Βαθμός σοβαρότητας:  
  (96/100)

Windows AntiBreach Module. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Τι είναι το Windows AntiBreach Module;

Το Windows AntiBreach Module είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα, το οποίο ανήκει στη μεγάλη οικογένεια εισβολέων γνωστή ως FakeVimes. Από τη στιγμή που διεισδύει στον υπολογιστή, αυτός ο ιός ξεκινά να προβάλλει πλαστές σαρώσεις και ειδοποιήσεις, οι οποίες κάνουν αναφορά για δεκάδες από διαφορετικούς ιούς. Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως οι ειδοποιήσεις του φαίνονται ιδιαίτερα πειστικές. Ωστόσο, πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως είναι ψεύτικες. Προβάλλοντας αυτές τις ειδοποιήσεις για διάφορους ιούς, το Windows AntiBreach Module επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους χρήστες έτσι ώστε να πειστούν πως πρέπει να αγοράσουν την εμπορική του άδεια. Αν δεν θέλετε να χάσετε τα χρήματα σας, τότε δεν πρέπει ποτέ να αγοράσετε μια τέτοια άδεια. Εκτός αυτού, πρέπει να απομακρύνετε αυτό το υποτιθέμενο anti-spyware το συντομότερο δυνατόν, διότι όχι μόνο θα ξεκινήσει να σας προβάλλει πλαστές ειδοποιήσεις για διάφορους επινοούμενους ιούς, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διάδοση παρόμοιων ιών και τη περαιτέρω μόλυνση του συστήματος σας με πρόσθετους εισβολείς. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει να σας παρακολουθεί καταγράφοντας τις πληκτρολογήσεις σας. Αυτό είναι επικίνδυνο, διότι μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια προσωπικών αναγνωρίσιμων πληροφοριών σας. Παρακαλούμε, μείνετε όσο πιο μακριά μπορείτε από τον ιό Windows AntiBreach Module! Αν θεωρείτε πως ο Η/Υ σας έχει ήδη μολυνθεί, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος χρησιμοποιώντας το Reimage για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αυτή την απειλή.

Πως μπορεί το Windows AntiBreach Module να μολύνει τον υπολογιστή μου;

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη αν το Windows AntiBreach Module χρησιμοποιεί τις τελευταίες μεθόδους διανομής, έτσι η βασική μέθοδος που χρησιμοποιεί για την εξάπλωση του είναι μέσω πλαστών ειδοποιήσεων και μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Ο ευκολότερος τρόπος μέσω του οποίου ο Η/Υ σας μπορεί να μολυνθεί από αυτόν τον εισβολέα, είναι κάνοντας κλικ σε διάφορες αναδυόμενες διαφημίσεις κατά τη πλοήγηση σας στο διαδίκτυο. Ορισμένες από αυτές τις ειδοποιήσεις υποστηρίζουν πως πρέπει να ενημερώσετε το Java, Flash Player ή κάποιο άλλο πρόγραμμα, άλλες προσφέρουν να ελέγξουν τον υπολογιστή σας για ιούς μέσω ενός ‘online σαρωτή’. Παρακαλούμε, αποφύγετε αυτές τις ειδοποιήσεις, διότι έχουν μοναδικό σκοπό τη λήψη του Windows AntiBreach Module ή κάποιας άλλης δυνητικά ανεπιθύμητης εφαρμογής! Αν θεωρείτε πως το Flash Player ή κάποιο άλλο πρόγραμμα χρειάζεται αναβάθμιση, πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του και κάντε λήψη της αντίστοιχης ενημέρωσης από εκεί. Αν πιστεύετε πως πρέπει να ελέγξετε τον Η/Υ σας μέ ένα δωρεάν πρόγραμμα, τότε χρησιμοποιήστε το Reimage, το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, το Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ή κάποιο άλλο αξιόπιστο πρόγραμμα anti-spyware. Αυτό το λέμε, διότι δεν υπάρχουν ‘online σαρωτές’. Αν ο ιός Windows AntiBreach Module καταφέρει να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, ξεκινά αμέσως να προβάλλει ειδοποιήσεις σαν τη παρακάτω:

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
Software without a digital signature detected. Your system files are at risk. We strongly advise you to activate your protection.

Παρακαλούμε, αποφύγετε αυτές τις ειδοποιήσεις διότι ο μοναδικός σκοπός τους είναι να σας πείσουν πως πρέπει να αγοράσετε την εμπορική άδεια του Windows AntiBreach Module. Αντί να ξοδέψετε τα χρήματα σας για το τίποτα, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να απομακρύνετε αυτόν τον εισβολέα.

Πως να αφαιρέσετε τον ιό Windows AntiBreach Module;

Αν έχετε παρατηρήσει τις ειδοποιήσεις του Windows AntiBreach Module, τότε ο Η/Υ σας έχει ήδη μολυνθεί. Παρακαλούμε, μη χάνετε το χρόνο σας καθώς αυτός ο ιός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες κακόβουλες δραστηριότητες. Για να μπορέσετε να τον αφαιρέσετε, σαρώστε τον Η/Υ σας με το Reimage, το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ή τι Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Συνιστούμε να επιλέξετε την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ καθώς έτσι θα χρειαστεί να κάνετε μόνο λίγα πράγματα. Πρέπει να κάνετε λήψη ενός αξιόπιστου anti-spyware, να το ενημερώσετε και να πραγματοποιήσετε μια πλήρης σάρωση του συστήματος. Έτσι, θα μπορέσετε να αποφύγετε πιθανή ζημιά του συστήματος και άλλα θέματα. Αν χρειάζεστε έναν αναλυτικό οδηγό που να εξηγεί πως ακριβώς μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση ενός anti-spyware, διαβάστε αυτόν τον οδηγό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Windows AntiBreach Module μπορεί να αποτρέψει την εγκατάσταση και δραστηριότητα των νόμιμων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των SpyHunter και StopZilla. Αν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη ή εκτέλεση των παραπάνω εφαρμογών, δοκιμάστε μια από τις παρακάτω επιλογές:

1. ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Όλα τα προγράμματα -> Βοηθήματα -> Εργαλεία συστήματος -> Επαναφορά συστήματος.
 2. Από τη στιγμή που εμφανιστεί το παράθυρο Επαναφορά αρχείων και ρυθμίσεων του συστήματος, επιλέξτε Επόμενο.
 3. Επιλέξτε το σημείο επαναφοράς που επιθυμείτε και κάντε κλικ στο Επόμενο.
 4. Κάντε κλικ στο Τέλος για να επιβεβαιώσετε και περιμένετε μέχρι ο Η/Υ σας κάνει επανεκκίνηση.
 5. Τώρα, κάντε λήψη του Reimage και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος αφού πρώτα το ενημερώσετε.

Αν χρησιμοποιείτε Windows 8, τότε ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Πηγαίνετε στην οθόνη έναρξης των Windows 8 και εισάγετε σημείο επαναφοράς στην ενότητα αναζήτησης.
 2. Τώρα, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις -> Δημιουργία σημείου επαναφοράς.
 3. Στη καρτέλα Προστασία συστήματος, επιλέξτε Επαναφορά συστήματος.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να δείτε τα διαθέσιμα σημεία επαναφοράς και κάντε αριστερό κλικ στην εγγραφή που επιθυμείτε.
 5. Τώρα, επιλέξτε Σάρωση επηρεασμένων προγραμμάτων -> Κλείσιμο -> Επόμενο -> Τέλος.
 6. Από τη στιγμή που Η/Υ κάνει επανεκκίνηση, κάντε λήψη του Reimage και εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος αφού πρώτα το ενημερώσετε.

2. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ:

 1. Κάντε Επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 2. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής σας ξεκινά, πιέστε συνεχόμενα το κουμπί F8 μέχρι να δείτε την οθόνη Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους.
 3. Εδώ, επιλέξτε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου (γι’ αυτό, χρησιμοποιήστε τα βέλη στο πληκτρολόγιο) και μετά πιέστε το Enter.
 4. Εισάγετε τα στοιχεία σας όπως ακριβώς και στη κανονική λειτουργία των Windows
 5. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε Εκτέλεση ως ή Εκτέλεση ως διαχειριστής. Εισάγετε το κωδικό του λογαριασμού διαχειριστή σας (αν χρειαστεί).
 6. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης σας: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe και κάντε λήψη αυτού του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκτελέστε το για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GUEST ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ:

Αν έχετε ήδη ένα guest λογαριασμού, μπορείτε να προσπαθήσετε να σαρώσετε το σύστημα σας μέσω αυτού. Απλά, συνδεθείτε σε αυτόν και κάντε λήψη του Reimage. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον guest λογαριασμό σας με τη βοήθεια των εξής βημάτων:

 1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας ελέγχου και επιλέξτε Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια.
 2. Μόλις εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κάντε κλικ στη Προσθήκη ή αφαίρεση λογαριασμών χρηστών -> Guest λογαριασμός.
 3. Τώρα, κάντε κλικ στην Ενεργοποίηση και μετά κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας
 4. Τώρα, περιμένετε μέχρι να δείτε την οθόνη καλωσορίσματος των Windows και επιλέξτε το Guest λογαριασμό για να κάνετε τη λήψη των παραπάνω προτεινόμενων anti-spyware.

4. ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ Η/Υ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ANTI-SPYWARE:

 1. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό μηχάνημα που δεν έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό και κάντε λήψη του Reimage ή του Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner σε αυτό.
 2. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, μεταφέρετε αυτό το anti-malware σε ένα CD/DVD, εξωτερικό δίσκο ή USB flash drive.
 3. Στο μεταξύ, σταματήστε τις κακόβουλες διεργασίες στο μολυσμένο μηχάνημα. Γι’ αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό.
 4. Συνδέστε τη συσκευή που περιέχει το anti-spyware στο μολυσμένο Η/Υ σας και εκτελέστε το.

Windows AntiBreach Module

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Windows AntiBreach Module
Στιγμιότυπο του Windows AntiBreach Module

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-windows-antibreach-module.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες