Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

TicTacCoupon. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Gabriel E. Hall - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το TicTacCoupon?

Το TicTacCoupon χαρακτηρίζεται ως PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) το οποίο μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας απαρατήρητο. Αυτό συμβαίνει, γιατί διαδίδεται ευρέως διαδικτυακά χρησιμοποιώντας δωρεάν / δοκιμαστικές εφαρμογές τρίτων (βλ. μέθοδος bundling). Ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίζετε αυτού του είδους τις παράλληλες λήψεις είναι να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης.

Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, το TicTacCoupon αρχίζει άμεσα να επιρρεάζει αρνητικά όχι μόνο την εύρυθμη λειτουργία / ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή, αλλά και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων μέσω browser hijacking (o browser hijacker είναι είδος ανεπιθύμητου προγράμματος, το οποίο καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων όλων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο). Για αυτό σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί και μάλιστα θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε να το εγκαταστήσετε οικειοθελώς!

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί χρήστες κάνουν το λάθος και εγκαθιστούν οικειοθελώς το TicTacCoupon adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), καθώς αυτό προωθείται ως χρήσιμο web browser add-on (πρόσθετο) το οποίο έχει τη δυνατότητα να εξοικονομεί χρόνο και χρήμα στους χρήστες κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών εμφανίζοντάς τους τις ανάλογες εμπορικές διαφημίσεις και ειδοποιήσεις.

Μιλώντας τεχνικά, αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα δε μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ιός, ωστόσο ο τρόπος διάδοσης και λειτουργίας του παραπέμπει πολλές φορές σε αυτούς των ιών. Εξάλλου, είναι σίγουρο ότι ο απώτερος σκοπός του είναι να σας παραπλανήσει ώστε να πέσετε θύματα των κερδοσκοπικών ορέξεων των δημιουργών του και των συνεργατών τους! Σε καμία περίπτωση λοιπόν οι παραπλανητικές του διαφημίσεις δε θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σας αγορών!

Συνοψίζοντας, οι διαφημίσεις από TicTacCoupon, τις περισσότερες φορές, εμπεριέχουν ύποπτους συνδέσμους τους οποίους αν κάνετε το λάθος και τους κλικάρετε θα ανακατευθυνθείτε σε άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας / ασφάλειας ιστότοπους. Ως συνέπεια, θα βιώσετε σύντομα σημαντικές επιβραδύνσεις στις ταχύτητες του συστήματος και των διαδικτυακών σας πλοηγήσεων, αλλά και καταστάσεις όπου μπορεί να κινδυνεύσουν τόσο η εύρυθμη λειτουργία / ασφάλεια του συστήματος, όσο και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων!

Τέλος, κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το TicTacCoupon έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να υποκλέπτει-καταγράφει-προωθεί σε τρίτους πληροφορίες σχετικές με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις. Για να αποφύγετε λοιπόν μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις που σχετίζονται με αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα, τότε σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι αυτό έχει εγκατασταθεί στο σύστημα του υπολογιστή σας, σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο λογισμικό ασφάλειας Reimage.

Πώς μπορεί το TicTacCoupon να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Από ότι φαίνεται, η επίσημη ιστοσελίδα του TicTacCoupon δεν είναι πλέον ενεργή! Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόποι με τη βοήθεια των οποίων αυτό το PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) μπορεί να διεισδύσει στον υπολογιστή σας.

Ο κύριος τρόπος διαδικτυακής διάδοσης αυτού του PUP είναι μέσω δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών τρίτων. Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με τις εφαρμογές που αποφασίζετε να κατεβάσετε, αλλά και ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λήψης / εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής που επιθυμείτε να κατεβάσετε! Για να έχετε μια σαφώς ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, τότε σαφώς και θα πρέπει να αποφεύγετε να επιλέγετε Quick (Γρήγορη) ή Recommended (Προτεινόμενη) μορφή εγκατάστασης. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το TicTacCoupon μπορεί να διεισδύσει απαρατήρητο στο σύστημα του υπολογιστή σας όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν / δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο (βλ. μέθοδος bundling).

Επιλέγοντας Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά την λήψη και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων και ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Εάν διαπιστώσατε την εμφάνιση διαφημίσεων από TicTacCoupon ή άλλες παρόμοιες ύποπτες/παρασκηνιακές διεργασίες που σχετίζονται με αυτό το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων), τότε σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης έτσι ώστε να επαναφέρετε και πάλι στο φυσιολογικό το σύστημα του υπολογιστή σας. ΜΗΝ κρατήσετε ούτε στιγμή αυτό το PUP, γιατί μόνο δυσάρεστες καταστάσεις μπορεί να περιμένετε από αυτό!

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον ιό TicTacCoupon από τον υπολογιστή μου?

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, αυτό το ανεπιθύμητο πρόγραμμα μπορεί να προβεί σε πληθώρα ύποπτων και παρασκηνιακών διεργασιών. Μάλιστα, θα προσπαθήσει να σας μπερδέψει έτσι ώστε να σας δυσκολέψει να το εντοπίσετε και να το αφαιρέσετε ολοκληρωτικά! Για αυτό τον λόγο, μπορεί να εμφανιστεί και με άλλα ονόματα, όπως πχ. TiicTaCoupon, TiaCTacCoupon, tiKTacCoopon, κλπ. Σας συμβουλεύουμε να προτιμήσετε την αυτόματη αφαίρεσή του για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Φυσικά, μπορείτε να το αφαιρέσετε και χειροκίνητα, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αφαίρεσης…

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του TicTacCoupon
Στιγμιότυπο του TicTacCouponΣτιγμιότυπο του TicTacCoupon

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης του TicTacCoupon:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TicTacCoupon από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το TicTacCoupon και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το TicTacCoupon ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TicTacCoupon από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το TicTacCoupon ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TicTacCoupon από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το TicTacCoupon και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του TicTacCoupon. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TicTacCoupon από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το TicTacCoupon θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TicTacCoupon από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το TicTacCoupon και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του TicTacCoupon . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TicTacCoupon από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το TicTacCoupon και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του TicTacCoupon. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση TicTacCoupon από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το TicTacCoupon ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του TicTacCoupon. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Παθιασμένη web ερευνήτρια

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Gabriel E. Hall
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-tictaccoupon.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες