Τι είναι wscntfy.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

wscntfy.exe

Το wscntfy.exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο των Windows XP Service Pack 2. Αυτή η εφαρμογή είναι επίσης γνωστή και ως Ειδοποίηση Εφαρμογής Κέντρου Ασφαλείας των Windows και είναι υπεύθυνη για τη εμφάνιση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή, όπως καταστάσεις των ενημερώσεων των Windows, τη κατάσταση του προγράμματος anti-virus και του τείχους προστασίας. Να έχετε κατά νου, πως το wscntfy.exe δύσκολα θα βρεθεί σε υπολογιστές με Windows Vista και Windows 7, έτσι αν το δείτε στο σύστημα πρέπει να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με κάποιο αξιόλογο anti-spyware. Δεν πρόκειται για ένα αρχείο συστήματος, έτσι αν πιστεύετε πως αυτή η υπηρεσία είναι, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε πηγαίνοντας στις «Υπηρεσίες» και απενεργοποιώντας το Κέντρο Ασφαλείας. Ωστόσο, ειδικοί σε θέματα ασφαλείας δεν συνιστούν κάτι τέτοιο διότι μπορεί να κάνει τον υπολογιστή σας ευάλωτο και σε άλλες απειλές.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Αν έχετε παρατηρήσει το wscntfy.exe στα Windows Vista/Windows 7, πρέπει να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware, διότι μπορεί να έχει προσβληθεί από τον δούρειο ίππο Rivarts. Άλλοι ιοί, όπως οι δούρειοι ίπποι, τα worms και τα ύπουλα προγράμματα, μπορεί να πάρουν το όνομα αυτής της υπηρεσίας ώστε να αποκρύψουν τη παρουσία τους από το σύστημα. Αν θέλετε να ελέγξετε την αξιοπιστία του wscntfy.exe, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση