Τι είναι uninst.exe? Συνίσταται αφαίρεση?

uninst.exe

Το uninst.exe είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο σχετίζεται με πληθώρα ενδεχομένως ανεπιθύμητων προγραμμάτων, browser hijackers, adware, spyware, και άλλα είδη κακόβουλων λογισμικών.

Το συγκεκριμένο αρχείο χρησιμοποιείται κυρίως για να ξεκινήσει μια κακόβουλη διεργασία, να ενεργοποιήσει συγκεκριμένα παράσιτα ή μέρη τους κλπ. Παρότι το uninst.exe από μόνο του μπορεί να μη κάνει τίποτα το ύποπτο, ωστόσο η παρουσία του και μόνο μπορεί να είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει μολυνθεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας συνιστούσαμε να προβείτε σε γενική και αναλυτική σάρωση του συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα του υπολογιστή σας έχει απαλλαχθεί από το συγκεκριμένο ιό και τα μέρη αυτού.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας, το uninst.exe έχει διαπιστωθεί ότι συνδέεται με YTDownloader, VisualBee Toolbar, Bonanza Deals και άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Τέτοιου είδους προγράμματα χαρακτηρίζονται ως ενδεχομένως ανεπιθύμητα προγράμματα, adwares ή browser hijackers, και σε γενικές γραμμές δεν αποτελούν πολύ μεγάλη απειλή για τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, ευθύνονται για τη δημιουργία πολλών δυσάρεστων και αρνητικών καταστάσεων για τους χρήστες-θύματα, όπως πχ ανακατευθύνσεις σε άγνωστους ιστότοπους, εμφάνιση εμπορικών pop-up διαφημίσεων, σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες των browsers, και άλλες παρόμοιες εκνευριστικές δραστηριότητες.

Έχει διαπιστωθεί ότι το uninst.exe δουλεύει στο ‘παρασκήνιο’ του συστήματος του υπολογιστή σας και θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη έως ότου το ξεφορτωθείτε οριστικά. Σε περιπτώσεις όπως αυτή σας συνιστούμε να απαλλαγείτε από αυτό το αρχείο το συντομότερο δυνατόν και όλα τα παράσιτα που μπορεί να σχετίζονται μαζί του.

Για να ελέγξετε σωστά, γρήγορα και ολοκληρωμένα την κατάσταση του συστήματος του υπολογιστή σας καθώς και να αφαιρέσετε το uninst.exe θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε το εξαίρετο RegCure Pro.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Προγράμματος διάγνωσης προβλημάτων Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το Reimage είναι το συνιστώμενο εργαλείο για να σαρώσετε το σύστημά σας για πιθανές απειλές και κακογραμμένο λογισμικό. Η δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος θα βρει επιβλαβείς εφαρμογές στο σύστημά σας.
Πηγή: https://www.2-spyware.com/file-uninst-exe.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες


Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση