Τι είναι wuauclt.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

wuauclt.exe

Το Wuauclt.exe είναι μια νόμιμη διεργασία των Windows, η οποία μπορεί να ονομάζεται επίσης και Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates ή Windows Update Automatic Updates. Όπως φαίνεται και από το όνομα του, αυτή η διεργασία εκτελείτε στο παρασκήνιο και ελέγχει την ιστοσελίδα της Microsoft για αυτόματες ενημερώσεις. Το Wuauclt.exe βρίσκεται στο φάκελο C:\Windows\System32, αλλά μπορεί επίσης και να το δείτε να εκτελείτε στη Διαχείριση Εργασιών όσο θα περιμένει για άδεια. Αυτό το πρόγραμμα δεν έχει κάποιο ορατό παράθυρο και έχει βαθμό επικινδυνότητας 9%. Δεν συνιστούμε να απενεργοποιήσετε το Wuauclt.exe.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Οι δημιουργοί των malware δίνουν στις κακόβουλες διεργασίες τους ονόματα ίδια με αυτά των νόμιμων διεργασιών, έτσι ώστε να κρύβουν τους ιούς τους στο σύστημα και να αποτρέπουν την αφαίρεση τους. Αν βρείτε το wuauclt.exe file σε κάποιο άλλο φάκελο και όχι στο C:\Windows\System32, ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει προσβληθεί από κάποιο ιό. Σε αυτή τη περίπτωση, σαρώστε το σύστημα σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware χωρίς καμία καθυστέρηση.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-wuauclt-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση