχειρεί μόνο να αποσπά χρήματα από τους χρήστες. Αν επιλέξετε τα ‘Επιδιόρθωση τώρα’, ‘Αφαίρεση τώρα’, ‘Κάντε κλικ για να συνεχίσετε’ ή κάποιο παρόμοιο κουμπί, θα ανακατευθυνθείτε αμέσως στην ιστοσελίδα αγοράς και θα προσφερθείτε να αγοράσετε την άδεια του. Να έχετε κατά νου, πως αν προχωρήσετε σε μια τέτοια αγορά, μπορεί εύκολα να αποκαλύψετε ευαίσθητες προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες σε διάφορους εγκληματίες. Επομένως, πραγματοποιήστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με το Reimage από τη στιγμή που θα παρατηρήσετε αυτή η παρόμοιες ειδοποιήσεις στην οθόνη σας:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Πως μπορεί το Zorton Vista Protection 2014 να μολύνει τον υπολογιστή μου;

Το Zorton Vista Protection 2014 εξαπλώνεται όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα υποτιθέμενα anti-spyware. Αν δεν έχετε αντιμετωπίσει τέτοια κακόβουλα προγράμματα στο παρελθόν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν ζητούν την έγκριση των χρηστών όταν επιχειρούν να διεισδύσουν στο σύστημα. Γι’ αυτό, βασίζονται σε πλαστές αναδυόμενες ειδοποιήσεις, μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και δούρειους ίππους. Επομένως, η πλειοψηφία των χρηστών δεν έχουν ιδέα πως ο υπολογιστής τους έχει προσβληθεί από αυτόν τον κακόβουλο ιό. Αν θέλετε να προστατέψετε τον υπολογιστή σας και να αποτρέψετε πιθανή απώλεια χρημάτων ή προσωπικών δεδομένων, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγκαταστήσετε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware και να φροντίσετε να το κρατάτε ενημερωμένο. Επίσης, καλό είναι να βασίζεστε σε ασφαλή περιήγηση, να αποφεύγετε τις άγνωστες ή παράνομες ιστοσελίδες, να μην κάνετε κλικ σε διάφορες ειδοποιήσεις ή αναδυόμενα παράθυρα και να διαγράφετε τα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίες χωρίς καν να τα ανοίγετε. Με αυτές τις μεθόδους, θα μπορέσετε να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή από διάφορες μολύνσεις. Τέλος, να έχετε κατά νου, πως αν και το Zorton Vista Protection 2014 επηρεάζει μόνο το λειτουργικό Windows Vista , μπορεί εύκολα να αλλάξει το όνομα του ανάλογα με το λειτουργικό σας. Παρακαλούμε, ποτέ μην αγνοείτε αυτές τις πλαστές ειδοποιήσεις και τις σαρώσεις αυτού του προγράμματος, διότι μπορεί να προκαλέσετε επίσης τη διείσδυση διάφορων πρόσθετων ύποπτων προγραμμάτων στον υπολογιστή σας στο μέλλον.

Πως να αφαιρέσετε τον ιό Zorton Vista Protection 2014;

Αν ταλαιπωρήστε από τις σαρώσεις και τις ειδοποιήσεις του Zorton Vista Protection 2014, τότε πρέπει να επιλέξετε την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ και να απομακρύνετε αυτόν τον εισβολέα. Συνιστούμε να επιλέξετε αυτή τη μέθοδο, διότι το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κατεβάσετε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware, να το ενημερώσετε και να πραγματοποιήσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Αν χρειάζεστε έναν αναλυτικό οδηγό που να δείχνει πως ακριβώς γίνεται αυτό, διαβάστε αυτόν τον οδηγό. Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε το Zorton Vista Protection 2014, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage και το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner διότι μπορούν εύκολα να εντοπίσουν κάθε κρυφό χαρακτηριστικό που ανήκει σε αυτή ή κάποια παρόμοια απειλή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Zorton Vista Protection 2014 μπορεί να μπλοκάρει την εγκατάσταση και δραστηριότητα αυτών των νόμιμων εφαρμογών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των SpyHunter και StopZilla. Αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε ή να εκτελέσετε κάποια από αυτές, προσπαθήστε μια από τις παρακάτω επιλογές:

1. ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Βοηθήματα -> Εργαλεία συστήματος -> Επαναφορά συστήματος.
 2. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Επαναφορά αρχείων και ρυθμίσεων του συστήματος, επιλέξτε Επόμενο.
 3. Επιλέξτε το σημείο επαναφοράς που επιθυμείτε και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 4. Κάντε κλικ στο Τέλος για να επιβεβαιώσετε και περιμένετε μέχρι ο Η/Υ σας κάνει επανεκκίνηση.
 5. Τώρα, κάντε λήψη του Reimage και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος αφού πρώτα το ενημερώσετε.

2. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ:

 1. Κάντε Επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 2. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής σας ξεκινήσει, πιέστε το κουμπί F8 συνεχόμενα μέχρι να δείτε την οθόνη Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους.
 3. Εδώ, επιλέξτε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου (γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε τα βέλη στο πληκτρολόγιο) και μετά πιέστε το Enter.
 4. Εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης όπως ακριβώς και στη κανονική εκκίνηση των Windows
 5. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε Εκτέλεση ως ή Εκτέλεση ως διαχειριστής. Εισάγετε το κωδικό του λογαριασμού διαχειριστή (αν χρειαστεί).
 6. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης σας: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη αυτού του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκτελέστε τα κακόβουλα αρχεία.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GUEST ΓΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Αν έχετε έναν λογαριασμό guest, μπορείτε να προσπαθήσετε να εκτελέσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Απλά, συνδεθείτε σε αυτόν και κάντε λήψη του Reimage. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό guest με τη βοήθεια των εξής βημάτων:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας ελέγχου και επιλέξτε Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια.
 2. Μόλις εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κάντε κλικ στη Προσθήκη ή αφαίρεση λογαριασμών χρηστών -> Λογαριασμός Guest.
 3. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση και μετά κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 4. Μετά, περιμένετε μέχρι να δείτε την οθόνη καλωσορίσματος των Windows συνδεθείτε, επιλέγοντας το λογαριασμό Guest και κάντε λήψη των προαναφερθέντων προγραμμάτων anti-spyware.

4. ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό μηχάνημα που δεν έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό και κάντε λήψη του Reimage ή του Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.
 2. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μεταφέρετε αυτό το anti-malware σε ένα CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Στο μεταξύ, σταματήστε τις κακόβουλες διεργασίες στο μολυσμένο μηχάνημα του. Γι’ αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό.
 4. Συνδέστε τη συσκευή που περιέχει το anti-spyware στον μολυσμένο Η/Υ και εκτελέστε το.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-zorton-vista-protection-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες