Βαθμός σοβαρότητας:  
  (93/100)

Windows Security ιός. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Jake Doe - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Τι είναι ο ιός Windows Security;

Ο ιός Windows Security είναι μια συγκεκριμένη απειλή, η οποία είναι κυρίως γνωστή σε Ρώσους χρήστες Η/Υ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να εμφανιστεί σε υπολογιστές οι οποίοι βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες. Σύμφωνα με την ομάδα μας από ειδικούς σε θέματα ασφαλείας, μπορεί εύκολα να συναντήσετε αυτόν τον ιό κατά τη πλοήγηση σας στο διαδίκτυο. Από τη στιγμή που αυτό το scareware μπαίνει στον υπολογιστή, επηρεάζει όλα τα προγράμματα περιήγησης και ξεκινά να μπλοκάρει τη πρόσβαση σας στο διαδίκτυο (έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει όλες τις μηχανές αναζήτησης, ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, κ.λπ.). Αντί να επιτρέπει στους χρήστες να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες της αρεσκείας τους, ο ιός Windows Security προβάλλει μια ψεύτικη σάρωση συστήματος η οποία φαίνεται πως πραγματοποιείται στο λειτουργικό των Windows. Μόλις 'ολοκληρωθεί' η σάρωση του συστήματος, τυπικά κάνει αναφορά για πολλά σφάλματα του συστήματος, ιούς και άλλα παρόμοια προβλήματα. Μπορεί να ενημερωθείτε για trojans, worms, adware και άλλους ιούς. Φυσικά, αυτοί οι ιοί δεν έχουν καμία σχέση με τον υπολογιστή σας, καθώς ο ιός Windows Security δείχνει πανομοιότυπα αποτελέσματα σε όλα του τα θύματα. Αυτό συμβαίνει για ένα και μοναδικό λόγο – αυτό το scareware επιχειρεί να σας κάνει να το 'ενεργοποιήσετε', δηλαδή να αγοράσετε την εμπορική του έκδοση. Παρεμπιπτόντως, αυτός ο ιός θα σας εμφανίσει επίσης ενοχλητικές ειδοποιήσεις, ζητώντας την ενεργοποίηση του ιού Windows Security. Οι χρήστες που κάνουν κλικ σε τέτοιες διαφημίσεις, ανακατευθύνονται στη σελίδα πληρωμών Payeer. Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από αυτή την ιστοσελίδα και μην επιχειρήσετε να αγοράσετε την εμπορική έκδοση του Windows Security, καθώς απλά θα χάσετε τα χρήματα σας.

Πως μπορεί ο ιός Windows Security να διεισδύσει στον υπολογιστή μου;

Όπως ακριβώς και οποιοσδήποτε άλλος ιός, ο Windows Security μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή εν αγνοία σας. Για να μπορέσετε να αποφύγετε αυτή την απειλή, πρέπει να βεβαιωθείτε πως έχετε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware στον υπολογιστή σας. Παρεμπιπτόντως, αυτός ο ιός μπορεί να κρύβεται σε μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, παράνομες ιστοσελίδες, παραπλανητικές αναδυόμενες διαφημίσεις και άλλα μέρη. Έτσι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πλοηγήστε στο διαδίκτυο. Αν έχετε λάβει αμφισβητήσιμα μηνύματα, δώστε προσοχή και προσπαθήστε να καταλάβετε αν όντως ανήκει στην εταιρία για την οποία ισχυρίζεται. Ελέγξτε προσεκτικά τον αποστολέα, για γραμματικά ή λάθη απροσεξίας, κ.λπ. Αν κάτι σας φαίνεται ύποπτο, επικοινωνήστε με τον αποστολέα και αν είναι ψεύτικος, διαγράψτε αυτά τα παραπλανητικά μηνύματα. Από τη στιγμή που ο ιός Windows Security επηρεάζει τον υπολογιστή, τροποποιεί το αρχείο hosts με μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP και αρκετά host names. Μετά, το θύμα ξεκινά να παρατηρεί διαδοχικές ανακατευθύνσεις προς ψεύτικες ιστοσελίδες, οι οποίες προβάλλουν έναν υποτιθέμενο σαρωτή συστήματος. Παρακαλούμε, αγνοήστε τις ειδοποιήσεις του ιού Windows Security, διότι είναι τελείως παραπλανητικές!

Πως να αφαιρέσετε τον ιό Windows Security;

Αν έχετε παρατηρήσει τις ανακατευθύνσεις ή τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις του Windows Security, οι οποίες κάνουν αναφορά για διάφορους επικίνδυνους ιούς που κρύβονται στον υπολογιστή σας, αυτό σημαίνει πως έχετε προσβληθεί από αυτόν τον ιό και πρέπει να δράσετε άμεσα. Βασικά, υπάρχουν δύο επιλογές μέσω των οποίων μπορείτε να αφαιρέσετε τον ιό Windows Security από το σύστημα σας. Η χειροκίνητη αφαίρεση και η αυτόματη μέθοδος αφαίρεσης. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα βήματα της χειροκίνητης αφαίρεσης, ωστόσο δεν είναι η μέθοδος η οποία συνιστούμε να ακολουθήσετε, αν δεν έχετε τις αντίστοιχες γνώσεις σχετικά με τους υπολογιστές και την αρχιτεκτονική τους. Αν είστε ένας αρχάριος χρήστης Η/Υ, μπορεί να αφαιρέσετε λάθος αρχεία και να προκαλέσετε περισσότερο σοβαρά προβλήματα στον υπολογιστή σας. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνουμε να επιλέξετε τη μέθοδο της αυτόματης αφαίρεσης του ιού WIndows Security. Γι' αυτό, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη ενός από των ακόλουθων προγραμμάτων: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Αρχικά ενημερώστε τα και έπειτα πραγματοποιήστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος.

Χειροκίνητη αφαίρεση του ιού Windows Security:

1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Βοηθήματα.
2. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο Σημειωματάριο και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής.
3. Ανοίξτε το αρχείο Hosts και διαγράψτε όλες τις εγγραφές που δεν χρειάζονται, όπως η 127.0.0.1 localhost και η ::1 localhost.

Για να εξαλείψετε το κακόβουλο εκτελέσιμο αρχείο (w1ndows_[4 characters]):

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε Ασφαλής Λειτουργία
2. Τώρα, ανοίξτε τον φάκελο AppData και αφαιρέστε όλα τα κακόβουλα αρχεία τα οποία σχετίζονται με τον ιό Windows Security.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.
Στιγμιότυπο του Windows Security ιός
Στιγμιότυπο του Windows Security ιός

Windows Security ιός χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
w1ndows_[4 characters]

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-windows-security-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες