Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

The specified module could not be found. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Julie Splinters - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Tι σημαίνει το «The specified module could not be found» (Η συγκεκριμένη λειτουργική μονάδα δε βρέθηκε)?

Το «The specified module could not be found» (Η συγκεκριμένη λειτουργική μονάδα δε βρέθηκε) είναι ουσιαστικά ένα μήνυμα σφάλματος το οποίο μπορεί να σας εμφανίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, εμφάνιζεται όταν ο χρήστης προσπαθεί να εγκαταστήσει και να τρέξει μια εφαρμογή. Ωστόσο, μπορεί να εμφανίζεται και κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών πλοηγήσεων/αναζητήσεων του χρήστη. Με το που εμφανιστεί, αναφέρει ότι :

RunDLL There was a problem starting C:\Windows\System32\LogiLDA.dll
The specified module could not be found.

C:Users\User\AppData\Local\Conduit\BackgroundContainer\BackgroundContainer.dll
The Specified Module Could not be Found.

Εάν κάποιο από αυτά τα ψευδή/παραπλανητικά προειδοποιητικά μηνύματα άρχισε να εμφανίζεται και στο δικό σας υπολογιστή, τότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοήσετε αυτό το γεγονός. Μάλιστα, οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων προειδοποιούν ότι το μήνυμα «The specified module could not be found» μπορεί να εμφανίζεται λόγω κάποιου δυσλειτουργικού .dll αρχείου ή λογισμικού. Ωστόσο, το σημαντικότερο που πρέπει να θυμάστε σχετικά με το αναδυόμενο προειδοποιητικό μήνυμα «The specified module could not be found» είναι ότι η εμφάνισή του μπορεί να συνδέεται με την ύπαρξη κάποιου malware (κακόβουλου λογισμικού) το οποίο πιθανώς να κρύβεται στο σύστημα του υπολογιστή σας.

Για αυτό τον λόγο, σε περίπτωση που διαπιστώσετε την εμφάνιση αυτού του προειδοποιητικού αναδυόμενου μηνύματος, σας συμβουλεύουμε να προβείτε άμεσα σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας το εξαίρετο πρόγραμμα ασφάλειας Reimage . Πόσο μάλλον γνωρίζοντας ότι πρόσφατα οι ειδικοί σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας και συστημάτων διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο αναδυόμενο προειδοποιητικό μήνυμα σχετίζεται με το Conduit, ένα ιδιαιτέρως κακόφημο browser hijacker (ανεπιθύμητο λογισμικό το οποίο καταλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο). Η εμφάνιση του μηνύματος είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι τα δεδομένα τύπου abd μπορεί να βρίσκονται εκτεθειμένα.

Επομένως, εάν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τις εμφανίσεις προειδοποιητικών μηνυμάτων τύπου «The specified module could not be found» , τότε θα πρέπει να βρείτε ποια είναι η αιτία των εμφανίσεων αυτών. Σε αυτή την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας).

Πώς μπορεί το «The specified module could not be found» να καταλάβει τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων του υπολογιστή μου?

Ο ιός «The specified module could not be found» μπορεί να ληφθεί από τον χρήστη, όπως οποιαδήποτε άλλη παρόμοια κυβερνο-απειλή. Ωστόσο, ο κυριότερος τρόπος διαδικτυακής του διάδοσης είναι μέσω προγραμμάτων τρίτων. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακρυά από παράνομους/πειρατικούς ιστότοπους, spam, ψευδείς/παραπλανητικές διαφημίσεις και φυσικά να έχετε πάντα εγκαταστημένο και πλήρως λειτουργικό ένα προσφάτως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας). Με αυτό το τρόπο θα ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες διεισδύσεων διαφόρων ειδών κυβερνο-απειλών.

Βεβαίως, θα πρέπει επίσης να είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με το ποιες εφαρμογές αποφασίζετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να ΜΗ βιάζεστε ποτέ! Εάν εν τέλει αποφασίσετε να προβείτε σε λήψη/εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής, τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης. Με αυτό το τρόπο θα έχετε μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα και καλύτερο έλεγχο σχετικά με το τι πραγματικά κατεβαίνει στον υπολογιστή σας, πέραν της εφαρμογής που επιθυμείτε συνειδητά να κατεβάσετε. Έτσι, θα μπορείτε να εντοπίζετε και να ξετικάρετε τυχόν προτικαρισμένα κουτάκια μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια λήψης και τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων/προαιρετικών/προτεινόμενων λήψεων, κυρίως ύποπτων κι ανεπιθύμητων προγραμμάτων, όπως πχ. browser add-ons (πρόσθετα), plug-ins, toolbars (γραμμές εργαλείων) ή extensions (επεκτάσεις). Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα πρέπει να αποδεχτείτε την αυθαίρετη αντικατάσταση της Αρχικής Σελίδας και της προ-επιλεγμένης μηχανής αναζήτησης που έχετε ορίσει. Πόσο μάλλον, όταν αυτή η αυθαίρετη αντικατάσταση γίνεται λόγω κάποιου ύποπτου plug-in, όπως πχ. το Conduit.

Πώς μπορώ να αντικαταστήσω τον ιό «The specified module could not be found» ?

Για να σταματήσετε τις εμφανίσεις των προειδοποιητικών αναδυόμενων μηνυμάτων «The specified module could not be found» , τότε σαφώς και θα πρέπει να εντοπίσετε τον λόγο εμφάνισής τους. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι συγκεκριμένες εμφανίσεις μπορεί να σχετίζονται με ανεπιτυχώς διεγραμμένα αρχεία, malwares, κλπ. Για να μπορέσετε να εντοπίσετε επιτυχώς την αιτία, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε ένα πλήρως ενημερωμένο κι αξιόπιστο anti-spyware (λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπίας), όπως πχ. το Reimage.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του The specified module could not be found
Στιγμιότυπο του The specified module could not be found

Σχετικά με συντάκτη

Julie Splinters
Julie Splinters - Ειδικός στην αφαίρεση malware

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Julie Splinters
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-the-specified-module-could-not-be-found.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες