Βαθμός σοβαρότητας:  
  (15/100)

Systheal Optimizer. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Linas Kiguolis - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Systheal Optimizer?

Το Systheal Optimizer είναι ακόμα μια εφαρμογή, η οποία υπόσχεται να βοηθήσει τους χρήστες στο να βελτιστοποιήσουν τις ταχύτητες του υπολογιστή τους.

Δυστυχώς, κατόπιν αλλεπάλληλων δοκιμών του σε διάφορους από τους υπολογιστές μας, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν κάνει αυτά τα οποία υπόσχεται. Δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα να προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσής του. Από ότι φαίνεται, το πρόγραμμα αυτό δρα ως ένα τυπικό scareware, το οποίο έχει τη τάση να ‘προειδοποιεί’ τους χρήστες για διάφορα ζητήματα/δυσλειτουργίες του συστήματος αμέσως με το που διεισδύσει στον υπολογιστή.

Μετά τις προειδοποιήσεις, προσφέρει να επιλύσει τα εντοπισμένα συστεμικά προβλήματα και υποστηρίζει ότι οι ενέργειες στις οποίες θα προβεί θα συντελέσουν στην αύξηση των ταχυτήτων του συστήματος του υπολογιστή σας. Φυσικά, η βελτιστοποίηση των ταχυτήτων και η επίλυση των προβλημάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εφόσον προβείτε σε αγορά της πλήρους έκδοσης του προγράμματος. Δυστυχώς, οι μαρτυρίες των χρηστών που αγόρασαν την πλήρη έκδοση του Systheal Optimizer δεν είναι καθόλου θετικές ή ενθαρρυντικές, καθώς όλοι αναφέρουν ότι το πρόγραμμα αυτό εμφανίζει μόνο μερικές καταχωρήσεις μητρώου που έχουν λήξει και άλλα παρομοίως ασήμαντα ζητήματα τα οποία ακόμα κι αν τα αφαιρέσετε δεν θα κερδίσετε τίποτα, όσον αφορά τουλάχιστον τη βελτιστοποίηση των ταχυτήτων του συστήματος, επομένως δεν αξίζει να προβείτε στην αγορά της πλήρους έκδοσης του Systheal Optimizer.

Αντί αυτού, μπορεί πολύ σύντομα να διαπιστώσετε την εμφάνιση διαφημίσεων πραγματικά από το πουθενά, καθώς το πρόγραμμα αυτό διαδίδεται κυρίως έμμεσα εμπεριεχόμενο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων εφαρμογών, κυρίως τύπου freeware και shareware. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας συνιστούσαμε να προβείτε άμεσα σε αφαίρεση του Systheal Optimizer από το σύστημα, καθώς δεν μπορείτε να γνωρίζετε σε ποιες τροποποιήσεις συστήματος μπορεί να προβεί χωρίς την έγκριση ή επίγνωσή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Systheal Optimizer ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Το Systheal Optimizer προωθείται σε διάφορους ιστότοπους λήψεων και στην επίσημη ιστοσελίδα του systheal.com ως ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο για τους χρήστες που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις ταχύτητες του υπολογιστή τους.

Φυσικά, όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε το Systheal Optimizer στον υπολογιστή σας. Ασχέτως που μπορεί να μοιάζει ακίνδυνο, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η δοκιμαστική του έκδοση δεν εμπεριέχει οδηγό απεγκατάστασης, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση που θελήσετε να το απεγκαταστήσετε. Δυστυχώς, διαπιστώσαμε ότι οι δημιουργοί του Systheal Optimizer άρχισαν να βασίζονται στην έμμεση μέθοδο bundling και σε εφαρμογές τύπου freeware και shareware για τη διάδοση του προγράμματός τους στο διαδίκτυο.

Για να αποφύγετε ή τέλος πάντων να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες διεισδύσεων τέτοιου είδους αμφιλεγόμενων προγραμμάτων στο σύστημα του υπολογιστή σας και μάλιστα χωρίς την έγκριση ή επίγνωσή σας, τότε θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κάθε φορά που αποφασίζετε να κατεβάσετε οποιοδήποτε δωρεάν πρόγραμμα στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Μάλιστα, η προσοχή σας θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη σε περιπτώσεις λήψεων download managers, PDF creators κι άλλων παρόμοιων προγραμμάτων.

Εάν ο ιός Systheal Optimizer βρει την ευκαιρία και διεισδύσει κρυφά στον υπολογιστή σας, τότε είναι μόνο θέμα χρόνου έως ότου διαπιστώσετε την εμφάνιση διαφημίσεων και ειδοποιήσεων που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τα αγνοήσετε, γιατί μπορεί να βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να κλαίτε τα λεφτά σας. Καλύτερα είναι να βασίζεστε σε πιο αξιόλογα προγράμματα για τη βελτιστοποίηση των ταχυτήτων του συστήματος του υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ Systheal Optimizer?

Για να απαλλαγείτε από την παρουσία του Systheal Optimizer έχετε βασικά δυο επιλογές. Μπορείτε να το απεγκαταστήσετε από το σύστημα όπως θα κάνατε στην περίπτωση οποιασδήποτε εφαρμογής ή με τη βοήθεια των προτεινόμενων προγραμμάτων μας.

Εάν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να είστε βέβαιοι ότι δεν έχουν μείνει ίχνη ή ‘ύποπτα’ προγράμματα στον υπολογιστή σας που να σχετίζονται με το Systheal Optimizer, τότε θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά τα εξαίρετα προγράμματα ασφάλειας : Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ή Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Σε περίπτωση που προτιμάτε να τα αφαιρέσετε χειροκίνητα, αντί με αυτοματοποιημένο τρόπο, τότε για την αφαίρεση του Systheal Optimizer, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα :

  • Click Start (Έναρξη) → Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) → Programs and Features (Προγράμματα και Ιδιότητες) (εάν είστε χρήστης του λειτουργικού Windows XP, τότε click Add/Remove Programs (Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων).
  • Ψάξτε για Systheal Optimizer.
  • Απεγκαταστήστε το και πράξτε το ίδιο για παρομοίως ύποπτα ή άγνωστα προγράμματα.
  • Click OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Εάν είστε χρήστης του λειτουργικού Windows 8, τότε κάντε δεξί click στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας. Με το που εμφανιστεί το Quick Access Menu (Μενού Γρήγορης Πρόσβασης), επίλέξτε Control Panel (Πίνακας Ελέγχου) και Uninstall Program (Απεγκατάσταση Προγράμματος).

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του Systheal Optimizer
Στιγμιότυπο του Systheal Optimizer

Σχετικά με συντάκτη

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Linas Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-systheal-optimizer.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες