Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

'You’ve received a premium offer' ιός. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘You’ve received a premium offer’?

Εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται ύποπτες ειδοποιήσεις, όπως πχ. “You’ve received a premium offer (Έχετε λάβει premium προσφορά) από (όνομα adware). Click here to learn more (Click εδώ για να μάθετε περισσότερα)” και υποπτεύεστε ότι δεν σχετίζονται με τον ιστότοπο που βρίσκεστε όταν αυτές εμφανίζονται, τότε σαφώς και θα πρέπει το γεγονός αυτό να σας προβληματίσει.

Μάλιστα, αν αυτές οι ειδοποιήσεις μφανίζονται ασχέτως web browser χρησιμοποιείτε, όπως πχ. Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer, τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί κάποιο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) στον υπολογιστή σας κι έχει καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους και χρησιμοποιείτε για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις κι αναζητήσεις (browser hijacking).

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι διαφημίσεις/ειδοποιήσεις τύπου ‘You’ve received a premium offer’ εμφανίζονται με σκοπό την κερδοσκοπία τρίτων εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών μέσω μεθόδων διαδικτυακού marketing, όπως πχ. pay-per-click και μόχλευσης ροών επισκεψιμότητας προς προκαθορισμένους ιστότοπους. Μιας και δε μπορεί κανείς να σας εγγυηθεί ότι οι σύνδεσμοι τύπου ‘You’ve received a premium offer’ θα σας ανακατευθύνουν προς ασφαλείς και αξιόπιστους ιστότοπους, σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να τους κλικάρετε. Μάλιστα, στην χειρότερη των περιπτώσεων, μπορεί να ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους που τους διαχειρίζονται κυβερνο-εγκληματίες οι οποίοι θα προσπαθήσουν με τον ένα ή με το άλλο τρόπο να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή και τα απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα ή να μολύνουν το σύστημα του υπολογιστή σας με κάποιο ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή σας!

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να αποφεύγετε να έχετε adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας. Πρώτα από όλα, εμφανίζουν συνεχώς εκνευριστικές διαφημίσεις και ύποπτους συνδέσμους ανακατεύθυνσης, επιβραδύνουν σημαντικά τις ταχύτητες του συστήματος, εκθέτουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία και ασφάλειά του, και συνδέονται κρυφά κι αυθαίρετα στο διαδίκτυο προβαίνοντας σε παρασκηνιακές λήψεις αυτο-ενημερώσεων και διαφόρων ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων.

Επίσης, τα adwares εμπεριέχουν λογισμικά εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking cookies) με τη βοήθεια των οποίων υποκλέπτουν – καταγράφουν – προωθούν σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Επομένως, έχοντας εγκαταστημένο τον ιό ‘You’ve received a premium offer’ ισοδυναμεί με ιδιαιτέρως αυξημένες πιθανότητες παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων, ακόμα και των ευαίσθητων ή απόρρητων!

Επομένως, εάν άρχισαν να σας εμφανίζονται αυθαιρέτως αναδυόμενα μηνύματα στην οθόνη σας, τότε σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ύποπτο/ανεπιθύμητο/κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο κατάφερε να διεισδύσει κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΟΣ ‘You’ve received a premium offer’ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Οι αναδυόμενες διαφημίσεις τύπου ‘You’ve received a premium offer’ μπορεί να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας αμέσως μετά την λήψη/εγκατάσταση εκ μέρους σας κάποιας δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Αυτό ισχύει κυρίως στις λήψεις προγραμμάτων, όπως πχ. download manager, PDF creator, media player ή οποιοδήποτε άλλα δημοφιλή ή όχι δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή.

Αν μετά την λήψη μιας τέτοιας εφαρμογής άρχισαν να σας εμφανίζονται σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος και των διαδικτυακών πλοηγήσεων, εκνευριστικές αναδυόμενες διαφημίσεις, ψευδείς/παραπλανητικές ειδοποιήσεις ενημερώσεων ή μηνύματα τύπου ‘You’ve received a premium offer’, τότε αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή είχε συνοδευτικό πακέτο λήψης το οποίο εμπεριείχε ανεπιθύμητα προγράμματα ή adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) τα οποία κατέβηκαν παράλληλα μαζί της, καθώς δώσατε άθελα έγκριση για την εγκατάστασή τους μη ξετικάροντας λόγω βιασύνης ή αδιαφορίας τα σχετικά προ-τικαρισμένα κουτάκια λήψης τους. Ακριβώς αυτή η αδιαφορία κι έλλειψη προσοχής είναι που έχει κάνει τα λεγόμενα ‘bundled installers’ ιδιαιτέρως αποτελεσματικά στη διάδοση ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Μάλιστα, χρησιμοποιούνται ευρέως από τους δημιουργούς δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, καθώς αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων τους.

Για να αποφύγετε τις κρυφές, αυθαίρετες και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις ύποπτων προγραμμάτων, όπως πχ. adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) κι άλλων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα), θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με το ποιες εφαρμογές θα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, αλλά και ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που κατεβάζετε.

Σας συνιστούμε να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που κατεβάζετε συνειδητά. Έτσι, θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε οποιοδήποτε προ-τικαρισμένο κουτάκι μπορεί να εμφανιστεί και το οποίο θα αναφέρεται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων λήψεων, όπως πχ. web browser add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων), extensions (επεκτάσεις), κλπ.

Σε διαφορετική περίπτωση, το πιο πιθανόν είναι να αρχίσετε να ταλαιπωρήστε από συνεχείς και ύποπτες εμφανίσεις διαφημίσεων κι ανακατευθύνσεων, όπως πχ. στην περίπτωση των ανακατευθύνσεων τύπου ‘You’ve received a premium offer’, σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες συστήματος, κλπ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ ‘You’ve received a premium offer’?

Για να απαλλαγείτε από την εμφάνιση εκνευριστικών αναδυόμενων διαφημίσεων τύπου ‘You’ve received a premium offer’, σε περίπτωση που αυτές άρχισαν να εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα ή αρχείο κατάφερε να διεισδύσει κρυφά στον υπολογιστή σας και να τον μόλυνε. Αν από την άλλη θέλετε να προβείτε σε χειροκίνητη αφαίρεση, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του 'You’ve received a premium offer' ιός
Στιγμιότυπο του 'You’ve received a premium offer' ιός

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού ‘You’ve received a premium offer’:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ‘You’ve received a premium offer’ από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το ‘You’ve received a premium offer’ και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το ‘You’ve received a premium offer’ ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ‘You’ve received a premium offer’ από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το ‘You’ve received a premium offer’ ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ‘You’ve received a premium offer’ από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το ‘You’ve received a premium offer’ και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ‘You’ve received a premium offer’. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού ‘You’ve received a premium offer’ από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το ‘You’ve received a premium offer’ θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ‘You’ve received a premium offer’ από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ‘You’ve received a premium offer’ και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του ‘You’ve received a premium offer’ . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ‘You’ve received a premium offer’ από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το ‘You’ve received a premium offer’ και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του ‘You’ve received a premium offer’. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση ‘You’ve received a premium offer’ από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το ‘You’ve received a premium offer’ ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του ‘You’ve received a premium offer’. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-youve-received-a-premium-offer-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες