Τι είναι win32.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

από Jake Doe - -

Το fwin32.exe είναι ένα κακόβουλο εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο σχετίζεται με ιούς όπως Ratega backdoor Trojan κ.α.

Σύμφωνα με τη Symantec, ο ιός μπορεί επίσης να αναγνωρισθεί και ως win32.exe ως Trojan.Adclicker, ενώ η Microsoft το αποκαλεί ως TrojanSpy:Win32/Malintent ή TrojanClicker:Win32/Hatigh.C. Βασικά ο κύριος λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται το win32.exe είναι για να βοηθήσει τον εισβολέα να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του συστήματος. Ωστόσο, η κύρια αποστολή αυτού του κακόβουλου αρχείου είναι να ενεργοποιήσει κάποιο παράσιτο ή κάποια από τα μέρη του.

Κατά την εκτέλεση, το αρχείο win32.exe τρέχει μια διεργασία η οποία ευθύνεται για την ενεργοποίηση του παρασίτου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το win32.exe θεωρείται ως μια πολύ σοβαρή απειλή η οποία μπορεί να λειτουργήσει από μόνη της ή για λογαριασμό άλλων ιών.

Το αρχείο Win32.exe δρα κρυφά στο παρασκήνιο του συστήματος και εκτελεί επιζήμιες για το σύστημα δραστηριότητες. Έχοντας το εγκατεστημένο στο σύστημά σας, σημαίνει μεγάλος κίνδυνος για τον υπολογιστή, αλλά και όλες τις βάσεις δεδομένων που είναι αποθηκευμένες σε αυτό. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να το διαγράψετε άμεσα και να τερματίσετε την λειτουργία του.

Για να απαλλαγείτε από το αρχείο win32.exe file, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε πλήρως ενημερωμένα κι έγκυρα anti-spyware, έτσι ώστε να διαγράψετε οριστικά όχι μόνο το win32.exe αλλά και τα παράσιτα τα οποία συνδέονται μαζί του. Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα δύο : SpyHunter 5Combo Cleaner ή Reimage Reimage Cleaner .

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Reimage Cleaner, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage Reimage Cleaner για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-win32-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση