Βαθμός σοβαρότητας:  
  (99/100)

Windows Warding Module. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Το Windows Warding Module είναι ένα επικίνδυνο υποτιθέμενο anti-spyware, το οποίο ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των ιών γνωστών ως Fakevimes (μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες απειλές αυτής της οικογένειας ιών στο τέλος αυτού του άρθρου). Παρακαλούμε, να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτόν ή οποιονδήποτε άλλο ιό της οικογένειας Fakevimes, διότι όλοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τα θύματα τους. Για να το καταφέρει, το Windows Warding Module προβάλλει πλαστές ειδοποιήσεις και αναφορές σάρωσης, οι οποίες κάνουν αναφορά για δεκάδες διαφορετικούς ιούς. Το Malware υποδεικνύει τις τοποθεσίες αυτών των ‘ιών’ και προσφέρεται να τους αφαιρέσει. Φυσικά, αυτή η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν. Αν πέσετε θύμα και προχωρήσετε στην αγορά του Windows Warding Module, απλά θα χάσετε τα χρήματα σας. Έτσι, όταν αντιμετωπίζετε αυτό το υποτιθέμενο anti-spyware, πρέπει να έχετε κατά νου να αγνοείτε τις ειδοποιήσεις του και να απομακρύνετε το Windows Warding Module από το σύστημα σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Windows Warding Module ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ?

Όπως συνήθως, το Windows Warding Module εξαπλώνεται με τη βοήθεια των trojans. Οι απατεώνες πίσω από τέτοια προγράμματα, βασίζονται στα trojans γιατί είναι ένας εύκολος τρόπος για να διεισδύουν σε συστήματα με χαμηλή ασφάλεια και να πραγματοποιούν απαρατήρητα αλλαγές συστήματος. Τυπικά, προσθέτει τις δικές του εγγραφές στη Registry έτσι ώστε να ξεκινά τη λειτουργία του, κάθε φορά που ό χρήστης κάνει επανεκκίνηση. Μόλις γίνει αυτό, το malware ξεκινά να προβάλλει παραπλανητικές σαρώσεις και μετά αναφορές δεκάδων διαφορετικών ιών στο σύστημα. Οι ειδοποιήσεις του Windows Warding Module πάντα είναι κάπως έτσι:

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
c:\windows\system32\iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits themto a remote server.

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Να έχετε κατά νου, πως το Windows Warding Module προσπαθεί να σας πείσει πως το μηχάνημα σας έχει μολυνθεί από επικίνδυνους ιούς. Στη πραγματικότητα, βρίσκει νόμιμα αρχεία συστήματος ή ανύπαρκτους ιούς. Γι’ αυτό, μπορείτε εύκολα να αγνοήσετε τις ειδοποιήσεις του Windows Warding Module και ποτέ να μην τις πάρετε στα σοβαρά. Αν έχετε πέσει θύμα αγοράς της άδειας χρήσης του Windows Warding Module, δεν πρέπει να χάσετε άλλο χρόνο. Επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρία της πιστωτικής σας κάρτας. Εκτός αυτού, πρέπει να απομακρύνετε το Windows Warding Module από το σύστημα.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ Windows Warding Module?

Αν βλέπετε συνεχόμενες ειδοποιήσεις από το Windows Warding Module, θα πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα από τα εξής προγράμματα:Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Να έχετε κατά νου, πως αυτός ο ιός μπορεί να αποτρέψει αυτά τα προγράμματα και να προσπαθήσει να παρατείνει την απεγκατάσταση του. Σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου και να εκτελέσετε ξανά το anti-spyware σας.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Windows Warding Module, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Windows Warding Module. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Στιγμιότυπο του Windows Warding Module
Στιγμιότυπο του Windows Warding Module

Windows Warding Module χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
%AppData%\guard-fvtb.exe

Διαγράψτε τιμές μητρώου:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "GuardSoftware" = "%AppData%\guard-toiy.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "Shell"="C:\\Users\\User\\AppData\\Roaming\\guard-fvtb.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Settings
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Associations "LowRiskFileTypes"=".zip;.rar;.nfo;.txt;.exe;.bat;.com;.cmd;.reg;.msi;.htm;.html;.gif;.bmp;.jpg;.avi;.mpg;.mpeg;.mov;.mp3;.m3u;.wav;"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Attachments "SaveZoneInformation"=1
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msseces.exe "Debugger"="svchost.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\msmpeng.exe "Debugger"="svchost.exe"

Διαγράψτε αρχεία:
%AppData%\guard-fvtb.exe
%AppData%\results1.db

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-windows-warding-module.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες