Βαθμός σοβαρότητας:  
  (8/100)

Απομάκρυνση TechGenie

από Jake Doe - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

Τι είναι το TechGenie;

Το TechGenie είναι μια αμφισβητήσιμη εφαρμογή, η οποία πρέπει να εγκαθίσταται στο σύστημα μόνο αφού βεβαιωθείτε πρώτα πως γνωρίζετε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά χαρακτηριστικά της. Δημιουργήθηκε από την iYogi και μπορεί να εγκατασταθεί στο σύστημα με τη μορφή ενός AntiVirus ή ενός PC Optimizer. Αν έχετε ήδη κάνει λήψη του TechGenie PC Optimizer, το βασικό που πρέπει να θυμάστε είναι πως αυτό το πρόγραμμα δύσκολα μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητα του Η/Υ σας. Ναι, μπορεί να αφαιρέσει αρκετές εκατοντάδες παρωχημένες εγγραφές από το μητρώο των Windows αλλά αυτό δεν θα έχει τόσο μεγάλη επίδραση στην επίδοση του υπολογιστή. Παρεμπιπτόντως, ορισμένες από τις αναφορές του μπορεί να συμπεριλαμβάνουν πλαστά αποτελέσματα τα οποία μπορεί να βρίσκονται σε κάθε σύστημα. Επιπλέον, μη ξαφνιαστείτε αν παρατηρήσετε πως τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του TechGenie PC Optimizer είναι απενεργοποιημένα. Αργότερα, μπορεί να ξεκινήσετε να λαμβάνετε ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις, οι οποίες επιχειρούν να σας πείσουν να αγοράσετε την πλήρης έκδοση του, η οποία είναι γεμάτη με τέτοια εργαλεία όπως ανιχνευτή διπλότυπων αρχείων, backup, επαναφορά, γονικό έλεγχο, firewall, κ.λπ. Πριν εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και πληρώσετε για αυτά τα εργαλεία, κοιτάξτε τα στο διαδίκτυο. Σας εγγυόμαστε πως θα μπορέσετε να βρείτε αυτές τις αναβαθμίσεις δωρεάν. Τέλος, μπορεί να ξεκινήσετε να παρατηρείτε διαφημίσεις οι οποίες θα σας προτείνουν να καλέσετε τη τεχνική υποστήριξη της iYogi’s, η οποία φυσικά δεν είναι δωρεάν. Αν δεν θέλετε να λάβετε έναν φουσκωμένο τηλεφωνικό λογαριασμό, προτείνουμε να μείνετε μακριά από αυτές τις προτάσεις.

Πως μπορεί το TechGenie να καταλάβει τον υπολογιστή μου;

Όπως ακριβώς και αρκετά άλλα εργαλεία βελτιστοποίησης, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να κατεβεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ή άλλων σελίδων λήψεων. Έχει εγκατασταθεί σε αρκετά μηχανήματα λόγω του φιλικού περιβάλλοντος και των χαρακτηριστικών του. Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση στον Η/Υ, μπορεί να ξεκινήσετε να παρατηρείτε επιβραδύνσεις στον Η/Υ, ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις, παραπλανητικές αναφορές σχετικά με τη κατάσταση του Η/Υ και παρόμοιες ενοχλήσεις. Εκτός αυτού, υπάρχουν αρκετά εργαλεία βελτιστοποίησης τα οποία εξαπλώνονται μέσω μιας αμφισβητήσιμης μεθόδου διανομής γνωστή ως δεματοποίηση ή αλλιώς ‘bundling’. Αν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως το TechGenie PC Optimizer διανέμεται με αυτό το τρόπο, πρέπει να μένετε μακριά από τέτοιες προτάσεις ελέγχου του υπολογιστή σας δωρεάν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν κάνετε κλικ σε τέτοιες διαφημίσεις μπορεί να επιτρέψετε την εγκατάσταση τέτοιων ύποπτων προγραμμάτων. Αν έχετε ήδη κάνει λήψη του TechGenie PC Optimizer στον υπολογιστή σας, είναι πλέον στη δική σας κρίση αν αξίζει να το διατηρείτε στο σύστημα σας. Ωστόσο, αρκετοί ειδικοί ασφαλείας (PC World, BurnWorld.com και άλλοι) πιστεύουν πως οι χρήστες πρέπει να αποφεύγουν αυτό το πρόγραμμα. Αν επιθυμείτε να αφαιρέσετε τον ιό TechGenie PC Optimizer από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να το καταφέρετε με τη βοήθεια των εξής βημάτων:

Πως να αφαιρέσετε το TechGenie;

Τυπικά, το TechGenie PC Optimizer δεν έχει καμία σχέση με ιούς, γι’ αυτό μπορείτε να το κρατήσετε αν το επιθυμείτε. Ωστόσο, δεν το συνιστούμε αν θέλετε να αποφύγετε τις ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις του, τις αμφισβητήσιμες αναφορές τις και άλλες παρόμοιες ενοχλήσεις. Για να μπορέσετε να αφαιρέσετε αυτό το πρόγραμμα από το σύστημα σας, μπορείτε είτε να το σαρώσετε με το Reimage Reimage Cleaner ή το SpyHunter 5Combo Cleaner, ή να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  • Κάντε κλικ στην Έναρξη → Πίνακας Ελέγχου → Προγράμματα και δυνατότητα (αν είστε χρήστης των Windows XP, κάντε κλικ στη Προσθαφαίρεση προγραμμάτων).
  • Εδώ, βρείτε το TechGenie.
  • Καταργήστε το και άλλες αμφισβητήσιμες εφαρμογές.
  • Κάντε κλικ στο ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Αν χρησιμοποιείτε Windows 8, τότε κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το μενού της Γρήγορης Πρόσβασης, επιλέξτε τον Πίνακα Ελέγχου και μετά τη Κατάργηση ενός προγράμματος.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage Cleaner Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Reimage Cleaner, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage Reimage Cleaner για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.
Στιγμιότυπο του TechGenie
Στιγμιότυπο του TechGenie

Σχετικά με συντάκτη

Jake Doe
Jake Doe

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Jake Doe
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-techgenie.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες