Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Απομάκρυνση WebSearch.ExitingSearch.info

Το WebSearch.ExitingSearch.info είναι μια παντελώς αναξιόπιστη μηχανή αναζήτησης, η οποία έχει ήδη χαρακτηρισθεί ως “browser hijacker” (λογισμικό που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο). Και ο κύριος λόγος που χαρακτηρίσθηκε έτσι είναι γιατί εξαναγκάζει τους χρήστες να επισκέπτονται προκαθόρισμένους, από το πρόγραμμα, ιστότοπους. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω εμφάνισης ‘πειραγμένων’ αποτελεσμάτων ή μέσω της εμφάνισης παραπλανητικών αναδυόμενων διαφημιστικών μηνυμάτων, τα οποία διαφημιστικά μηνύματα συνήθως εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους.

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε ότι το WebSearch.ExitingSearch.info κατάφερε να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των browsers σας (browser hijacking), τότε αυτό σημαίνει ότι με κάποιον έμμεσο τρόπο κατεβάσατε αυτό το ύποπτο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Σας συνιστούμε να ΜΗΝ το αφήσετε εγκαταστημένο στο σύστημα του υπολογιστή σας, γιατί μπορεί να γίνει η αιτία εμφάνισης δραστηριοτήτων που θα εγείρουν ζητήματα παραβιάσεων απορρήτου προσωπικών δεδομένων και πληθώρας άλλων προβλημάτων. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι αυτού του είδους οι αναξιόπιστοι ιστότοποι αναζητήσεων εμπεριέχουν λογισμικά παρακολούθησης κι εντοπισμού για να υποκλέπτουν – καταγράφουν – προωθούν σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, με το αζημίωτο φυσικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πληροφορίες που συλλέγονται συνήθως είναι κριτήρια αναζήτησης, δημοφιλέστερες ιστοσελίδες, email διευθύνσεις, κλπ.

Αν και τα παραπάνω δεν θεωρούνται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, δεν είναι δηλαδή δεδομένα μέσω των οποίων μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σας, ωστόσο η συλλογή των δεδομένων αυτών γίνεται χωρίς τη συνειδητή έγκριση κι επίγνωσή σας, και δεύτερον, δε γνωρίζετε από ποιους μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα και για ποιους σκοπούς. Εμείς πάντως σας συνιστούμε να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το WebSearch.ExitingSearch.info για τις διαδικτυακές σας αναζητήσεις, γιατί πρώτον τα αποτελέσματα αναζητήσεων που θα σας εμφανίζονται θα είναι ‘πειραγμένα’ και δεύτερον θα εμπεριέχουν συνδέσμους που θα σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους, ύποπτους, και αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους. Προτιμότερο σαφώς είναι να εμπιστεύεστε πιο δημοφιλείς κι αξιόπιστες μηχανές αναζήτησης, όπως πχ Google, Yahoo και Bing.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ WebSearch.ExitingSearch.info ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Ο ιός WebSearch.ExitingSearch.info έχει τη τάση να αντικαθιστά την Αρχική Σελίδα και προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης του χρήστη, αμέσως με το που καταφέρει να διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα-στόχο. Ουσιαστικά, το πρόγραμμα αυτό βασίζει τη διαδικτυακή του διάδοση στο γεγονός ότι οι χρήστες, ως επί το πλείστον, έχουν τη τάση να κατεβάζουν εφαρμογές από το διαδίκτυο χωρίς να δίνουν σημασία πολλές φορές για το πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια εφαρμογή, και λόγω του ότι βιάζονται ή βαριούνται, δε δίνουν σχεδόν ποτέ ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής.

Ακριβώς λοιπόν σε αυτές τις τάσεις ποντάρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και καταφέρνει να διεισδύει απαρατήρητο όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο και παράλληλα να κατέβουν διαφόρων ειδών PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) απλά και μόνο επειδή δε δείξατε την ανάλογη προσοχή κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης κάποιας εφαρμογής που αποφασίσατε να κατεβάσετε.

Για να αποφύγετε την έμμεση διείσδυση αυτής της μηχανής αναζήτησης, καθώς και προηγούμενων εκδόσεών της (Websearch.greatresults.info, Websearch.pu-results.info, Websearch.helpmefindyour.info, etc.) που μάλιστα μπορούν εύκολα να διεισδύσουν και κατόπιν να αντικαταστήσουν την Αρχική Σελίδα και την προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης των browsers σας, τότε θα σας συνιστούσαμε να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή. Με αυτό το τρόπο θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, μέσα στις οποίες μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και η λήψη της συγκεκριμένης μηχανής αναζήτησης.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι η πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι το WebSearch.ExitingSearch.info έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας είναι οι συνεχείς ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με αυτό. Σε περίπτωση λοιπόν που αντιληφθείτε κάτι τέτοιο, τότε σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πόσο καθαρό ή όχι είναι το σύστημα του υπολογιστή σας σχετικά με την παρουσία σε αυτό PUPs ( potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων).

Βεβαίως, μπορείτε να το αφαιρέσετε και χειροκίνητα, ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ WebSearch.ExitingSearch.info ?

Εάν ανακαλύψατε ότι το WebSearch.ExitingSearch.info έχει αντικαταστήσει ξαφνικά την Αρχική Σελίδα και προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά όλες τις αρνητικές συνέπειες που σχετίζονται με την παρουσία της συγκεκριμένης μηχανής αναζήτησης στο σύστημα του υπολογιστή σας, όπως πχ εμφανίσεις ‘πειραγμένων’ αποτελεσμάτων, εμφανίσεις εκνευριστικών και πολλών αναδυόμενων διαφημίσεων, κι άλλες παρόμοιες αρνητικές δραστηριότητες. Το σοβαρότερο ζήτημα όλων όμως είναι οι ανακατευθύνσεις που μπορεί να σας κάνουν να επισκεφτείτε διάφορους ύποπτους, άγνωστους, κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους που πολλές φορές μπορεί να σας μολύνουν με διάφορα PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμμα) ή ακόμα και malware (γενικότερα κακόβουλα προγράμματα).

Για αυτό κι εμείς σας συνιστούμε να αφαιρέσετε άμεσα αυτή τη μηχανή αναζήτησης από την πρώτη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι αυτή βρίσκεται στον υπολογιστή σας. Το προτιμότερο είναι να επιλέξετε αυτόματο τρόπο αφαίρεσης για να σιγουρευτείτε ότι εκτός από τη συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης, αφαιρέθηκαν εξίσου ΟΛΑ τα προγράμματα που σχετίζονται με αυτό και ότι δεν έχουν μείνει κατάλοιπα στο σύστημα της συγκεκριμένης μηχανής αναζήτησης. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες, διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του WebSearch.ExitingSearch.info
Στιγμιότυπο του WebSearch.ExitingSearch.info

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του WebSearch.ExitingSearch.info:

Αφαίρεση WebSearch.ExitingSearch.info από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το WebSearch.ExitingSearch.info και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το WebSearch.ExitingSearch.info ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
 5. Αφαιρέστε το WebSearch.ExitingSearch.info από τις Windows συντομεύσεις
  Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση του Mozilla Firefox και επιλέξτε Properties. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε 'Properties'
 6. Πηγαίνετε στη καρτέλα Shortcut και βρείτε το πεδίο Target. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL οι οποίες σχετίζονται με αυτόν τον ιό. Επιλέξτε τη καρτέλα 'Shortcut' και διαγράψτε το 'http://isearch.babylon.com...' ή άλλες ύποπτες URL

Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και στις συντομεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Internet Explorer και Google Chrome. Βεβαιωθείτε πως ελέγχετε όλες τις τοποθεσίες για αυτές τις συντομεύσεις, όπως η Επιφάνεια Εργασίας, η Εκκίνηση και η γραμμή εργασιών.

Αφαίρεση WebSearch.ExitingSearch.info από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το WebSearch.ExitingSearch.info ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση WebSearch.ExitingSearch.info από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το WebSearch.ExitingSearch.info και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του WebSearch.ExitingSearch.info. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση WebSearch.ExitingSearch.info από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το WebSearch.ExitingSearch.info θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση WebSearch.ExitingSearch.info από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το WebSearch.ExitingSearch.info και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο μενού (πάνω δεξιά γωνία), επιλέξτε Options General.
 4. Εδώ, διαγράψτε κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας ή κάντε κλικ στο Restore to default.
 5. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Στη καρτέλα 'General', διαγράψτε τις κακόβουλες URL από την ενότητα 'Home Page' ή κάντε κλικ στο κουμπί 'Restore to Default'. Κάντε κλικ στο 'OK' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 6. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 7. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του WebSearch.ExitingSearch.info . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση WebSearch.ExitingSearch.info από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το WebSearch.ExitingSearch.info και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα και τη προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης σας, αν τροποποιήθηκαν από αυτόν τον ιό
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε Settings.
 4. Εδώ, βρείτε το Open a specific page or set of pages που βρίσκεται στην επιλογή On startup και κάντε κλικ στο Set pages. Μόλις κάνετε κλικ στο μενού και στο 'Settings', επιλέξτε 'Set pages'
 5. Τώρα θα δείτε ένα άλλο παράθυρο. Εδώ, διαγράψτε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης και εισάγετε αυτή που επιθυμείτε ως αρχική σας σελίδα. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 7. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 8. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 9. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 10. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του WebSearch.ExitingSearch.info. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση WebSearch.ExitingSearch.info από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το WebSearch.ExitingSearch.info ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού. Εδώ, επιλέξτε Preferences όπως εμφανίστηκε προηγουμένως και επιλέξτε General.
 4. Εδώ, βρείτε το πεδίο Homepage. Αν έχει τροποποιηθεί από το WebSearch.ExitingSearch.info, αφαιρέστε αυτή την ανεπιθύμητη σελίδα και εισάγετε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιείτε για τις αναζητήσεις σας. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε το "http://" πριν εισάγετε τη διεύθυνση της σελίδας αυτής. Όταν είστε σε 'General', διαγράψτε τις κακόβουλες URL και εισάγετε τη σελίδα της επιλογής σας
 5. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 6. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του WebSearch.ExitingSearch.info. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-websearch-exitingsearch-info.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες