Απομάκρυνση Windows Warding Module

Οδηγός Απεγκατάστασης Windows Warding Module

Τι είναι το Windows Warding Module?

Το Windows Warding Module είναι ένα επικίνδυνο υποτιθέμενο anti-spyware, το οποίο ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των ιών γνωστών ως Fakevimes (μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες απειλές αυτής της οικογένειας ιών στο τέλος αυτού του άρθρου). Παρακαλούμε, να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτόν ή οποιονδήποτε άλλο ιό της οικογένειας Fakevimes, διότι όλοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τα θύματα τους. Για να το καταφέρει, το Windows Warding Module προβάλλει πλαστές ειδοποιήσεις και αναφορές σάρωσης, οι οποίες κάνουν αναφορά για δεκάδες διαφορετικούς ιούς. Το Malware υποδεικνύει τις τοποθεσίες αυτών των ‘ιών’ και προσφέρεται να τους αφαιρέσει. Φυσικά, αυτή η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν. Αν πέσετε θύμα και προχωρήσετε στην αγορά του Windows Warding Module, απλά θα χάσετε τα χρήματα σας. Έτσι, όταν αντιμετωπίζετε αυτό το υποτιθέμενο anti-spyware, πρέπει να έχετε κατά νου να αγνοείτε τις ειδοποιήσεις του και να απομακρύνετε το Windows Warding Module από το σύστημα σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Windows Warding Module ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ?

Όπως συνήθως, το Windows Warding Module εξαπλώνεται με τη βοήθεια των trojans. Οι απατεώνες πίσω από τέτοια προγράμματα, βασίζονται στα trojans γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος για να διεισδύουν σε συστήματα με χαμηλή ασφάλεια και να πραγματοποιούν απαρατήρητα αλλαγές συστήματος. Τυπικά, προσθέτει τις δικές του εγγραφές στη Registry έτσι ώστε να ξεκινά τη λειτουργία του, κάθε φορά που ό χρήστης κάνει επανεκκίνηση. Μόλις γίνει αυτό, το malware ξεκινά να προβάλλει παραπλανητικές σαρώσεις και μετά αναφορές δεκάδων διαφορετικών ιών στο σύστημα. Οι ειδοποιήσεις του Windows Warding Module πάντα είναι κάπως έτσι:

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
c:\windows\system32\iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits themto a remote server.

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Να έχετε κατά νου, πως το Windows Warding Module προσπαθεί να σας πείσει πως το μηχάνημα σας έχει μολυνθεί από επικίνδυνους ιούς. Στη πραγματικότητα, βρίσκει νόμιμα αρχεία συστήματος ή ανύπαρκτους ιούς. Γι’ αυτό, μπορείτε εύκολα να αγνοήσετε τις ειδοποιήσεις του Windows Warding Module και ποτέ να μην τις πάρετε στα σοβαρά. Αν έχετε πέσει θύμα αγοράς της άδειας χρήσης του Windows Warding Module, δεν πρέπει να χάσετε άλλο χρόνο. Επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρία της πιστωτικής σας κάρτας. Εκτός αυτού, πρέπει να απομακρύνετε το Windows Warding Module από το σύστημα.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ Windows Warding Module?

Αν βλέπετε συνεχόμενες ειδοποιήσεις από το Windows Warding Module, θα πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα από τα εξής προγράμματα:SpyHunter 5Combo Cleaner, ReimageIntego, Malwarebytes. Να έχετε κατά νου, πως αυτός ο ιός μπορεί να αποτρέψει αυτά τα προγράμματα και να προσπαθήσει να παρατείνει την απεγκατάσταση του. Σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου και να εκτελέσετε ξανά το anti-spyware σας.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες