Βαθμός σοβαρότητας:  
  (88/100)

Ukash virus. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Ο Ukash Virus ιός είναι ένας επικίνδυνος ιός από ομάδες ransomwares που πρέπει να αγνοηθoύν χωρίς να έχει σημασία πόσο πειστικά φαίνονται να είναι. Συνήθως, αυτός ο ιός εμφανίζει μια τεράστια προειδοποίηση που μιάζει σα να έχει σταλεί από ένα επίσημο φορέα, όπως η τοπική μονάδα της Αστυνομίας . Η ειδοποίηση αυτή δημιουργεί μια εικόνα με ειδικά όργανα, που βρίσκενται στη χώρα σας, έχει πληροφορηθεί ότι έχετε προσέξει παράβιάσεις των δικαιωμάτων αναδημοσίευσης περιεχομένου, εξάπλωση malware και έκανε άλλα πράγματα που ονομάζονται «παράνομες δραστηριότητες». Εκτός αυτού, ακριβώς όπως ο ιός της Police virus ή ο FBI virus , κλειδώνει εντελώς και απενεργοποιεί το σύστημα, έτσι ώστε να μην είστε σε θέση να συνδεθείτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να κατεβάσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Όπως μπορείτε να δείτε, ο Ukash ιός είναι μια σοβαρή απειλή στον κυβερνοχώρο που δεν μπορεί να εξαλειφθεί χωρίς καμία βοήθεια από έναν ειδικό.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΩ ΜΕ ΤΟΝ UKASH VIRUS;

Όλα τα ransomwares που ανήκουν στην οικογένεια του Ukash ιού εξάπλωνονται του με τη βοήθεια των trojans που μπορούν να έρθουν είτε με μολυσμένα downloads ή μέσω spam emails και τα συνημμένα τους. Φυσικά, ο χρήστης δεν έχει καμία ιδέα για το περιεχόμενό τους, Ukash ιούς και ανακαλύπτει μόνο όταν ο ιός αυτός κλειδώνει τον υπολογιστή του ολοκληπωτικά. Επιπλέον, το θύμα χαιρετίζεται από ένα τεράστιο μήνυμα με τίτλο «Προσοχή! Παράνομη δραστηριότητα αποκαλύφθηκε » και δηλώνει ότι υπάρχουν ορισμένες σοβαρές παραβιάσεις του νόμου διαπίστωσε. Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι απατεώνες έχουν δημιουργήσει τους Ukash ιούς είναι τα χρήματα τα οποία ζητούνται από το χρήστη ως «πρόστιμο». Το πρόστιμο πρέπει να καταβληθεί μέσω των προπληρωμένων σύστηματων του Ukash. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τέτοια επίσημη οργάνωση η οποία να συλλέγει μέσω αυτών των τρόπων τα πρόστιμα, όπως ο Ukash. Εκτός αυτού, τα εν λόγω ιδρύματα ΠΟΤΕ δεν κλειδώνουν υπολογιστές και να αφήσουν τους χρήστες χωρίς σύνδεση στο Internet.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ UKASH VIRUS;

Αν έχετε προσβληθεί από τον ιό Ukash, ακολουθήστε τα αυτά τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να εξαλειφθεί αυτή η απειλή από τον υπολογιστή σας:

  1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε “ασφαλή λειτουργία με τη δικτύωση” με τη βοήθεια του πλήκτρου F8.

  2. Ξεκινήστε το MSConfig και να απενεργοποιήσετε όλες τις εγγραφές εκκίνησης rundll32 που στρέφουν οποιαδήποτε εφαρμογή από το Τα δεδομένα Εφαρμογών.

  3. Ξανακάνετε επανεκκίνηση του Η/Υ σας.

  4. Σαρώσετε τον υπολογιστή σας με το Reimage ή άλλα αντι-spyware προγράμματα για να καταργήσετε τα μολυσμένα αρχεία από το σύστημα.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ: Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις ακόλουθες μεθόδους για να καταργήσετε τον ιό Ukash από τον Η/Υ σας:

*Οι χρήστες που έχουν μολυνθεί από ομάδα των ιόν Ukash επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση, άλλοι, στο λογαριασμό τους και στο συστήμα Windows τους. Εάν ένας από αυτούς τους λογαριασμούς έχει δικαιώματα διαχειριστή, θα πρέπει να είναι σε θέση να μπορέσει να ξεκινήσει ένα anti-malware πρόγραμμα.

* Προσπαθήστε να κάνετε το Flash να αρνηθεί να κάνει τη λειτουργία ransomware, σταματήστε το, αν μπορείτε. Για να απενεργοποιήσετε το Flash, μεταβείτε στην υποστήριξη της Macromedia και επιλέξτε «Άρνηση»: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html

* Χειρωκίνητη αφαίρεση του ιού Ukash (ειδικές δεξιότητες που απαιτούνται!):

  1. Επανεκκινήσετε τον μολυσμένο Η/Υ σε «ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών» για να απενεργοποιήσετε τον ιό FBI (αυτό θα πρέπει να λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις αυτής της απειλής)

  2. Εκτελέσατε το Regedit

  3. Ψάξτε για WinLogon Καταχωρήσεις και να γράψετε όλα τα αρχεία που δεν είναι explorer.exe ή κενά. Αντικαταστήστε τα με explorer.exe.

  4. Κάνετε αναζήτηση στο μητρώο για τα αρχεία αυτά που έχετε γράψει και διαγράψτε τα κλειδιά του μητρώου που αναφέρονται σε αυτά τα αρχεία.

  5. Κάντε επανεκκίνηση στον Η/Υ σας και τρέξτε ένα ολοκληρωτικό σκανάρισμα με αναβαθμισμένα τα Reimage για να αφαιρέσετε τα εναπομείναντα αρχεία.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Ukash virus
Στιγμιότυπο του Ukash virus
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-ukash-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες