Βαθμός σοβαρότητας:  
  (98/100)

Απομάκρυνση Windows Accelerator Pro

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Προγράμματα Υποκλοπών

Το Windows Accelerator Pro είναι ένα επικίνδυνο πρόγραμμα το οποίο αντιγράφει αληθινά antiviruses. Με το που διεισδύσει στον υπολογιστή εμφανίζει παραπλανητικές ειδοποιήσεις ότι ο υπολογιστής σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλά το πρόγραμμα παραπλανεί τους χρήστες να ξοδέψουν χρήματα αγοράζοντας τα προγράμματα που προτείνει. Να ξέρετε ότι το Windows Accelerator Pro μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας πραγματικά από το πουθενά, όπως οποιοδήποτε παρόμοιο κακόβουλο anti-spyware, δλδ με τη βοήθεια των Trojans. Το συγκεκριμένο Trojan κάνει αλλαγές στο σύστημα που ουσιαστικά βοηθάνε το Windows Accelerator Pro να εμφανίζεται κάθε φορά που ο χρήστης κάνει reboot στον υπολογιστή του. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρουσίαζει στον χρήστη μια πληθώρα ‘δήθεν’ προβλημάτων του υπολογιστή του και προσπαθεί με αυτές τις παραπλανητικές μεθόδους να τον αναγκάσει να αγοράσει την πλήρη έκδοση του προγράμματος. Αν δεν θέλετε να υποστηρίζετε τους απατεώνες και να χάνετε τα λεφτά σας, τότε μείνετε μακρυά από τέτοιου είδους προγράμματα.

Πώς μπορεί ο υπολογιστής μου να ‘κολλήσει’ με το Windows Accelerator Pro ?

Όπως προ είπαμε, το Windows Accelerator Pro μπορεί να κολλήσει τον υπολογιστή σας με τη βοήθεια των Trojans. Tα Trojans κρύβουν μέσα τους ανασφαλής σελίδες, spam ή ψεύτικες ειδοποιήσεις που προωθούν τις εγκαταστάσεις άχρηστων αναβαθμίσεων. Έτσι, για να αποφύγετε όλο αυτό, πρέπει να μείνετε μακρυά και να σιγουρευτείτε ότι ο υπολογιστής σας προστατεύεται από πλήρως αναβαθμισμένο anti-virus και anti-spyware. Να σημειωθεί ότι με το που διεισδύσει το Windows Accelerator Pro στον υπολογιστή σας, ξεκινάει να μιμείται τις εργασίες ενός σωστού anti-virus : δείχνει ότι σαρώνει το σύστημα και έπειτα ‘βρίσκει’ δεκάδες διαφορετικούς ιούς. Πχ :

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Να είστε σίγουροι, ότι στην περίπτωση αυτή, τα προβλήματα που προβάλλονται είναι παραπλανητικά και ο μόνος πραγματικός ιός είναι το Windows Accelerator Pro. Για να απαλλαγείτε απ’ αυτόν τον ιό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες

Πώς να αφαιρέσω το Windows Accelerator Pro?

Αν θέλετε να αφαιρέσετε το Windows Accelerator Pro, πρέπει να κάνετε σάρωση με πλήρως ανανεωμένο anti-spyware για να αφαιρέσετε τα κακόβουλα αρχεία. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage or SpyHunter 5Combo Cleaner.

Αν δεν μπορείτε να τα εκκινήσετε, τότε ακολουθήστε τις οδηγίες :

1. Κάντε Reboot τον υπολογιστή σας στο Safe Mode with Networking ( Ασφαλής λειτουργία με Σύνδεση). Με το που ξεκινήσει να κάνει Reboot, ξεκινήστε να πατάτε το κουμπί F8 συνεχόμενα

2. Κάντε Loggin (συνδεθείτε) ως ίδιος χρήστης, όπως ήσασταν στην κανονική λειτουργία των Windows

3. Click στον ΙΕ ή σε άλλον περιηγητή (browser) και επιλέξτε ‘Run As’ ή ΄Run as Administrator’ και πληκτρολογήστε τον κωδικό σας (αν απαιτηθεί)

4. Εισάγετε αυτό τον σύνδεσμο στον περιηγητή: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας. Εκκινήστε το και αφήστε το να αναλάβει την πλήρη αφαίρεση κακόβουλων λογισμικών από τον υπολογιστή σας

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Windows Accelerator Pro
Στιγμιότυπο του Windows Accelerator Pro

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-windows-accelerator-pro.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες