Βαθμός σοβαρότητας:  
  (17/100)

Απομάκρυνση Total System Care (Δεκ 2019 ενημέρωση) - Βελτιωμένο Εγχειρίδιο Οδηγιών

Total System Care είναι ένα ψεύτικο εργαλείο βελτιστοποίησης

Total System Care

Το Total System Care είναι ένα πρόγραμμα αμφιβόλου αξιοπιστίας και πριν το κατεβάσετε θα ήταν καλό να ζυγίσετε καλά αν όντως αξίζει να βρίσκεται στο σύστημα του υπολογιστή σας. Ναι, μπορεί οι λειτουργίες του να θυμίζουν πρόγραμμα βελτιστοποίησης υπολογιστή και ναι όντως ψάχνει για καταχωρήσεις μητρώου που χρειάζονται αναβάθμιση ή ενημέρωση, για άχρηστα αρχεία, κι άλλα παρόμοια συστημικά ‘σκουπίδια’ που μπορεί να εντοπιστούν σε κάθε υπολογιστή.

Ωστόσο, κατόπιν δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό εμφανίζει υπερβολικές ειδοποιήσεις κι αναφορές που δύσκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι ανταποκρίνονται στην αληθινή εικόνα ενός συστήματος και ότι ακολουθώντας αυτά που σας προτείνει το πρόγραμμα θα βελτιστοποιηθούν οι ταχύτητες και γενικότερα οι επιδόσεις του συστήματος του υπολογιστή σας.

Κάτι άλλο που παρατηρήσαμε είναι ότι το Total System Care μπορεί να εμφανίζει τα σκάνερ του κάθε φορά που κάνετε reboot τον υπολογιστή σας, οπότε μπορεί να γίνει ένα ιδιαιτέρως εκνευριστικό πρόγραμμα, το οποίο αντί να σας βοηθάει, θα γίνει η αιτία διαφόρων αρνητικών ζητημάτων.

Είναι μόνο ζήτημα χρόνου έως ότου αρχίσουν να σας εμφανίζονται υπερβολικά συχνά ειδοποιήσεις σχετικά με δήθεν λειτουργικά προβλήματα συστήματος, αλλά επίσης και ιδιαιτέρως εκνευριστικές διαφημίσεις τρίτων. Ούτως ή άλλως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή αυτή δεν θα αφαιρέσει τις ληγμένες καταχωρήσεις μητρώου που εντόπισε μέχρι να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης.

ΜΗΝ κάνετε το λάθος και την αγοράσετε! Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και ΜΗΝ πληρώσετε γενικότερα για την πλήρη έκδοση του Total System Care, γιατί πολύ απλά θα χάσετε τα χρήματά σας!

Εάν όντως το σύστημα του υπολογιστή σας είναι αργό ή τέλος πάντων έχει γίνει αργότερο από ότι συνήθως, τότε θα σας συνιστούσαμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπείας) το οποίο και θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει τυχόν ανεπιθύμητα ή κακόβουλα προγράμματα και αρχεία που μπορεί να μολύνουν τον υπολογιστή σας. Με αυτό το τρόπο θα απαλλαγείτε από άχρηστα αρχεία και θα μεγιστοποιήσετε τις ταχύτητες του υπολογιστή σας εγγυημένα και με ασφαλή τρόπο!Total System Care

τα ανεπιθύμητα προγράμματα έρχονται χωρίς συγκατάθεση

Το Total System Care μπορείτε να το κατεβάσετε συνειδητά και οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του ή άλλους ιστότοπους που εξιδεικεύονται σε διαδικτυακές λήψεις προγραμμάτων. Ωστόσο, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν προβείτε σε λήψη κι εγκατάσταση του προγράμματος αυτού στον υπολογιστή σας, γιατί πολύ απλά έχει πολλά περισσότερα αρνητικά παρά θετικά στοιχεία. Αυτός όμως δεν είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος διάδοσης του προγράμματος.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το Total System Care διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling).

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι τα δωρέαν προγράμματα που διαδίδουν περισσότερο το Total System Care με αυτό το τρόπο, είναι συνήθως τύπου video recording/streaming software, download managers, PDF creators, κι άλλα παρόμοια λογισμικά.

Για αυτό, εάν εν τέλει αποφασίσετε να προβείτε σε λήψη κι εγκατάσταση μιας τέτοιας εφαρμογής, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να ξετικάρετε τυχόν κουτάκια που μπορεί να είναι τικαρισμένα αυτόματα και να αναφέρονται αυθαίρετα σε δήθεν έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων.

Εάν αρχίσουν να σας εμφανίζονται διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με τον ιό Total System Care, όπως και συνεχόμενα σκαναρίσματα συστήματος, ειδοποιήσεις, αναφορές κι άλλες παρομοίως αρνητικές κι εκνευριστικές δραστηριότητες, τότε θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπείας). Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Αφαιρώ Total System Care

Εάν εντοπίσετε το Total System Care στο σύστημα του υπολογιστή σας, τότε θα σας συνιστούσαμε να το αφαιρέσετε. Για να το καταφέρετε αυτό, δεν έχετε παρά να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα εξαίρετα anti-spyware : Reimage ή SpyHunter 5Combo Cleaner, ή ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες με τη σειρά που εμφανίζονται :

 • Click Start (Έναρξη) → Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) → Programs and Features (Προγράμματα και Λειτουργίες) (σε περίπτωση που είστε χρήστης Windows XP, τότε κάντε click Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων)).
 • Ψάξτε για το Total System Care.
 • Απεγκαταστήστε το, όπως κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές που σας φαίνονται ύποπτες ή σας είναι άγνωστες.
 • Click OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Εάν είστε χρήστης Windows 8, τότε κάντε δεξί κλικ στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας. Με το που εμφανιστεί το Γρήγορης Πρόσβασης Μενού, επιλέξτε Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) και Uninstall a Program (Απεγκατάσταση Προγράμματος).

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Total System Care
Στιγμιότυπο του Total System Care

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του Total System Care:

Αφαίρεση Total System Care από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Total System Care και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Total System Care ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'

Αφαίρεση Total System Care από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Total System Care ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'

Αφαίρεση Total System Care από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Total System Care και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Total System Care. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'

Αφαίρεση Total System Care από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Total System Care θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

Αφαίρεση Total System Care από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Total System Care και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Total System Care . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'

Αφαίρεση Total System Care από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Total System Care και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Total System Care. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας

Αφαίρεση Total System Care από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Total System Care ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Total System Care. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-total-system-care.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες