Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

YouShaHD Player ΙΟΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Lucia Danes - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ YouShaHD Player?

Το YouShaHD Player έχει χαρακτηρισθεί ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), ενώ προωθείται από τους δημιουργούς του ως λογισμικό βελτιστοποίησης εμπειρίας βίντεο. Διαδίδεται κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως πχ Αίγυπτος και Τουρκία, επομένως εάν το σύστημα του υπολογιστή σας βρίσκεται σε αυτές της περιοχές, τότε είναι πολύ πιθανόν το adware αυτό να προσπαθήσει να διεισδύσει και στο δικό σας υπολογιστή. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι και οι χρήστες που βρίσκονται εκτός της περιοχής της Μέσης Ανατολής δεν κινδυνεύουν επίσης, καθώς το YouShaHD Player αναβαθμίζεται συνεχώς.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο plug-in καταφέρνει και διεισδύει απαρατήρητο σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διάφορων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Η εφαρμογή αυτή δεν θα σας είναι μόνο παντελώς άχρηστη, αλλά θα γίνει η αιτία εμφάνισης διαφόρων ύποπτων παρασκηνιακών διεργασιών στο σύστημα του υπολογιστή σας, χωρίς φυσικά την έγκριση κι επίγνωσή σας. Αρκεί άλλωστε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα αυτού του ανεπιθύμητου προγράμματος για να καταλάβετε πόσο ύποπτο είναι.

Επομένως, εάν αντιληφθήκατε το YouShaHD Player να δραστηριοποιείται στο παρασκήνιο των διεργασιών του συστήματος του υπολογιστή σας, τότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοήσετε αυτό το γεγονός, αντιθέτως θα πρέπει να προβείτε σε άμεση αφαίρεσή του. Πιστεύουμε ότι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) βρίσκεται στο σύστημα του υπολογιστή, καθώς έχει τη τάση να εμφανίζει συνεχώς και πάρα πολλές αναδυόμενες, μπάνερ κι άλλου είδους διαφημίσεις όσο χρησιμοποιείτε τους web browsers για τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις. Οι διαφημίσεις που εμφανίζει είναι τύπου ‘Ads by YouShaHD Player.

Κύριος σκοπός του ανεπιθύμητου αυτού προγράμματος είναι να ανακατευθύνει τους χρήστες σε προκαθορισμένους και συνεργαζόμενους με το πρόγραμμα ιστότοπους (sponsored websites) και να διαδίδει κι άλλα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα). Έως τώρα, γνωρίζουμε ότι αυτό το πρόσθετο μπορεί να προσπαθήσει να εγκαταστήσει κρυφά κι αυθαίρετα, στο σύστημα που βρίσκεται εγκαταστημένο, το Baidu PC Faster και Baidu Spark Browser. Επομένως, μην κάνετε το λάθος και κλικάρετε σε κάποια από τις διαφημίσεις που σχετίζονται με αυτό και ΠΟΤΕ μην πλοηγηθείτε στους ιστότοπους που οι διαφημίσεις αυτές θα σας ανακατευθύνουν, γιατί το πιο πιθανόν είναι να εγκαταστηθούν πίσω από την πλάτη σας διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα και ύποπτα προγράμματα, όπως αυτά που αναφέραμε πιο πάνω.

Κατόπιν δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι το YouShaHD Player καταναλώνει μεγάλο μέρος των πόρων του συστήματος του υπολογιστή σας επιβραδύνοντας σημαντικά με αυτό το τρόπο τις επιδόσεις του συστήματος και τις ταχύτητες των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εγκαθιστά κρυφά κι αυθαίρετα λογισμικά εντοπισμού/παρακολούθησης (tracking cookies). Με αυτό το τρόπο, καταφέρνει να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Τα στοιχεία στα οποία επικεντρώνεται είναι σχετικά με το ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεστε και πόσο συχνά, τα κριτήρια αναζήτησης που πληκτρολογείτε, κτλ. Εφόσον το πρόγραμμα έχει αυτές τις δυνατότητες, τότε πολύ σύντομα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε σοβαρά ζητήματα που θα αφορούν το απόρρητο των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων που μπορεί να γίνουν προσβάσιμα από τρίτους, ακόμα και από κυβερνο-εγκληματίες.

Συνοψίζοντας, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι φανερό ότι αποτελεί απειλή για την εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή και των προσωπικών σας δεδομένων και μπορεί να γίνει η αιτία κρυφών κι αυθαίρετων διεισδύσεων διαφόρων ανεπιθύμητων ή ακόμα και κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων, όπως πχ. adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), browser hijackers (προγράμματα που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα στόχο), και malwares (γενικότερα κακόβουλα προγράμματα). Επομένως, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προβείτε σε άμεση αφαίρεση αυτού του προγράμματος από την πρώτη στιγμή που θα το εντοπίσετε στο σύστημα του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ YouShaHD Player ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το YouShaHD Player ποτέ δεν εγκαθίσταται μόνο του. Συνήθως, καταφέρνει και διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων ύποπτων προγραμμάτων, όπως πχ. download managers, PDF creators, video streaming λογισμικά, κτλ. Ωστόσο, εάν προσπαθήσετε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του , τότε πέραν αυτού θα κατεβάσετε παράλληλα κι άλλα προγράμματα.

Εώς τώρα γνωρίζουμε ότι η λήψη του συνοδεύεται από παράλληλες λήψεις των Babal.net hijacker, Plus-HD, Baidu Antivirus ή BitCoinMiner.A . Όλα αυτά τα προγράμματα έχουν χαρακτηρισθεί ως PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) και σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το YouShaHD Player έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να εντοπίσετε και τα προγράμματα που σας αναφέραμε νωρίτερα.

Σε γενικές γραμμές, για να αποφύγετε αυτού του είδους τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, τότε θα πρέπει να είστε πάντα ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης οποιασδήποτε δωρεάν ή δοκιμαστικής εφαρμογής κι αν αποφασίσετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Θα πρέπει να αποφεύγετε Quick (Γρήγορη) ή Basic (Βασική) μορφή εγκατάστασης, γιατί δεν έχετε αναλυτική εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που επιλέξατε να κατεβάσετε. Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε και να ξε-τικάρετε προγράμματα που μπορεί να εμπεριέχονται στο συνοδευτικό πακέτο λήψης της εφαρμογής και τα οποία δεν θέλετε να κατεβάσετε.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δεχτείτε να εγκαταστήσετε επιπλέον add-ons (πρόσθετα), toolbars (γραμμές εργαλείων), plug-ins ή extensions (επεκτάσεις), καθώς είναι πολύ πιθανόν ότι παράλληλα θα κατεβάσετε και διαφόρων ειδών ανεπιθύμητα προγράμματα, όπως πχ το YouShaHD Player, χωρίς την έγκριση κι επίγνωσή σας. Όπως είναι φυσικό, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά αυτό το plug-in από την πρώτη στιγμή που θα διαπιστώσετε την παρουσία του στο σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί το πρόγραμμα αυτό σχετίζεται με διαφόρων ειδών browser hijackers (λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) καθώς κι άλλες ύποπτες κι εν δυνάμει επικίνδυνες κυβερνο-μολύνσεις.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ YouShaHD Player ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αφαιρέσετε τον ιό YouShaHD Player χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να το αφαιρέσετε και χειροκίνητα μέσω της λίστας Add/Remove programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων).

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο plug-in αποδεδειγμένα συνδέεται με κρυφές επιπρόσθετες λήψεις διαφόρων PUPs σε κάθε σύστημα στο οποίο έχει εγκατασταθεί. Επομένως, θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να ξεχωρίσετε και να εντοπίσετε όλα αυτά τα προγράμματα που μπορεί να κατέβηκαν στον υπολογιστή σας μέσω του YouShaHD Player. Για αυτό και είναι προτιμότερη η χρησιμοποίηση ενός πλήρως ενημερωμένου κι αξιόπιστου anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), το οποίο και θα αναλάβει να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε. Για να μάθετε περισσότερα διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του YouShaHD Player ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του YouShaHD Player ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού YouShaHD Player:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση YouShaHD Player από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το YouShaHD Player και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το YouShaHD Player ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση YouShaHD Player από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το YouShaHD Player ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση YouShaHD Player από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το YouShaHD Player και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του YouShaHD Player. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του ιού YouShaHD Player από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το YouShaHD Player θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση YouShaHD Player από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το YouShaHD Player και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του YouShaHD Player . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση YouShaHD Player από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το YouShaHD Player και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του YouShaHD Player. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση YouShaHD Player από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το YouShaHD Player ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του YouShaHD Player. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-youshahd-player-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες