Βαθμός σοβαρότητας:  
  (99/100)

Windows Web Watchdog. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Το Windows Web Watchdog είναι ένα κακόβουλο και πλαστό anti-spyware, το οποίο ανήκει στη διαβόητη οικογένεια ιών γνωστή ως FakeVimes. Από τη στιγμή που διεισδύσει στον υπολογιστή, τροποποιεί ορισμένα τμήματα του συστήματος και ξεκινά να προβάλει τις πλαστές ειδοποιήσεις του, οι οποίες κάνουν αναφορά για δεκάδες ιούς. Φυσικά, αυτό συμβαίνει μόνο για να πείθει χρήστες οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή έτσι ώστε να τους καταφέρει να αγοράσουν τη ψεύτικη άδεια χρήσης του. Αν έχετε παρατηρήσει διαδοχικές σαρώσεις του συστήματος οι οποίες ελέγχουν τον υπολογιστή σας κάθε φορά που τον ενεργοποιείτε και επίσης αναδυόμενες διαφημίσεις οι οποίες προβάλουν την αδειοδοτημένη έκδοση του Windows Web Watchdog, δεν πρέπει να χάνετε άλλο χρόνο και να σαρώσετε το μηχάνημα σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιά προγράμματα είναι ασφαλή και ποιά είναι κακόβουλα. Φυσικά, πρέπει να αφαιρέσετε αυτό τον ιό όσο το δυνατότερο το συντομότερο, διότι μπορεί να ξεκινήσει να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και να κάνει λήψη επιπλέον malware στο σύστημα.

Πως μπορεί το Windows Web Watchdog να διεισδύσει στον υπολογιστή σας?

Το Windows Web Watchdog εξαπλώνεται μέσω δούρειων ίππων οι οποίοι μπορεί να κρύβονται τόσο σε κακόβουλες όσο και σε νόμιμες αλλά μολυσμένες ιστοσελίδες. Για να αποφύγετε τη λήψη κακόβουλων προγραμμάτων από νόμιμες ιστοσελίδες, πρέπει να αποφεύγετε τα διαφημιστικά πανό και τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις οι οποίες κάνουν αναφορά για επικίνδυνη δραστηριότητα του υπολογιστή και προσφέρουν να τον ελέγξουν με μια αξιόπιστη και δωρεάν εφαρμογή. Φυσικά, μόλις κάνετε κλικ στη διαφήμιση, γίνεται η λήψη του δούρειου ίππου, ο οποίος κατεβάζει επιπλέον κακόβουλα αρχεία τα οποία ανήκουν στο Windows Web Watchdog. Το πιο ξεκάθαρο σημάδι που δείχνει πως ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί, είναι οι εξής ειδοποιήσεις:

Internet Explorer
C:\Windows\system32\iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits them to a remote server.

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Αν βλέπετε τις παραπάνω ή παρόμοιες διαφημίσεις κατά τη πλοήγησης σας στο Διαδίκτυο, σημαίνει πως το μηχάνημα σας έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό. Παρακαλούμε, μη χάνετε άλλο χρόνο, διότι το Windows Web Watchdog θα κάνει λήψη επιπλέον ιών στον υπολογιστή σας! Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να αφαιρέσετε αυτό το κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο για να λέμε και την αλήθεια, έχει ένα αστείο όνομα.

Πως να αφαιρέσετε το Windows Web Watchdog?

Παρακαλούμε, να αποφεύγετε το Windows Web Watchdog διότι είναι ένα κακόβουλο anti-spyware, το οποίο ανήκει στην οικογένεια FakeVimes. Αν πιστεύετε πως το μηχάνημα σας έχει μολυνθεί, σαρώστε το με ένα αξιόπιστο anti-spyware. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Αν δεν μπορείτε να εκτελέσετε κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα, ακολουθήστε τις εξής οδηγίες:

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου. Απλά κάντε επανεκκίνηση και όταν ο υπολογιστής αρχίσει να φορτώνει, ξεκινήστε να πατάτε το κουμπί F8.
  2. Εισάγετε το όνομα χρήστη και το κωδικό πρόσβασης σας, όπως ακριβώς θα κάνατε και στη κανονική λειτουργία.
  3. Μετά, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε ‘Εκτέλεση ως’ ή ‘Εκτέλεση ως διαχειριστής’ και εισάγετε το κωδικό πρόσβασης διαχειριστή (αν σα ζητηθεί).
  4. Εισάγετε τον ακόλουθο σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκτελέστε το για να σταματήσετε τις κακόβουλες διεργασίες και να αφαιρέσετε τα αρχεία τους.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Windows Web Watchdog
Στιγμιότυπο του Windows Web Watchdog
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-windows-web-watchdog.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες