Βαθμός σοβαρότητας:  
  (96/100)

Win 7 Protection 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Julie Splinters - - | Τύπος: Προγράμματα Υποκλοπών

Τι είναι το Win 7 Protection 2014;

Το Win 7 Protection 2014 είναι ένα υποτιθέμενο πρόγραμμα anti-spyware, το οποίο μπορεί να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας χωρίς να το κατεβάσετε εσείς εκεί. Αν έχετε παρατηρήσει τις σαρώσεις και τις ειδοποιήσεις του, οι οποίες αναφέρουν πως ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί και πως πρέπει να αγοράσετε την πλήρης έκδοση για να τον επιδιορθώσετε, αυτό σημαίνει πως ο Η/Υ έχει προσβληθεί από αυτόν τον ιό. Σε αυτή τη περίπτωση, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να αγνοήσετε τις ειδοποιήσεις και τις σαρώσεις του Win 7 Protection 2014, οι οποίες τυπικά κάνουν αναφορά σε μια μεγάλη λίστα υποτιθέμενων αλλά φαινομενικά αληθινών ιών. Να έχετε κατά νου, πως αυτό το πρόγραμμα δεν έχει κάποια βάση δεδομένων ιών, έτσι δεν έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει δούρειους ίππους, adwares ή παρόμοιες απειλές. Αν το εκτελέσετε σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές, θα δείτε ξεκάθαρα πως εμφανίζει τις ίδιες ειδοποιήσεις και αναφέρει τους ίδιους ακριβώς ιούς. Επίσης, το Win 7 Protection 2014 είναι ένα scareware το οποίο επιχειρεί να κάνει τα θύματα του, να αγοράσουν την πλήρης έκδοση του. Γι’ αυτό, αναφέρει πως πρέπει να αγοράσετε τη πλήρης έκδοση του, αν επιθυμείτε να επιδιορθώσετε τον υπολογιστή σας. Φυσικά, αυτό είναι ένα κόλπο που χρησιμοποιεί για να αποσπά χρήματα από τα θύματα του. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα, να αγνοήσετε τις ειδοποιήσεις του Win 7 Protection 2014 και να αφαιρέσετε αυτό το υποτιθέμενο anti-spyware από τον υπολογιστή σας. Γι’ αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω προγράμματα.

Πως μπορεί το Win 7 Protection 2014 να μολύνει τον υπολογιστή μου;

Όπως ακριβώς και το Win 7 Antivirus 2014, το Win 7 Protection 2014 εξαπλώνεται κυρίως μέσω πλαστών αναδυόμενων ειδοποιήσεων, οι οποίες τυπικά προσφέρουν στους χρήστες να ελέγξουν δωρεάν τον υπολογιστή τους. Να έχετε κατά νου, πως αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται τόσο σε παράνομες όσο και σε νόμιμες ιστοσελίδες. Γι’ αυτό, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επιπλέον, μπορεί να μολυνθείτε από αυτόν τον ιό μέσω μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν λάβατε κάποιο email το οποίο προσπαθεί να σας πείσει να κάνετε λήψη ενός αρχείου, πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τον αποστολέα. Επίσης, δώστε προσοχή για διάφορα γραμματικά λάθη, διότι έτσι μπορείτε να καταλάβετε ποιά email είναι πλαστά και χρησιμοποιούνται για τη διάδοση του Win 7 Protection 2014. Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα του, μολύνει μόνο συστήματα Windows. Αν χρησιμοποιείτε τα Windows 7, τότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για αυτόν τον ιό. Το πιο ξεκάθαρο σημάδι που δείχνει πως ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί, είναι η παρακάτω ή άλλες παρόμοιες ειδοποιήσεις:

Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Αν θεωρείτε πως ο Η/Υ έχει προσβληθεί από αυτό το υποτιθέμενο anti-spyware, πρέπει να αγνοήσετε τις ειδοποιήσεις του και ΠΟΤΕ να μην αγοράσετε την πλήρης έκδοση του Win 7 Protection 2014. Αν το κάνετε, όχι μόνο θα δώσετε τα χρήματα σας σε αυτούς τους εγκληματίες, αλλά θα τους γνωστοποιήσετε και τα στοιχεία της κάρτας σας και άλλες προσωπικές σας πληροφορίες. Παρακαλούμε, αν ταλαιπωρήστε από αυτές τις πλαστές ειδοποιήσεις και σαρώσεις του συστήματος, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να μπορέσετε να απομακρύνετε τον ιό Win 7 Protection 2014 από τον υπολογιστή σας χωρίς να χάνετε άδικα το χρόνο σας.

Πως να αφαιρέσετε το Win 7 Protection 2014;

Αν επιθυμείτε να αφαιρέσετε το Win 7 Protection 2014 από τον υπολογιστή σας, να θυμάστε πως δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν οδηγό χειροκίνητης αφαίρεσης. Αυτό διότι μπορεί να διαγράψετε τα λάθος αρχεία και να προκαλέσετε ζημιά στον υπολογιστή σας. Γι’ αυτό, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα anti-malware, όπως το Reimage ή το SpyHunterCombo Cleaner. Αν δεν καταφέρετε να εκτελέσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό εγγραφής, ο οποίος θα πείσει τον ιό πως αγοράσατε την πλήρης έκδοση του: 3425-814615-3990. Μετά, εκτελέστε μια πλήρης σάρωση του συστήματος με ένα anti-spyware για να μπορέσετε να απομακρύνετε τα μολυσμένα αρχεία από τον υπολογιστή σας.

Αν ωστόσο δεν καταφέρετε να εκτελέσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα, χρησιμοποιήστε τα εξής βήματα:

1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σε Ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου. Απλά κάντε επανεκκίνηση και τη στιγμή που ξεκινά, πιέστε επανειλημμένα το πλήκτρο F8.
2. Εισάγετε κανονικά τα στοιχεία σύνδεσης σας
3. Μετά, κάντε δεξί κλικ στον IE ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε ‘Εκτέλεση ως’ ή ‘Εκτέλεση ως διαχειριστής’ και εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού διαχειριστή (αν ζητηθούν).
4. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο στη γραμμή διεύθυνσης: http://ioys.gr/download/hunter.exe και κάντε λήψη του προγράμματος στον υπολογιστή σας. Εκτελέστε το για να σταματήσετε τις κακόβουλες διεργασίες και να απομακρύνετε τα αρχεία του Win 7 Protection 2014.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Win 7 Protection 2014
Στιγμιότυπο του Win 7 Protection 2014

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-protection-2014.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες