Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση ιού Updateplayers.com pop-up

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Updateplayers.com ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΙΟΣ?

Ο αναδυόμενος ιός Updateplayers.com είναι ουσιαστικά ένα PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) το οποίο έχει τη τάση να εμφανίζει παραπλανητικές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των πλοηγήσεων του χρήστη-θύματος. Εάν λοιπόν σας εμφανίζονται διαφημιστικά μηνύματα και ειδοποιήσεις σχετικά με δήθεν ελλειπείς ενημερώσεις/αναβαθμίσεις προγραμμάτων που έχετε εγκαταστημένα στον υπολογιστή σας, τότε αυτή είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας μολύνθηκε από κάποιο browser hijacker (λογισμικό το οποίο καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που είναι εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο).

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να κάνετε το λάθος να κλικάρετε σε κάποια από αυτές τις ειδοποιήσεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση το πιο πιθανόν είναι να διεισδύσουν κρυφά κι αυθαίρετα στο σύστημα του υπολογιστή σας κι άλλα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Επίσης, μπορεί να ξεγελαστείτε και να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, όπου υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκθέσετε σε κυβερνο-εγκληματίες απόρρητα προσωπικά σας δεδομένα, όπως πχ. στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, κωδικοί πρόσβασης, κτλ. Θα πρέπει να θυμάστε ότι ασχέτως πόσο αξιόπιστες μπορεί να φαίνονται οι Updateplayers.com διαφημίσεις και ειδοποιήσεις, αυτό γίνεται για να γίνουν ελκυστικές και να σας πείσουν να τις κλικάρετε. Σε καμία περίπτωση δε σχετίζονται με αξιόπιστες εταιρίες λογισμικού, όπως πχ. Adobe ή Google.

Εάν σας εμφανίζονται εδώ και καιρό αυτού του είδους οι διαφημίσεις/ειδοποιήσεις, αυτή είναι σαφώς μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κάποιο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Συνήθως, αυτού του είδους προγράμματα διαδίδονται διαδικτυακά μέσω της μεθόδου bundling, και καταφέρνουν και διεισδύουν σε συστήματα υπολογιστών χωρίς την επίγνωση κι έγκριση των χρηστών τους. Εάν αντιληφθείτε ότι έχουν εγκατασταθεί αυτού του είδους τα προγράμματα στον υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να τα αφαιρέσετε άμεσα, γιατί συνήθως έχουν τη τάση να καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας (browser hijacking), όπως πχ Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, κτλ..

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να επιβραδυνθεί σημαντικά η ταχύτητα των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, αλλά επίσης και να σας εμφανίζονται εκνευριστικές διαφημίσεις κι ανακατευθύνσεις. Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Αυτή είναι μια ιδιαιτέρως επικίνδυνη πρακτική, καθώς δεν ξέρετε σε τι είδους τρίτους μπορεί να υποπέσουν αυτά τα δεδομένα.

Συνεπώς, για να διασφαλίσετε την εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας, δεν θα πρέπει να κλικάρετε σε καμία αναδυόμενη Updateplayers.com διαφήμιση. Αντιθέτως μάλιστα, θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το αξιόλογο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage. Μόνο έτσι θα αφαιρέσετε εγγυημένα και ολοκληρωτικά οποιαδήποτε adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), PUPs (potentially unwanted programs, δλδ.δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) ή ακόμα και κακόβουλα προγράμματα κι αρχεία μπορεί να διείσδυσαν κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυναν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Updateplayers.com ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ?

Τα adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα) που σχετίζονται με το Updateplayers.com, μπορούν να διεισδύσουν απαρατήρητα στο σύστημα του υπολογιστή σας, πολύ απλά γιατί διεισδύουν όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling). Συνήθως, εμφανίζονται ως web browser add-ons (πρόσθετα), plugins, extensions (επεκτάσεις) και toolbars (γραμμές εργαλείων).

Ευτυχώς, για να μπορέσετε να αποφύγετε κρυφές διεισδύσεις προγραμμάτων τύπου adwares, browser hijackers και γενικότερα PUPs δε χρειάζεται να είστε ιδιοφυία. Απλά, πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί τι προγράμματα αποφασίζετε να κατεβάζετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο και φυσικά να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθόλη τη διάρκεια λήψης/εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε. Επίσης, θα πρέπει να ξετικάρετε όλα εκείνα τα προ-τικαρισμένα κουτάκια που μπορεί να σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια μιας λήψης/εγκατάστασης και τα οποία θα σας προτείνουν την εγκατάσταστη επιπρόσθετων λήψεων προγραμμάτων που σας αναφέραμε πιο πάνω, όπως πχ. add-ons (πρόσθετα) ή extensions (επεκτάσεις).

Σε διαφορετική περίπτωση, είναι μόνο ζήτημα χρόνου έως ότου αρχίσουν να σας εμφανίζονται εκνευριστικές διαφημίσεις, ανακατευθύνσεις, επιβραδύνσεις συστήματος και διαδικτυακών πλοηγήσεων, κλπ που θα σχετίζονται με κάποιο ανεπιθύμητο πρόγραμμα, όπως πχ. σε αυτή την περίπτωση το Updateplayers.com.

Για αυτό προτού προβείτε σε λήψη κι εγκατάσταση μιας εφαρμογής, θα πρέπει πρώτα να διαβάζετε προσεκτικά την Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και την Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA, End User’s License Agreement). Εάν εν τέλει αποφασίσετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε.

Από την άλλη, εάν πιστεύετε ότι έχουν ήδη διεισδύσει κι εγκατασταθεί αυτού του είδους τα προγράμματα στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Προβείτε λοιπόν, σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας) για να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά, εύκολα και με ασφαλή τρόπο οποιοδήποτε adware μπορεί να έχει διεισδύσει στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε, καθώς και οποιοδήποτε άλλο ανεπιθύμητο ή κακόβουλο πρόγραμμα, όπως πχ. ιοί.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Updateplayers.com ?

Είναι γνωστό ότι ανεπιθύμητα προγράμματα όπως adwares, browser hijacker και διάφορα PUPs διαδίδονται καθημερινά κατά χιλιάδες μολύνοντας με αυτό το τρόπο ολοένα και περισσότερα συστήματα υπολογιστών. Εάν πιστεύετε ότι και ο δικός σας υπολογιστής έχει εκτεθεί σε μια τέτοια κυβερνο-εισβολή, τότε σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Updateplayers.com ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΙΟΣ
Στιγμιότυπο του Updateplayers.com ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΙΟΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του ιού Updateplayers.com pop-up:

Αφαίρεση Updateplayers.com pop-up από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Updateplayers.com pop-up και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Updateplayers.com pop-up ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Updateplayers.com pop-up από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Updateplayers.com pop-up ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Updateplayers.com pop-up από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Updateplayers.com pop-up και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Updateplayers.com pop-up. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση του ιού Updateplayers.com pop-up από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Updateplayers.com pop-up θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Updateplayers.com pop-up από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Updateplayers.com pop-up και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Updateplayers.com pop-up . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Updateplayers.com pop-up από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Updateplayers.com pop-up και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Updateplayers.com pop-up. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Updateplayers.com pop-up από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Updateplayers.com pop-up ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Updateplayers.com pop-up. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-updateplayers-com-pop-up-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες