Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Targeted ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Olivia Morelli - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ‘Targeted ads’ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ?

Οι διαφημίσεις Targeted είναι εμπορικού τύπου αναδυόμενες ειδοποιήσεις/ενημερώσεις οι οποίες μπορεί να σας ακολουθούν κάθε φορά που θα θέλετε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο. Εάν λοιπόν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να τσεκάρετε το σύστημα του υπολογιστή σας για τυχόν εφαρμογή(ές) τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων).

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα προγράμματα που ανήκουν σε αυτή την ανεπιθύμητη κατηγορία, διαδίδονται διαδικτυακά μέσω της μεθόδου bundling. Με άλλα λόγια, καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί ο χρήστης να μπεί στον πειρασμό και να κατεβάσει στον υπολογιστή του από το διαδίκτυο. Τα προγράμματα αυτά, συνήθως έχουν τη μορφή web browser add-ons (πρόσθετων), web browser extensions (επεκτάσεων), toolbars (γραμμών εργαλείων) και plugins.

Κατόπιν ερευνών και δοκιμών, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι δημιουργοί του ανεπιθύμητου αυτού προγράμματος ακολουθούν μια ιδιαιτέρως επιθετική στρατηγική διάδοσής του, λόγω της οποίας μπορεί σχεδόν σε κάθε λήψη δωρεάν εφαρμογής να εμπεριέχεται και ο ιός targeted ads . Με το που καταφέρει να διεισδύσει και να εγκατασταθεί, το PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα) αυτό προβαίνει σε αυθαίρετες τροποποιήσεις διαφόρων παραμέτρων του συστήματος-στόχου. Αν ο ιός αυτός μολύνει και το δικό σας σύστημα, τότε σύντομα θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι web browsers σας καταλήφθηκαν από το συγκεκριμένο browser hijacker και ότι η προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης και η Αρχική Σελίδα που είχατε ορίσει αντικαταστάθηκαν χωρίς φυσικά την επίγνωση κι έγκρισή σας.

Κατόπιν, θα αρχίσουν να σας εμφανίζονται εκνευριστικές αναδυόμενες διαφημίσεις κάθε φορά που θα πλοηγείστε στο διαδίκτυο. Συνήθως, οι διαφημίσεις αυτές εμπεριέχουν εκπτώσεις και δωρεάν ενημερώσεις/αναβαθμίσεις. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι άρτια στοχευμένες αναλόγως των γούστων σας, μοιάζουν ιδιαιτέρως ελκυστικές κι εμφανίζονται σχεδόν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα κι αν επισκέπτεστε. Η άρτια στόχευση των διαφημίσεων αυτών βασίζεται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των προγραμμάτων τύπου adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) συνοδεύεται από tracking cookies (λογισμικά παρακολούθησης/εντοπισμού).

Με τη βοήθεια λοιπόν των tracking cookies, τα ανεπιθύμητα αυτά προγράμματα καταφέρνουν και υποκλέπτουν – καταγράφουν – προωθούν σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως πχ. ποιες ιστοσελίδες για πόσο και κάθε πότε επισκέπτεστε, τι πληκτρολογείτε στις διαδικτυακές σας αναζητήσεις, ποιες διαφημίσεις κλικάρετε, κτλ. Έχουμε διαπιστώσει επίσης, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποκλέπτει διευθύνσεις email και IP. Με αυτό το τρόπο καταφέρνει και δημιουργεί το μοναδικό διαδικτυακό σας προφίλ με βάση το οποίο σας εμφανίζει τις ανάλογες διαφημίσεις.

Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τις Targeted διαφημίσεις, γιατί δεν ξέρετε ποιανού τα συμφέροντα προωθούνται κάθε φορά που σας εμφανίζεται μια τέτοια διαφήμιση.Για να απαλλαγείτε από την ενοχλητική κι εν δυνάμει επικίνδυνη εμφάνιση των ανακατευθύνσεων που σχετίζονται με τις Targeted διαφημίσειςκαι το πιο πιθανόν είναι να σας ανακατευθύνουν προς άγνωστους κι αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας ιστότοπους, είναι να αποφεύγετε να τις κλικάρετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΟΣ Targeted ads ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, οι Targeted διαφημίσεις εμφανίζονται κυρίως λόγω του ότι στο σύστημα-στόχο βρίσκεται εγκαταστημένο κάποιο ανεπιθύμητο πρόγραμμα που σχετίζεται με αυτά, όπως πχ. browser hijackers (ανεπιθύμητα λογισμικά που καταλαμβάνουν τον έλεγχο λειτουργίας και ρυθμίσεων των web browsers που βρίσκονται εγκαταστημένοι στο σύστημα-στόχο), adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs (potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα).

Αυτά τα προγράμματα, τις περισσότερες φορές καταφέρνουν και διεισδύουν απαρατήρητα σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένα σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπεί ο χρήστης στον πειρασμό και να κατεβάσει στον υπολογιστή του από το διαδίκτυο (μέθοδος bundling, ‘optional components’). Για να μπορέσετε να αποφύγετε αυτές τις κρυφές και σαφώς ανεπιθύμητες διεισδύσεις, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και παρατηρητικοί κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε δωρέαν ή δοκιμαστικές εφαρμογές κυρίως τύπου download managers, PDF creators, video streaming λογισμικά κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Το λέμε αυτό, γιατί μέσω αυτού του είδους των εφαρμογών μπορεί να κατεβάσετε άθελα ή ασυνείδητα ύποπτα browser add-ons (πρόσθετα) ή extensions (επεκτάσεις).

Με το που καταφέρουν να διεισδύσουν και να εγκατασταθούν στο σύστημα του υπολογιστή σας, προβαίνουν σε τροποποιήσεις ρυθμίσεων και λειτουργιών των web browsers για να μπορούν ανενόχλητα να υποκλέπτουν – καταγράφουν – προωθούν σε τρίτους τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και προτιμήσεις για σκοπούς affiliate marketing. Για να αποφύγετε λοιπόν τις κρυφές διεισδύσεις adwares (λογισμικά ανεπιθύμητων διαφημίσεων), τότε θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Custom (Προσαρμοσμένη) ή Advanced (Για Προχωρημένους) μορφή εγκατάστασης κάθε φορά που θα θέλετε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν ή δοκιμαστική εφαρμογή από το διαδίκτυο. Εάν δείτε να σας εμφανίζονται προ-τικαρισμένα κουτάκια τα οποία σας προτείνουν προαιρετικές εγκαταστάσεις ( ‘optional components’ ) τότε σαφώς και θα πρέπει να αρνηθείτε ξετικάροντάς τα.

Εάν εν τέλει ο ιός αυτός κατάφερε να διεισδύσει στον υπολογιστή σας, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα. Με αυτό το τρόπο θα επαναφέρετε την λειτουργία του υπολογιστή σας πίσω στο φυσιολογικό απαλλάσοντας τον από την ενοχλητική παρουσία των Targeted διαφημίσεων κι ανακατευθύνσεων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ Targeted ads ?

Εάν οι εμφανίσεις των Target διαφημίσεων σας ενοχλούν, τότε θα πρέπει να προβείτε σε γενική σάρωση συστήματος χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση κάποιο από τα anti-malwares που σας προτείνουμε πιο κάτω. Φυσικά, μπορείτε να το κάνετε και χειροκίνητα. Ωστόσο, σε περίπτωση που θελήσετε να το αφαιρέσετε χειροκίνητα, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι απαιτείται προηγμένη γνώση πληροφορικής και συστημάτων. Επίσης, θα πρέπει να αφαιρέσετε όχι μόνο το πρόγραμμα ‘Target ads’, αλλά επίσης και όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν τους όρους ‘coupon’,’sale’, ‘save’, ‘conduit’, ‘yontoo’, ‘search’, κλπ. Τέλος, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να ακολουθείτε τη σωστή σειρά.

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Targeted ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο του Targeted ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων Targeted:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Targeted από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το Targeted και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το Targeted ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Targeted από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το Targeted ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Targeted από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το Targeted και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Targeted. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων Targeted από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το Targeted θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Targeted από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Targeted και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του Targeted . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Targeted από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το Targeted και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του Targeted. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση Targeted από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το Targeted ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του Targeted. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Olivia Morelli
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-targeted-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες