Κρητική του XoftSpySE Anti Spyware, δωρεάν λήψη

από Jake Doevan - - | Τύπος: Anti-Spyware

Το XoftSpy AntiVirus Pro (το παλιό XoftSpySE Anti-spyware) είναι ένα αξιόπιστο anti-virus και anti-malware πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την εταιρία ParetoLogic, Inc. Είναι ένα ιδιαιτέρως εύκολο στην χρήση κι ωστόσο πολύ αποτελεσματικό εργαλείο, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να εντοπίσει, με τη βοήθεια διάφορων λειτουργιών, ανεπιθύμητα και κακόβουλα λογισμικά κι αρχεία, όπως πχ. spyware, viruses, adware, keyloggers, trojans, κλπ.

Για να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι, μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση του XoftSpy AntiVirus Pro. Όπως στην πλήρη του έκδοση, έτσι και η δωρεάν παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να εντοπίζουν ιούς οι οποίοι μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή τους και να το μόλυναν. Ωστόσο, θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι με το που τελειώσει η σάρωση, το XoftSpy AntiVirus Pro δε σας δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσετε τα malwares που μπορεί να εντοπίστηκαν. Επίσης, η έκδοση αυτή δεν παρέχει προστασία από κυβερνο-απειλές σε πραγματικό χρόνο. Το XoftSpy AntiVirus Pro αντικατέστησε το XoftSpySE Anti-spyware κάπου στα μέσα του 2013. Τα νέα του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν firewall, διαδικτυακή και email προστασία.

Αξιολόγηση του XoftSpy AntiVirus Pro από το ερευνητικό κέντρο του ioys.gr:

Έχοντας διαβάσει αρκετές διαφορετικές αξιολογήσεις του προγράμματος στο διαδίκτυο, αποφασίσαμε να κατεβάσουμε το XoftSpy AntiVirus Pro και να το δοκιμάσουμε στους υπολογιστές μας. Από την πρώτη στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά συγκριτικά με το XoftSpySE Anti-spyware: έχει μια πολύ καλά οργανωμένη επιφάνεια εργασίας χρήστη, προσφέρει συχνές ενημερώσεις και εμφανίζει αναλυτικές πληροφορίες με το πέρας κάθε σάρωσης συστήματος που κάνει.

Με την ενεργοποίηση του προγράμματος, ο χρήστης έχει δυο επιλογές: γρήγορη σάρωση ή πλήρης σάρωση συστήματος για το εντοπισμό malware. Εάν επιθυμείτε να γίνει η σάρωση σε χρόνο που είναι πιο βολικός για εσάς, τότε μπορείτε να προγραμματίσετε τη σάρωση του XoftSpy AntiVirus Pro την χρονική περίοδο που επιθυμείτε. Το bonus του XoftSpySE Anti-spyware είναι ο εξελιγμένος Browser Helper Object Editor, ο οποίος αναλαμβάνει να εντοπίζει και να διαγράφει γραμμές εργαλείων κι άλλα πρόσθετα που διαδίδονται ευρέως μέσω διαδικτύου το τελευταίο καιρό.

Επομένως, γιατί να κατεβάσω το XoftSpy AntiVirus Pro?

Το XoftSpy AntiVirus Pro είναι ένα εύκολο στην χρήση εργαλείο, το οποίο μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στους χρήστες παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να σαρώνουν το μητρώο Windows (registry), τις διεργασίες που τρέχουν στο σύστημα, αρχεία και φακέλους. Το XoftSpy AntiVirus Pro χρησιμοποιεί μια ιδιαιτέρως μεγάλη βάση δεδομένων spyware, οπότε οι σαρώσεις του είναι πολύ πιο ολοκληρωμένες κι αποτελεσματικές από αυτές άλλων anti-malwares.

Ωστόσο, η ικανότητά του να εμποδίζει διεισδύσεις αρκετών ιών ή να τα αφαιρεί ολοκληρωτικά από το σύστημα έχει πολλές φορές αμφισβητηθεί και όχι άδικα σε αρκετές περιπτώσεις. Για αυτό τον λόγο σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε το XoftSpySE Anti-spyware μαζί με άλλα anti-viruses.

Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες