Βαθμολογία:  
  (95/100)

Συντάκτης - Ugnius Kiguolis - ioys.gr

Στιγμιότυπο του Ugnius Kiguolis
"The mastermind"

Η Βιογραφία του Ugnius Kiguolis

Ο Ugnius Kiguolis είναι ένας εξιδεικευμένος επαγγελματίας αναλυτής σε θέματα malware και διαδικτυακής ασφάλειας συστημάτων, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Ioys.gr. Επίσης, προς το παρόν, εκτελεί και χρέη Editor-in-chief.

Ο Ugnius δημιούργησε το Ioys.gr το 2004 με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των διαδικτυακών χρηστών σ' όλο τον κόσμο σχετικά με το κυβερνο-έγκλημα. Οι κυβερνο-απειλές βρίσκονται σε έξαρση και λίγο εώς πολύ όλα τα συστήματα υπολογιστών παγκοσμίως κινδυνεύουν από κυβερνο-επιθέσεις, κυρίως δε αυτά οι χρήστες των οποίων δεν έχουν εγκαταστήσει κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο λογισμικό ασφαλείας τύπου anti-spyware / anti-malware / anti-virus, ή δεν ακολουθούν ασφαλείς πρακτικές διαδικτυακής περιήγησης.

Η παρούσα έκδοση του site είναι αποτέλεσμα των ιδεών, της σκληρής δουλειάς, και των εξιδεικευμένων γνώσεών του. Απώτερος στόχος του είναι να καταφέρει να βοηθάει έναν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό χρηστών να αποκτούν αξιόπιστη και 'φρέσκια' ενημέρωση σχετικά με νέα γύρω από τη διαδικτυακή ασφάλεια συστημάτων υπολογιστών, παρουσιάσεις χρήσιμων κι ενημερωμένων οδηγών αφαίρεσης ιών, malware, PUPs, κλπ..

Η επιτυχία του συνολικού έργου, εκτός από την ενόραση και εξιδείκευση του Ugnius, είναι φυσικά αποτέλεσμα και της σκληρής δουλειάς που επιδεικνύουν σε καθημερινή βάση τα στελέχη και οι ομάδες επαγγελματιών που τον πλαισιώνουν. Οι ομάδες ειδικών, υπό την επίβλεψη του Ugnius, ποστάρουν σε καθημερινή σχεδόν βάση όλα τα τελευταία νέα και συμβουλές γύρω από τις τελευταίες κυκλοφορίες ιών, malware, PUPs, αξιόπιστες αξιολογήσεις λογισμικών ασφαλείας antivirus / anti-malware / anti-spyware, και φυσικά περιεκτικές και εύκολες στην ανάγνωση συμβουλές αφαίρεσης κακόβουλων και δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων κι αρχείων. Ως προοδευτικός κι επιτυχημένος team leader, προωθεί πάντα τη διαδραστική / εποικοδομητική επικοινωνία με όλα τα μέλη που αποτελούν την πολυπληθή ομάδα ειδικών του Ioys.gr.

Ο Ugnius δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της διαδικτυακής ασφάλειας συστημάτων για περισσότερα από 20 χρόνια. Το αγαπημένο του motto είναι “knowledge has no boundaries” ("Η γνώση δεν έχει όρια"). Όποτε δεν ερευνά / αναλύει τα τελευταία malware trends ή δε αναζητά αποτελεσματικούς τρόπους καταπολέμησης του κυβερνο-εγκλήματος και των κυβερνο-επιθέσεων, περνάει πολλές ώρες μελετώντας τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά / επιστημονικά νέα. Τεχνητή νοημοσύνη, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και, φυσικά, κυβερνο-ασφάλεια, είναι μόλις λίγα από τα πολλά θέματα με τα οποία ασχολείται και τον συναρπάζουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και πραγματικός tech geek, δεν παύει να είναι ένας κοινωνικός και πολύ εύθυμος άνθρωπος που του αρέσει να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του. Εκτιμάει και ζει την κάθε του στιγμή, ενώ δε χάνει ευκαιρία να κάνει ταξίδια και να απολαμβάνει το καλό φαγητό.

Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν από Ugnius Kiguolis

Τι είναι το FBI Green Dot Moneypak Virus

Ο ιός FBI Green Dot Moneypak Virus είναι μια ιδιαιτέρως σοβαρή κυβερνο-απειλή, η οποία σαφώς Περισσότερα
Ransomware Ιοί   Ιούνιος 13, 2018  

Διέγραψε τον ιό Cerber

Ο ιός Cerber μπλοκάρει τα αρχεία και απαιτεί πληρωμή για το ξεμπλοκάρισμά τους.   Ο Περισσότερα
Ransomware Ιοί   Ιούνιος 13, 2018  

Σκότωσε Search Encrypt

Search Encrypt - ένας ιός που οι αρχάριοι χρήστες μπορεί να βρουν συγκεχυμένες Περισσότερα
Ιοί Ιός τύπου Browser hijacker   Μάιος 30, 2018  

Ξεφορτώσου τον Yahoo Startnow ΙΟ

Ο ιός Yahoo Startnow είναι μια κυβερνο-απειλή που ανήκει στην κατηγορία των browser hijackers . Περισσότερα
Ιοί Ιός τύπου Browser hijacker   Μάιος 07, 2018  

Ξεφορτώσου το Flvto Youtube Downloader

Flvto - ένας νόμιμος Youtube downloader οι δημιουργοί του οποίου κερδοσκοπούν μέσω ανέντιμων affiliate marketing μεθόδων. Περισσότερα
Adware Ιοί   Απρίλιος 23, 2018  

Κάντε λήψη του SpyHunter δωρεάν

Το SpyHunter είναι ένα ιδιαιτέρως αποτελεσματικό εργαλείο στη μάχη κατά των κακόβουλων κι ανεπιθύμητων διεισδύσεων με ένα πολύ φιλικό περιβάλλον χρήστη. Περισσότερα
Anti-Spyware Λογισμικό   Μάρτιος 16, 2018  

Οδηγός Απεγκατάστασης του ιού PremierOpinion

Τι είναι το PremierOpinion; Το PremierOpinion είναι ένα ενοχλητικό adware ή δυνητικά ανεπιθύμητη εφαρμογή, η οποία σχεδιάστηκε από τη VoiceFive Inc. Περισσότερα
Adware Ιοί   Μάρτιος 08, 2018  

Οδηγίες Αφαίρεσης Browser-Updater.co pop-up virus

Ο ιός Browser-Updater.co είναι ένα επικίνδυνο πρόγραμμα, το οποίο επιχειρεί να ξεγελάσει τους Περισσότερα
Adware Ιοί   Μάρτιος 07, 2018  

Απαλλάξου από ib.adnxs.com

Η adnxs.com είναι μια παραπλανητική ιστοσελίδα, η οποία μπορεί να επηρεάσει όλα τα προγράμματα περιήγησης Περισσότερα
Adware Ιοί   Φεβρουάριος 27, 2018  

Απαλλάξου από τον ιό Knctr

Τι είναι το Knctr? Το Knctr είναι ένα χαρακτηριστικό PUP το οποίο έχει δημιουργηθεί από την Itibiti Inc. Περισσότερα
Εργαλεία Συστήματος Ιοί   Φεβρουάριος 23, 2018  

Εξουδετέρωσε τον ιό Fuq.Com

Ο ιός Fuq.com εμφανίζει ενοχλητικό/ακατάλληλο περιεχόμενο. Περισσότερα
Ιοί Ιός τύπου Browser hijacker   Φεβρουάριος 21, 2018  

Οδηγίες Αφαίρεσης του ιού Facebook Friend Request

Ο ιός Facebook Friend Request προσθέτει αυθαίρετα νέους φίλους Περισσότερα
Malware Ιοί   Ιανουάριος 29, 2018  
Αρχεία
Λογισμικό
Σύγκριση
Κάντε μας Like στο Facebook