Τι είναι wscntfy.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

wscntfy.exe

Το wscntfy.exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο των Windows XP Service Pack 2. Αυτή η εφαρμογή είναι επίσης γνωστή και ως Ειδοποίηση Εφαρμογής Κέντρου Ασφαλείας των Windows και είναι υπεύθυνη για τη εμφάνιση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή, όπως καταστάσεις των ενημερώσεων των Windows, τη κατάσταση του προγράμματος anti-virus και του τείχους προστασίας. Να έχετε κατά νου, πως το wscntfy.exe δύσκολα θα βρεθεί σε υπολογιστές με Windows Vista και Windows 7, έτσι αν το δείτε στο σύστημα πρέπει να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με κάποιο αξιόλογο anti-spyware. Δεν πρόκειται για ένα αρχείο συστήματος, έτσι αν πιστεύετε πως αυτή η υπηρεσία είναι, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε πηγαίνοντας στις “Υπηρεσίες” και απενεργοποιώντας το Κέντρο Ασφαλείας. Ωστόσο, ειδικοί σε θέματα ασφαλείας δεν συνιστούν κάτι τέτοιο διότι μπορεί να κάνει τον υπολογιστή σας ευάλωτο και σε άλλες απειλές.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Αν έχετε παρατηρήσει το wscntfy.exe στα Windows Vista/Windows 7, πρέπει να ελέγξετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware, διότι μπορεί να έχει προσβληθεί από τον δούρειο ίππο Rivarts. Άλλοι ιοί, όπως οι δούρειοι ίπποι, τα worms και τα ύπουλα προγράμματα, μπορεί να πάρουν το όνομα αυτής της υπηρεσίας ώστε να αποκρύψουν τη παρουσία τους από το σύστημα. Αν θέλετε να ελέγξετε την αξιοπιστία του wscntfy.exe, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-wscntfy-exe.html
Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με wscntfy.exe

Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση