Απομάκρυνση System Speed Up

Οδηγός Απεγκατάστασης System Speed Up

Τι είναι το System Speed Up?

Το System Speed Up είναι ακόμη ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τη γνωστή εταιρεία Systweak Software. Η συγκεκριμένη έχει εκδώσει επίσης και άλλες αμφισβητήσιμες εφαρμογές όπως το Advanced Disk Recovery. Παρόλο που αυτές οι εφαρμογές προωθούνται ως χρήσιμα εργαλεία, όπως για τη βελτίωση της ταχύτητας του υπολογιστή, την απομάκρυνση ιών και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση τους στο σύστημα σας. Συνιστούμε να αποφύγετε το System Speed Up διότι παραπλανητική μέθοδος προώθησης που χρησιμοποιεί, είναι αφοσιωμένη σε ένα και μοναδικό στόχο – να βγάζει χρήματα. Αν κάνατε λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης αυτού του προγράμματος κάνοντας κλικ στο κουμπί “Δωρεάν λήψη”, πρέπει να καταλάβετε πως δεν πρόκειται να επιδιορθώσει τον υπολογιστή σας χωρίς το αντίστοιχο αντίτιμο. Για να εξαλείψετε τυχόν θέματα στο σύστημα σας, θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των $29.95. Παρεμπίπτοντος, μπορεί επίσης να προβάλει αμφισβητήσιμα μηνύματα λάθους για να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν τη πλήρης έκδοση. Έτσι, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις του.

Πως μπορεί το System Speed Up να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας?

Μπορεί να κάνετε λήψη του System Speed Up από διάφορες ιστοσελίδες λήψεων ή μέσω ειδοποιήσεων οι οποίες αναφέρουν για διάφορα θέματα του υπολογιστή και προσφέρονται να ελέγξουν το σύστημα εντελώς δωρεάν. Αν σας προτείνουν να ελέγξετε τον υπολογιστή σας για σφάλματα στο μητρώο και παρόμοια θέματα, μείνετε μακριά από αυτές τις ειδοποιήσεις διότι μπορεί να σας ξεγελάσουν, έτσι ώστε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα του οποίου μοναδικός σκοπός είναι, να σας κάνει να αγοράσετε την εμπορική του άδεια. Να θυμάστε, πως τέτοια προγράμματα όπως το System SpeedUp, δύσκολα θα καταφέρουν να εντοπίσουν όλα τα σφάλματα στο μητρώο. Έχει τη δυνατότητα, να εντοπίσει αρκετές εκατοντάδες σφάλματα, ωστόσο, η απομάκρυνση τους δεν θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στη ταχύτητα του υπολογιστή σας. Γι’ αυτό, συνιστούμε να το ξανασκεφτείτε πριν αγοράσετε την εμπορική άδεια του System SpeedUp. Για να το αφαιρέσετε από το σύστημα, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό:

Πως να αφαιρέσετε το System Speed Up?

Συνοψίζοντας, αυτό το πρόγραμμα δύσκολα θα προκαλέσει προβλήματα στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορεί να διεισδύσει στο σύστημα σας απαρατήρητο και μετά να ξεκινήσει ανεπιθύμητες και ενοχλητικές δραστηριότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να βγάζουν χρήματα. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα σας σε ένα αμφισβητήσιμο πρόγραμμα, πρέπει να μείνετε μακριά από τις διαφημίσεις του. Για να αφαιρέσετε το System Speed Up, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το ReimageIntego ή το SpyHunter 5Combo Cleaner. Μπορείτε επίσης, να βασιστείτε στα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας Ελέγχου -> Κατάργηση ενός προγράμματος.
  2. Πηγαίνετε στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και βρείτε το System Speed Up.
  3. Κάντε κλικ στην ‘Απεγκατάσταση’ και μετά στο ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Intego Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με macOS
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το  Reimage Intego, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Το  Reimage Intego έχει δωρεάν scanner περιορισμένων δυνατοτήτων. Το scanner του Reimage Intego είναι σαφώς καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες όταν αποκτήσεις επί πληρωμή την πλήρη έκδοση. Όταν ο δωρεάν scanner εντοπίσει θέματα, μπορείς να τα επιδιορθώσεις με δωρεάν χειροκίνητη επιδιόρθωση ή να τα επιδιορθώσεις αυτόματα, σίγουρα, και γρήγορα, αγοράζοντας την πλήρη έκδοση.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Reimage, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το SpyHunter 5.
Εναλλακτικά Προγράμματα
Το κάθε λογισμικό έχει διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές δυνατότητες. Έτσι, εάν δεν κατάφερες να διορθώσεις τα αλλοιωμένα αρχεία με το Intego, τότε συνιστούμε να δοκιμάσεις το Combo Cleaner.

Προτεινόμενο/α

Μην αφήσεις την Κυβέρνηση να σε παρακολουθεί

Έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά με τις Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να υποκλέπτουν προσωπικά δεδομένα και να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις διαδικτυακές προτιμήσεις των πολιτών. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν τη συγκεκριμένη κατάσταση και να ενημερωθείς για τις σκοτεινές και αθέμιτες πρακτικές συλλογής πληροφοριών. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις ύποπτες, παρασκηνιακές, σκοτεινές, αθέμιτες πρακτικές κατασκοπείας που προέρχονται από την Κυβέρνηση και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις είναι να σερφάρεις τελείως incognito, δλδ. τελείως ανώνυμα στο διαδίκτυο. 

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετική τοποθεσία κάθε φορά που είναι να συνδεθείς online και να αποκτήσεις διαδικτυακή πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο επιθυμείς, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό πρόσβασης. Πλέον, θα μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή έγνοια, καθώς και χωρίς κανένα άγχος μήπως χακαριστείς, χρησιμοποιώντας Private Internet Access VPN υπηρεσίες.

Έτσι, θα μπορείς να ελέγχεις τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από την Κυβέρνηση και τους κρατικούς οργανισμούς, καθώς και από άλλους ανεπιθύμητους τρίτους, σερφάροντας ανενόχλητα στο διαδίκτυο χωρίς τον φόβο ότι μπορεί να σε κατασκοπεύουν. Ακόμα και αν η διαδικτυακή δραστηριότητά σου είναι καθόλα νόμιμη ή ακόμα κι αν εμπιστεύεσαι πλήρως τις διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες που επιλέγεις, καλό θα ήταν να προστατεύεις το ιδιωτικό σου απόρρητο και να προτιμάς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες.

Backup αρχεία για μελλοντική χρήση, στην περίπτωση malware επίθεσης

Οι χρήστες υπολογιστών μπορεί να υποστούν διαφόρων ειδών απώλειες λόγω κυβερνομολύνσεων ή λόγω λαθών στα οποία μπορεί να υποπέσουν. Τα προβλήματα λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει μια επίθεση από malware ή η απευθείας απώλεια δεδομένων λόγω κρυπτογράφησης, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής ή μόνιμη βλάβη. Εάν διατηρείς σωστά και ενημερωμένα backups, μπορείς εύκολα να ανακτήσεις τα δεδομένα σου και να επιστρέψεις γρήγορα και πάλι στην κανονικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς τακτικά ενημερωμένα backups μετά από οποιαδήποτε αλλαγή στη συσκευή, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο σημείο πριν την επίθεση malware, καθώς ένα malware μπορεί να προχωρήσει σε αυθαίρετες αλλαγές ή να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη συσκευή, όπως πχ. απώλεια δεδομένων ή δυσλειτουργία και κατακόρυφη πτώση των επιδόσεων. 

Έχοντας κάνει backup την πιο πρόσφατη έκδοση κάθε σημαντικού εγγράφου, μπορείς να αποφύγεις εκνευρισμό, άγχος, προβλήματα λειτουργίας, ή ακόμα και να αποφύγεις να πέσεις θύμα εκβιασμού από ιούς και χάκερς. Τα backups αποτελούν αξιόλογη λύση στην περίπτωση που πέσεις θύμα κυβερνοεπίθεσης και μόλυνσης από malware. Προτείνουμε τη χρήση του Data Recovery Pro για την επαναφορά συστήματος.

Σχετικά με συντάκτη
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες