Τι είναι winlogon.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Gabriel E. Hall - -

Το winlogon.exe είναι μια πλήρως έγκυρη και νόμιμη διεργασία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τερματιστεί.

Πρόκειται για μια διαδικασία σύνδεσης των Microsoft Windows, η οποία σαφώς και είναι πολύ σημαντική για τη διαχείριση των λειτουργιών των Windows κατά τη διάρκεια των συνδέσεων του χρήστη. Ωστόσο, θα πρέπει σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι δεν μπορείτε να τερματίσετε τη συγκεκριμένη διεργασία χρησιμοποιώντας το Task Manager γιατί τελειώνει το έργο του πολύ γρήγορα. Συνήθως, το winlogon.exe βρίσκεται σε υποφακέλους στις τοποθεσίες «C:\Winnt\System32\» ή «C:\Windows\System32\» .

ΚΙΝΔΥΝΟΣ !

Υπάρχουν πολλοί ιοί που προσπαθούν να κρύψουν την παρουσία τους στο σύστημα ενός υπολογιστή μέσω της χρησιμοποιήσης νόμιμων κι αυθεντικών ονομάτων αρχείων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το winlogon.exe μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιαιτέρως επικίνδυνες διαδικτυακές απειλές, όπως πχ τα trojan Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec και πολλές ακόμα διαδικτυακές απειλές.

Με το που κάποιος από αυτούς τους ιούς διεισδύσει και εν τέλει καταφέρει να εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή-στόχου, δημιουργεί το αρχείο winlogon.exe file και αρχίζει να το χρησιμοποιεί για να ενεργοποιήσει τον εαυτό του ή σημαντικά μέρη αυτού ή τρίτων κακόβουλων ή ανεπιθύμητων προγραμμάτων. Συχνά. το winlogon.exe αποτελεί σημαντική αιτία διακινδύνευσης του συστήματος, αλλά μπορεί επίσης να δουλεύει και παρασκηνιακά του συστήματος και στα κρυφά να ενεργοποιεί τις ιδιαίτερα ζημιογόνες δραστηριότητές του.

Εάν διαπιστώσατε την ύπαρξη του winlogon.exe και έχετε αμφιβολίες για την εγκυρότητά του και κατά πόσο είναι έμπιστο, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να απαλλαγείτε από αυτό το συντομότερο δυνατό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να προβείτε σε γενική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι έγκυρο anti-spyware, και για περιπτώσεις όπως και αυτές σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το RegCure Pro για τον έλεγχο των αρχείων του συστήματος.

ετυμηγορία - καάσταση του αρχείου:
απαιτείται διάγνωση
συμβουλή: Εαν ο υπολογιστής σας φαίνεται αργός, ή ταλαιπωρήστε από ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις προς άγνωστες ιστοσελίδες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον σαρώσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Κάντε μερικές ΔΩΡΕΑΝ σαρώσεις και ελέγξτε το σύστημα σας για ανεπιθύμητες εφαρμογές, οι οποίες ενδεχομένως να είναι η πηγή αυτών των προβλημάτων.
Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Malwarebytes

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-winlogon-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση