Βαθμός σοβαρότητας:  
  (100/100)

Αφαίρεση ιού ‘You steal music I lock your PC’

Ο ιός ‘You steal music I lock your PC’ είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποίο αναστέλλει τη λειτουργία του συστήματος από τη στιγμή που μπαίνει στο σύστημα. Σίγουρα θα έχετε ακούσει και για άλλες εκδοχές αυτού του ransomware, όπως είναι ο ιός FBI, UK Police και παρόμοιοι, οι οποίοι δρουν πανομοιότυπα. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή δεν ενεργεί ως μια κυβερνητική υπηρεσία η οποία αναφέρει διάφορες παραβιάσεις του νόμου και μετά ζητά την πληρωμή ενός προστίμου μέσω των συστημάτων προπληρωμής Ukash, Moneypak ή παρόμοιων. Ο ιός ‘You steal music I lock your pc’ κλειδώνει ολόκληρο το σύστημα και προβάλλει μια μεγάλη ειδοποίηση με ειδικούς χαρακτήρες. Αν μολυνθείτε από αυτό το ransomware και έχετε φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε τον παρακάτω λεπτομερή οδηγό και να αφαιρέσετε τον ιό ‘You steal music I lock your PC’ από το σύστημα σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ‘You steal music I lock your PC’?

Ο ιός ‘You steal music I lock your PC’ εξαπλώνεται όπως και οι προηγούμενες εκδοχές των ransomware. Αν θέλετε να αποτρέψετε την διείσδυση του, πρέπει να μείνετε μακριά από παράνομες ιστοσελίδες και αναδυόμενες διαφημίσεις οι οποίες τυπικά εμφανίζονται όταν τις επισκέπτεστε. Επιπλέον, οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας αναφέρουν για διάφορα κακόβουλα e-mail, τα οποία επίσης χρησιμοποιούνται για να διανείμουν τέτοιες απειλές. Ωστόσο, όπως υποδουλώνει το όνομα του, ο μεγαλύτερος κίνδυνος για να προσβληθείτε από τον ιό ‘You steal music I lock your PC’ είναι να κάνετε λήψη freeware και shareware στον υπολογιστή σας. Από τη στιγμή που διεισδύει στο σύστημα, τροποποιεί ορισμένες παραμέτρους και κλειδώνει τον υπολογιστή. Αν προσπαθήσετε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή, θα δείτε πως η οθόνη κλειδώματος εμφανίζεται 2 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ξεκινά το σύστημα. Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από κακόβουλες ιστοσελίδες οι οποίες ασχολούνται με τη διανομή αυτού του ransomware και αν τελικά μολυνθείτε, θα πρέπει να αφαιρέσετε τον ιό ‘You steal music I lock your PC’.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ ‘You steal music I lock your PC’?

Όταν επιχειρήσετε να αφαιρέσετε τον ιό ‘You steal music I lock your PC’, πρέπει πρώτα να τον ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας. Ελέγξτε αν μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του μηχανήματος σας σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου ή γραμμή εντολών και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο μηχάνημα για να κάνετε λήψη του Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner ή οποιοδήποτε άλλο αξιόπιστο πρόγραμμα anti-malware.
2. Ενημερώστε το πρόγραμμα και μετακινήστε το σε ένα USB drive ή απλό CD.
3. Στο μεταξύ, κάντε επανεκκίνηση του μολυσμένου μηχανήματος σε Ασφαλής λειτουργία με γραμμή εντολών και συνδέστε το USB drive.
4. Κάντε επανεκκίνηση του μολυσμένου υπολογιστή ακόμη μια φορά και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος.

* ΟΙ χρήστες που έχουν μολυνθεί από τέτοιους ιούς ransomware, έχουν δυνατότητα πρόσβασης στα Windows μέσω διαφορετικών λογαριασμών χρηστών. Αν ένας από αυτούς έχει δικαιώματα διαχειριστή, θα μπορέσετε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα anti-malware.

* Προσπαθήστε να αρνηθείτε το Flash για να σταματήσετε τη κανονική λειτουργία αυτού του ransomware. Για να απενεργοποιήσετε το Flash, πηγαίνετε στη σελίδα υποστήριξης της Macromedia και επιλέξτε ‘Άρνηση’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Μετά, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με ένα πρόγραμμα anti-malware.

* Χειροκίνητη αφαίρεση του ιού ‘You steal music I lock your PC’:

  • Κάντε επανεκκίνηση του μολυσμένου υπολογιστή σε ‘Ασφαλής λειτουργία με γραμμή εντολών’ για να απενεργοποιήσετε αυτόν τον ιό Ukash (κανονικά λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις αυτής της απειλής)
  • Εκτελέστε το Regedit
  • Αναζητήστε για εγγραφές WinLogon και σημειώστε όλα τα αρχεία τα οποία δεν είναι explorer.exe ή κενά. Αντικαταστήστε τα με το explorer.exe.
  • Αναζητήστε στο μητρώο τα αρχεία αυτά που έχετε σημειώσει και διαγράψτε τα κλειδιά μητρώου τα οποία είναι συσχετισμένα με τα αρχεία.
  • Κάντε επανεκκίνηση και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με το ενημερωμένο Reimage Reimage Cleaner Intego έτσι ώστε να εξαλείψετε τα υπόλοιπα αρχεία του ιού. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το SpywareDoctor ή το MalwarebytesAntiMalware.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-you-steal-music-i-lock-your-pc-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Η γνώμη σας σχετικά με ‘You steal music I lock your PC’ virus