Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού ZoomifyApp

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ZoomifyApp?

Το ZoomifyApp είναι ένα browser πρόσθετο το οποίο υπόσχεται να εμπλουτίσει την εμπειρία διαδικτυακών πλοηγήσεων του χρήστη δίνοντάς του τη δυνατότητα να ζουμάρει σε διαδικτυακές εικόνες, να μετατρέπει αρχεία PDF και να μοιράζεται εύκολα αρχεία στο διαδίκτυο. Εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζει ως ένα χρήσιμο εργαλείο, δεδομένου μάλιστα ότι η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν, ωστόσο εμείς σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί απέναντί του, καθώς το πρόγραμμα αυτό έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) ή PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα).

Συνήθως, οι χρήστες κατεβάζουν αυτή την επέκταση ασυνείδητα/άθελα, παράλληλα με την λήψη κάποιας δωρέαν ή δοκιμαστικής εφαρμογής. Επειδή ακριβώς διεισδύει κρυφά και αυθαίρετα, ήδη πολλοί χρήστες έχουν χαρακτηρίσει αυτό το πρόγραμμα ως ιό. Ευτυχώς, δεν είναι επικίνδυνο, όσο ένας ιός ή γενικότερα κακόβουλο λογισμικό. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι πρόκειται για adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), οπότε είναι καλό να μην το υποτιμάτε.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί, τροποποιεί τις ρυθμίσεις των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Είναι η αιτία για συνεχείς εμφανίσεις εμπορικού τύπου διαφημίσεων. Μπορεί κάποιος να τις ξεχωρίσει, καθώς αυτές εμπεριέχουν ‘Ads by ZoomifyApp’, ‘brought by ZoomifyApp’ ή ‘delivered by ZoomifyApp’. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο λόγος που εμφανίζονται δεν είναι για να σας βοηθήσουν, αλλά αντιθέτως για να κερδοσκοπήσουν οι δημιουργοί του προγράμματος από τα δικά σας κλικς. Τα κέρδη τους προέρχονται επίσης και από τις ροές επισκεψιμότητας που στέλνουν προς προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους για να αυξήσουν την κατάταξη αυτών στο διαδίκτυο ή τα κέρδη από τις πωλήσεις και τα κλικαρίσματα των διαφημίσεων.

Επίσης, κλικάροντας σε κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, είναι πολύ πιθανόν να ανακατευθυνθείτε πρός άγνωστους και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, οι οποίοι μπορεί να γίνουν ιδιαιτέρως επικίνδυνοι για την εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, καθώς πολλές φορές τους διαχειρίζονται κυβερνο-εγκληματίες για την επίτευξη ύποπτων σκοπών.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το ZoomifyApp μπορεί να σας φανούν ιδιαιτέρως ελκυστικές. Ουσιαστικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πολλές από αυτές θα σας εμφανίζουν προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί πρόσφατα να ψάχνατε στο διαδίκτυο ή να σας προτείνουν δωρεάν ενημερώσεις κι αναβαθμίσεις προγραμμάτων που έχετε ήδη εγκαταστημένα στο σύστημα του υπολογιστή σας. Δεν θα πρέπει να κάνετε το λάθος και να ξεγελαστείτε από το τρόπο που παρουσιάζουν αυτά που διαφημίζουν και εν τέλει να κλικάρετε κάποια από τις διαφημίσεις που σχετίζονται με ZoomifyApp. Αυτό το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Συνήθως, οι πληροφορίες που συλλέγει και προωθεί σε τρίτους είναι IP διευθύνσεις, ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε πρόσφατα, ιστορικό πλοηγήσεων, κι άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σίγουρα έχετε φτάσει ήδη στο συμπέρασμα ότι κρατώντας αυτό το PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) στον υπολογιστή σας δεν θα έχετε κανένα απολύτος όφελος. Αντιθέτως μάλιστα, κρατώντας το, αυξάνετε τις πιθανότητες να θέσετε σε κίνδυνο την εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος. Επομένως, θα πρέπει να το αφαιρέσετε άμεσα από τη στιγμή που θα διαπιστώσετε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ZoomifyApp ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το ZoomifyApp plug-in συνήθως εγκαθίσταται μέσω διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών. Κυρίως αυτές οι εφαρμογές είναι τύπου download managers ή video converters. Επίσης, διαδίδεται μέσω ψευδών/παραπλανητικών αναδυόμενων ειδοποιήσεων οι οποίες ουσιαστικά προσφέρουν δήθεν δωρεάν ενημερώσεις ή αναβαθμίσεις προγραμμάτων που έχετε ήδη εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας.

Για να μπορέσετε να αποφύγετε αυτού του είδους τις διεισδύσεις ανεπιθύμητων προγραμμάτων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια και φάσεις της εκάστοτε λήψης κι εγκατάστασης. Θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Αν και οι μορφές αυτές είναι ολίγον τι πιο χρονοβόρες, ωστόσο έχετε σαφώς μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να έχουν τικαριστεί αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ. γραμμές εργαλείων, πρόσθετα και plug-ins.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να αποφεύγετε γενικότερα να επισκέπτεστε ιστότοπους που σας είναι άγνωστοι ή είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας και να αποφεύγετε να κλικάρετε αμφιβόλου αξιοπιστίας αναδυόμενες διαφημίσεις ή ειδοποιήσεις, συνδέσμους, κτλ. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε πάντα εγκαταστημένο ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Σε περίπτωση τώρα που εν τέλει το ZoomifyApp κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, κι άρχισαν να σας εμφανίζονται εκνευριστικότατες διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με αυτό, τότε δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να δράσετε άμεσα και να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά αυτή την ανεπιθύμητη εφαρμογή από την πρώτη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι αυτή έχει εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας. Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ ZoomifyApp ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Αν και το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) δεν είναι κακόβουλο αυτό καθαυτό, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει άμεσα ή έμμεσα σωρία σημαντικών προβλημάτων όσον αφορά την λειτουργία του υπολογιστή σας, όπως πχ ανεπιθύμητες ανακατευθύνσεις, σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος, καθώς και πιθανές διεισδύσεις ιών ή γενικότερα κακόβουλων λογισμικών. Επομένως, δεν θα πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο, αλλά αντιθέτως να το αφαιρέσετε άμεσα. Για να το καταφέρετε αυτό, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες .

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του ZoomifyApp ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του ZoomifyApp ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού ZoomifyApp:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomifyApp από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το ZoomifyApp και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το ZoomifyApp ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomifyApp από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το ZoomifyApp ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomifyApp από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το ZoomifyApp και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ZoomifyApp. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού ZoomifyApp από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το ZoomifyApp θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomifyApp από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ZoomifyApp και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του ZoomifyApp . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomifyApp από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ZoomifyApp και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ZoomifyApp. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ZoomifyApp από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το ZoomifyApp ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του ZoomifyApp. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-zoomifyapp-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες