Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

TopDeal adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το TopDeal?

Το TopDeal μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας απαρατήρητο όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο και με το τρόπο αυτό να κατεβάσετε παράλληλα, χωρίς τη συνειδητή έγκριση κι επίγνωσή σας, το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) (βλ. μέθοδος bundling).

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι αυτή η παραπλανητική εφαρμογή τους εκνευρίζει καθώς ‘πλημμυρίζει’ την οθόνη του υπολογιστή τους με συνεχείς εμφανίσεις εμπορικού τύπου διαφημιστικών μηνυμάτων κάθε φορά που συνδέονται στο διαδίδκτυο μέσω των web browsers τους. Αν και σε γενικές γραμμές οι εμφανίσεις εκνευριστικών αναδυόμενων διαφημίσεων είναι βασικό χαρακτηριστικό των προγραμμάτων τύπου adware, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτού του είδους τα προγράμματα εφαρμόζουν κι άλλες τεχνικές για τον κερδοσκοπισμό των δημιουργών τους και των συνεργατών τους.

Ουσιαστικά, κλικάροντας διαφημίσεις τύπου ‘Ads by TopDeal’, βοηθάτε ενεργά στον κερδοσκοπισμό των δημιουργών του προγράμματος και των συνεργατών τους, οι οποίοι παράγουν κέρδος μέσα από τα κλικαρίσματα των διαφημίσεων (βλ. pay-per-click revenue), τη βελτιστοποίηση της διαδικτυακής κατάταξης ιστότοπων συνεργαζόμενων τρίτων (βλ. affiliate websites page rank), διαδικτυακών πωλήσεων, κι έμμεσων προωθήσεων PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων). Για αυτό τον λόγο δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρήσετε αυτές τις διαφημίσεις ως αξιόπιστες και ασφαλείς. Σε καμία περίπτωση, κλικάροντας κάποια από αυτές, δε θα εξοικονομήσετε χρόνο/χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών!

Με το που καταφέρει αυτό το ύποπτο plug-in να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που έχετε εγκαταστημένους στο σύστημα του υπολογιστή σας (βλ. browser hijacking), συμπεριλαμβανόμενων των Google Chrome, Mozilla Firefox, και Internet Explorer. Κατόπιν, αρχίζει να ‘πλημμυρίζει’ την οθόνη του υπολογιστή σας με συνεχείς εμφανίσεις παραπλανητικών διαφημίσεων. Σύντομα, θα παρατηρήσετε επίσης την εμφάνιση σημαντικών επιβραδύνσεων συστήματος και διαδικτυακών πλοηγήσεων, εμφανίσεις ύποπτων παρασκηνιακών διαδικτυακών συνδέσεων, κλπ.

Όμως, το χειρότερο είναι οι ανακατευθύνσεις από TopDeal. Μιας και κανείς δε μπορεί να σας εγγυηθεί σε τι είδους ιστότοπους μπορεί να ανακατευθυνθείτε κλικάροντας κάποια από αυτές τις διαφημίσεις, καλύτερα είναι να αποφύγετε να τις κλικάρετε. Διαφορετικά, το πιο πιθανόν είναι να ανακατευθυνθείτε προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους και με το τρόπο αυτό να εκθέσετε σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία/ασφάλεια του συστήματος, αλλά και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς μπορεί να αποκτήσουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτά ακόμα και κυβερνο-εγκληματίες, όπως πχ. scammers και hackers.

Επομένως, για να διαφυλάξετε την ασφάλεια του υπολογιστή και των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά και να αποφύγετε εμφανίσεις επιβραδύνσεων κι εκνευριστικών διαφημίσεων, σας συμβουλεύουμε να αφαιρέσετε ολοκληρωτικά κι άμεσα τον ιό TopDeal από τη στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι αυτός έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Για περιπτώσεις όπως αυτή, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το εξαίρετο λογισμικό ασφάλειας Reimage ή οποιοδήποτε άλλο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Αυτό θα αναλάβει αυτόματα να εντοπίσει και να αφαιρέσει ολοκληρωτικά οποιοδήποτε PUP ή ακόμα και κακόβουλο πρόγραμμα/αρχείο μπορεί να διείσδυσε κρυφά στο σύστημα του υπολογιστή σας και να το μόλυνε με την παρουσία του.

Πώς μπορεί το TopDeal να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι add-ons (πρόσθετα), toolbars (γραμμές εργαλείων), plug-ins ή extensions (επεκτάσεις) που υπόσχονται ότι θα σας εξοικονομήσουν χρόνο/χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών έχουν ως απώτερο σκοπό την επίτευξη affiliate marketing στόχων, παρά την εξυπηρέτηση των δικών σας συμφερόντων. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τον ιό TopDeal. Άλλωστε, ολοένα και περισσότεροι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και προγραμμάτων, συνιστούν τους χρήστες να αποφεύγουν προγράμματα τύπου PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) και adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Όσον αφορά τη διαδικτυακή του διάδοση, αυτή επιτυγχάνεται βασικά με δυο τρόπους. Πρώτα από όλα, μπορείτε να το κατεβάσετε οικειοθελώς από την επίσημη ιστοσελίδα του και να το κατεβάσετε από εκεί στον υπολογιστή σας, πιστεύοντας λανθασμένα ότι πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει σημαντικά να εξοικονομήσετε χρόνο/χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών.

Ωστόσο, η μέθοδος bundling αποτελεί τον κύριο τρόπο διαδικτυακής του διάδοσης. Συγκεκριμένα, η μέθοδος bundling παρέχει τη δυνατότητα σε αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα να διεισδύσει απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν/δοκιμαστικών εφαρμογών. Συνήθως, το TopDeal εμπεριέχεται σε συνοδευτικά πακέτα εφαρμογών, όπως πχ. download managers, PDF creators, media players, κλπ.

Επομένως, εάν θέλετε να ‘θωρακίσετε’ το σύστημα του υπολογιστή σας από αυτού του είδους τις ανεπιθύμητες και δυνητικά επικίνδυνες διεισδύσεις, τότε κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν/δοκιμαστική εφαρμογή θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που θέλετε να κατεβάσετε συνειδητά. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προτεινόμενων/προαιρετικών λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. το TopDeal plug-in.

Σε περίπτωση που εν τέλει αυτό κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε σας συμβουλεύουμε να απαλλαγείτε άμεσα από την παρουσία του. Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω αναλυτικές οδηγίες αφαίρεσης.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό TopDeal?

Το TopDeal είναι μια ιδιαιτέρως ύποπτη κι αναξιόπιστη εφαρμογή την οποία και σας συνιστούμε να την αφαιρέσετε ολοκληρωτικά σε περίπτωση που διαπιστώσετε την παρουσία της στο σύστημα του υπολογιστή σας. Μπορείτε να την αφαιρέσετε χειροκίνητα ή αυτόματα.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το TopDeal αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του TopDeal adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του TopDeal adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων). Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Στιγμιότυπο του TopDeal adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων)
Στιγμιότυπο του TopDeal adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων)

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του adware TopDeal:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TopDeal από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το TopDeal και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το TopDeal ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TopDeal από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το TopDeal ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TopDeal από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το TopDeal και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του TopDeal. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση του adware TopDeal από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το TopDeal θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TopDeal από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το TopDeal και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του TopDeal . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TopDeal από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το TopDeal και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του TopDeal. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TopDeal από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το TopDeal ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του TopDeal. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες