Βαθμός σοβαρότητας:  
  (20/100)

Απομάκρυνση TidyNetwork.com

12

Το TidyNetwork.com είναι ένα πρόγραμμα τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), το οποίο έχει τη τάση να εμφανίζει ανεπιθύμητες διαφημίσεις σε οποιαδήποτε σελίδα κι αν θελήσει να πλοηγηθεί ο χρήστης. Όλες αυτές οι διαφημίσεις συνήθως σχετίζονται με λέξεις κλειδιά οι οποίες επιπρόσθετα μπορεί να ανακατευθύνουν τον χρήστη σε σχετικούς με αυτές ιστότοπους. Αναφέρεται από ολοένα και περισσότερους χρήστες ότι οι ανακατευθύνσεις αυτές εμφανίζονται αυτόματα και αυθαίρετα.

Ο κύριος λόγος που το tidynetwork.com εμφανίζει αυτές τις διαφημίσεις είναι καθαρά κερδοσκοπικός. Όπως το  Setaga Deal Finder, το πρόγραμμα αυτό μπορεί να επιρρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους browsers και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στις λειτουργίες και ρυθμίσεις των browsers σας μετατρέποντας τις διαδικτυακές σας πλοηγήσεις σε μια ιδιαιτέρως δυσάρεστη κι εκνευριστική εμπειρία. Επίσης, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόγραμμα αυτό έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει – καταγράφει – προωθεί σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Το κάνει αυτό για να μπορεί να σας εμφανίζει πιο καλά στοχευμένες διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις, αναλόγως του ιδιαίτερου διαδικτυακού προφίλ σας.

Σε περίπτωση που αρχίσει η επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας να ‘βομβαρδίζεται’ από συνεχείς εμφανίσεις διαφημίσεων και ανακατευθύνσεων, θα πρέπει να έχετε καλά στο νου σας ότι όλα αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα που σχετίζονται με το  TidyNetwork.com τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, είναι παραπλανητικά και συνήθως εμπεριέχουν περιεχόμενο spam.  Επομένως, σε καμία περίπτωση δε θα σας συνιστούσαμε να τις κλικάρετε, αντιθέτως, σε περίπτωση που αρχίσουν να εμφανίζονται θα πρέπει να αφαιρέσετε το  tidynetwork.com από τον υπολογιστή σας.

ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ TidyNetwork.com. ΓΙΑΤΙ ? 

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με το  TidyNetwork.com αρχίζουν να εμφανίζονται αμέσως με το που το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Αν και ο συγκεκριμένος ιός δεν χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνος, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει σωρία προβλημάτων στους χρήστες-θύματα.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει κι εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται εκνευριστικά διαφημιστικά μηνύματα κι ανακατευθύνσεις προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ύποπτους ιστότοπους, οι οποίοι μπορεί να σας ξεγελάσουν ότι πρόκειται για αξιόπιστες μηχανές αναζήτησης. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να εμπιστευτείτε τα αποτελέσματα αυτών των μηχανών αναζήτησης, γιατί πολύ απλά τα αποτελέσματα αυτά είναι ‘πειραγμένα’ με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εμφανίζονται προκαθορισμένοι ιστότοποι που είναι γεμάτοι με  spam, εκνευριστικές κι ανευ ουσίας διαφημίσεις και άλλα παρόμοια περιεχόμενα που σκοπό έχουν να κερδοσκοπούν οι δημιουργοί του προγράμματος εις βάρος των ανυποψίαστων χρηστών.

Και κάτι που θα πρέπει να θυμάστε :  Οι ανακατευθύνσεις προς αυτό τον ιστότοπο μέσω διαφημίσεων  ή αυθαίρετοι σύνδεσμοι σε λέξεις σε διάφορες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και σας ανακατευθύνουν προς αυτό τον ιστότοπο είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι το συγκεκριμένο adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) έχει μολύνει το σύστημα του υπολογιστή σας, και σε αυτή την περίπτωση θα σας συμβουλεύαμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος με ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο  anti-malware (λογισμικό προστασίας από κακόβουλα προγράμματα) για να μπορέσετε να αφαιρέστε το  TidyNetwork.com από τον υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ  TidyNetwork.com ?

Για να απαλλαγείτε από τις αυθαίρετες ανακατευθύνσεις προς  TidyNetwork.com, θα πρέπει να αφαιρέσετε τον συγκεκριμένο  browser hijacker (λογισμικό που καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των browsers που είναι εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο) που είναι και η αιτία εμφάνισης των συγκεκριμένων ανακατευθύνσεων. 

Μπορείτε να αφαιρέσετε το TidyNetwork.com αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Συνιστούμε αυτές τις εφαρμογές διότι μπορούν με ευκολία να απομακρύνουν δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές και ιούς, καθώς και όλα τα αρχεία τους και τις σχετικές εγγραφές τους από το μητρώο.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του TidyNetwork.com, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Προτείνεται το SpyHunter για απεγκατάσταση του TidyNetwork.com. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας SpyHunter.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του SpyHunter.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο άλλο λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας (βλ. anti-spyware), τότε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πρώτα το SpyHunter από τον υπολογιστή σας.
Το Webroot SecureAnywhere AntiVirus ειναι προτεινόμενο πρόγραμμα απεγκατάστασης TidyNetwork.com. 

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με δωρεάν δοκιμή που ανιχνεύει την τρέχουσα έκδοση του παρασίτου.
περισσότερες από 40.000.000 λήψεις!
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes Anti Malware
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes Anti Malware στην αφαίρεση του TidyNetwork.com (2014-10-16)
Reimage
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Reimage στην αφαίρεση του TidyNetwork.com (2014-10-16)
Στιγμιότυπο του TidyNetwork.com
Στιγμιότυπο του TidyNetwork.com
Γρήγορο Μενού: Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του TidyNetwork.com
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TidyNetwork.com από συστήματα Windows 7 / Vista / XP

 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs).

Αφαίρεση TidyNetwork.com από συστήματα Windows 10 / Windows 8

 • Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program.
Απεγκαταστήστε το TidyNetwork.com και σχετικά προγράμματα
 • Εδώ, βρείτε το TidyNetwork.com ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TidyNetwork.com από σύστημα Mac OS X

Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications.

Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'

Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το TidyNetwork.com ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash.

Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TidyNetwork.com από Internet Explorer (IE)

Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
 • Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 • Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το TidyNetwork.com και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable:
Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable' Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 • Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές Επαναφέρετε το Internet Explorer
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 • Εδώ, επιλέξτε Reset.
 • Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του TidyNetwork.com.
Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TidyNetwork.com από Mozilla Firefox (FF)

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 • Εδώ, επιλέξτε το TidyNetwork.com και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
 • Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 • Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του TidyNetwork.com .
Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TidyNetwork.com από Google Chrome

Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
 • Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 • Εδώ, επιλέξτε το TidyNetwork.com και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές.
Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search.
Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 • Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας.
Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs Επαναφέρετε το Google Chrome
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 • Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings.
Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 • Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του TidyNetwork.com.
Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TidyNetwork.com από Safari

Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences.
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 • Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το TidyNetwork.com ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές.
Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα Επαναφέρετε το Safari
 • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari....
Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 • Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του TidyNetwork.com.
Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Ολοκλήρωση αφαίρεσης του TidyNetwork.com

Κατόπιν απεγκατάστασης αυτού του PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητου προγράμματος) και επαναφοράς στο φυσιολογικό των web browsers σας, σας συνιστούμε να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα TidyNetwork.com υπολλείματα μητρώου (registry traces), καθώς και να ταυτοποιήσετε παρόμοια/σχετικά παράσιτα ή πιθανές μολύνσεις στον υπολογιστή σας. Για να το καταφέρετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα λογισμικά αφαίρεσης malware που σας προτείνουμε: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσεςΚάντε μας Like στο Facebook