Βαθμολογία:  
  (94/100)

Κρητική του Webroot SecureAnywhere AntiVirus, δωρεάν λήψη

από Jake Doevan - - | Τύπος: Προγράμματα Antivirus

Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus είναι ένα ισχυρό antivirus, το οποίο δημιουργήθηκε για να καταπολεμάει και να προστατεύει PCs και Macs από επικίνδυνα/κακόβουλα προγράμματα τύπου malware κι άλλες κυβερνο-απειλές. Σύμφωνα με την εταιρία Webroot που το ανέπτυξε, πρόκειται για μια ελαφρά εφαρμογή, η οποία μάλιστα μπορεί να εγκατασταθεί εντός λίγων δευτερολέπτων. Εάν έχετε ακουστά το Spy Sweeper, τότε γνωρίζετε την εταιρία ανάπτυξης αυτού του antivirus λογισμικού.

Συγκεκριμένα, η Webroot SecureAnywhere AntiVirus σάρωση διαρκεί μόλις 2 λεπτά ή και λιγότερο. Επίσης, το λογισμικό δεν παρεμβαίνει, ούτε σας παρενοχλεί. Μπορεί να εντοπίζει και να απομακρύνει κακόβουλους συνδέσμους στον Safari κι άλλους web browsers. Ακόμα, συνοδεύεται από Antispyware προστασία, τείχος προστασίας σε πραγματικό χρόνο (Real Time Threat Shield) κι άλλες σημαντικές και χρήσιμες λειτουργίες. Μάλιστα, η λειτουργικότητά του όσον αφορά το τείχος προστασίας κατατάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στα καλύτερα, γιατί είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να βρει κανείς Mac antivirus με τέτοιες δυνατότητες. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει λόγος πως δεν θα πρεπε να εμπιστευτούμε αυτά που αναφέρονται από το Webroot, καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα cloud-based και real-time λογισμικά εντοπισμού/ασφάλειας, ιδανικό εξίσου για οικιακούς χρήστες όσο και για επιχειρήσεις.

Δυστυχώς, έως τώρα δεν υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν έκδοση του Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Η προστασία των Mac είναι ουσιαστικά ένα νέο πεδίο, το οποίο μάλιστα απαίτησε από την εταιρία επένδυση μεγάλων πόρων για συστηματικούς ελέγχους/αξιολογήσεις και δημιουργίας των βέλτιστων λύσεων σε προβλήματα ασφάλειας. Ευτυχώς, η εταιρία προσφέρει ένα δελεαστικότατο οικονομικό πακέτο. Μπορείτε να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση του Webroot SecureAnyWhere AntiVirus σε 3 συσκευές (Mac και PC) για μόλις $19.19 / χρόνο.

Η αξιολόγηση του Webroot SecureAnywhere AntiVirus από το ερευνητικό κέντρο του ioys.gr:

Ασχέτως που πολλοί χρήστες πιστεύουν ακόμα ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την antivirus ασφάλεια του Mac τους, καθώς τα Macs σύμφωνα με τη γνώμη τους αποτελούν ιδιαιτέρως μικρό πεδίο ώστε να γίνουνε στόχος των hackers και scammers, ωστόσο φυσικά αυτή είναι μια παντελώς λανθασμένη αντίληψη.

Ως ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε πως ό,τι ισχύει για τα Windows PCs, έτσι παρομοίως και τα Macs OS X έχουν γίνει στόχος των phishing επιθέσεων, των απομακρυσμένων προσβάσεων από κυβερνο-εγκληματίες όσον αφορά ευαίσθητα/απόρρητα προσωπικά δεδομένα των χρηστών-θυμάτων, κλπ. Επομένως, είναι εύκολο να κατανοήσετε ότι ακόμα κι αυτός ο τύπος λειτουργικού συστήματος έχει ανάγκη προστασίας.

Έτσι, όπως πάντα άλλωστε, η ομάδα του ioys.gr αποφάσισε να προβεί σε έλεγχους/αξιολόγηση του Webroot SecureAnywhere AntiVirus και να διαπιστώσει κατά πόσο αξίζει ή όχι το συγκεκριμένο λογισμικό ασφάλειας. Για αυτό τον λόγο, εγκαταστήσαμε το συγκεκριμένο antivirus σε δυο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, δλδ. Mac και PC. Κατόπιν, αρχίσαμε να ερευνούμε την αξιοπιστία και αποτελεσματικότητά του σε αυτά.

Όπως υπόσχεται το πρόγραμμα, όντως εγκαταστάθηκε και στα δυο λειτουργικά συστήματα εντός μόλις λίγων δευτερολέπτων κι αυτό συμβαίνει γιατί πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως μικρό αρχείο που δεν ξεπερνά τα 731Kb. Ένας από τους υπολογιστές ήταν ήδη μολυσμένος, και με το που το Webroot SecureAnywhere AntiVirus τελείωσε με τη σάρωσή του, μας ειδοποίησε σχετικά με το ζήτημα ασφάλειας που εντόπισε και κατόπιν προχώρησε σε αφαίρεση της απειλής κι επίλυση του ζητήματος. Αυτό που μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή εμπεριέχει την λειτουργία Social Network Protection, η οποία παρέχει ενεργή προστασία στους χρήστες όταν αυτοί βρίσκονται σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως πχ. Twitter και Facebook.

Επίσης, υποστηρίζεται ότι προσφέρει επιπλέον προστασία στον web browser κατά τη διάρκεια διαδικτυακών αγορών ή επισκέψεων σε ιστότοπους χρηματο-πιστωτικών ιδρυμάτων. Μπορούμε να σας πούμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δε διαπιστώσαμε οποιαδήποτε καθυστέρηση ή υπερ-φόρτωση συστήματος ή διαδικτυακών πλοηγήσεων/αναζητήσεων. Μάλιστα, ακόμα και όταν τρέχαμε τη Webroot SecureAnywhere AntiVirus σάρωση, οι υπολογιστές μας λειτουργούσαν και απέδιδαν κανονικά καθόλη τη διάρκεια.

Τέλος, η επιφάνεια εργασίας χρήστη της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι πραγματικά θαυμάσια κι ευκολόχρηστη. Μάλιστα, πιστεύουμε ότι είναι ιδιαιτέρως εύκολη στην χρήση και κατανόηση, ακόμα και στην περίπτωση των αρχάριων χρηστών.

Επομένως, γιατί πρέπει να επιλέξετε το Webroot SecureAnywhere AntiVirus?

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, μπορούμε με σιγουριά να συμπεράνουμε ότι το Webroot SecureAnyWhere AntiVirus είναι ένα ιδιαιτέρως αποτελεσματικό κι αξιόπιστο εργαλείο ασφάλειας το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα αναλόγως των ιδιαίτερων αναγκών σας. Πρόκειται για την πλέον ιδανική λύση ασφάλειας, η οποία μάλιστα βασίζεται 100% σε cloud και λειτουργεί ταχύτατα, εκτελεί ταχύτατες σαρώσεις συστήματος, δε δημιουργεί καμία απολύτως επιβράδυνση στις ταχύτητες συστήματος ή διαδικτυακών πλοηγήσεων/αναζητήσεων, και φυσικά εμπεριέχει πληθώρα ιδιαιτέρως χρήσιμων και πρακτικών λειτουργιών. Η προσφορά της εταιρίας είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, καθώς προσφέρει ταυτόχρονη ενεργή προστασία σε τρεις διαφορετικές συσκευές (Macs και PCs) με ένα ιδιαιτέρως χαμηλό ετήσιο αντίτιμο. Αξίζει να σημειώσουμε πως οποιοδήποτε άλλο Mac antivirus με τα ίδια χαρακτηριστικά θα σας κόστιζε τουλάχιστον τα διπλάσια!

Η επίσημη ιστοσελίδα είναι η www.webroot.com , μέσω της οποίας θα μπορείτε να το παραγγείλετε, φυσικά με σύνδεση.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Εγγύηση
Ικανοποίησης
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Webroot SecureAnywhere AntiVirus, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Webroot SecureAnywhere AntiVirus.
Σχετικά με συντάκτη
Jake Doevan
Jake Doevan - Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε στην αντιμετώπιση ιών

Επικοινώνησε με Jake Doevan
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/review-webroot-secureanywhere-antivirus.html
Αξιολογήσεις σε άλλες γλώσσες

Η γνώμη σας σχετικά με Webroot SecureAnywhere AntiVirus