Βαθμός σοβαρότητας:  
  (45/100)

Updater. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

| Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το Worm Updater διαδίδεται μέσω του διαδικτύου. Έρχεται ως επισύναψη μολυσμένων e-mail μηνυμάτων.

Όταν ο χρήστης χρησιμοποιήσει αυτού του είδους την επισύναψη, τότε ενεργοποιεί το worm που εμφανίζει ένα ψευδές/παραπλανητικό μήνυμα σφάλματος και αυτο-εγκαθίσταται στο σύστημα-στόχο. Κατόπιν ξεκινάει να διαδίδεται. Επίσης, φορτώνει στους σκληρούς δίσκους πληθώρα μολυσμένων αρχείων.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.

Updater χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
updater.exe

Διαγράψτε αρχεία:
updater.exe

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-updater.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες