Βαθμός σοβαρότητας:  
  (14/100)

System Speed Up. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

από Ugnius Kiguolis - - | Τύπος: Κακόβουλο λογισμικό

Το System Speed Up είναι ακόμη ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τη γνωστή εταιρεία Systweak Software. Η συγκεκριμένη έχει εκδώσει επίσης και άλλες αμφισβητήσιμες εφαρμογές όπως το Advanced Disk Recovery. Παρόλο που αυτές οι εφαρμογές προωθούνται ως χρήσιμα εργαλεία, όπως για τη βελτίωση της ταχύτητας του υπολογιστή, την απομάκρυνση ιών και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση τους στο σύστημα σας. Συνιστούμε να αποφύγετε το System Speed Up διότι παραπλανητική μέθοδος προώθησης που χρησιμοποιεί, είναι αφοσιωμένη σε ένα και μοναδικό στόχο – να βγάζει χρήματα. Αν κάνατε λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης αυτού του προγράμματος κάνοντας κλικ στο κουμπί “Δωρεάν λήψη”, πρέπει να καταλάβετε πως δεν πρόκειται να επιδιορθώσει τον υπολογιστή σας χωρίς το αντίστοιχο αντίτιμο. Για να εξαλείψετε τυχόν θέματα στο σύστημα σας, θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των $29.95. Παρεμπίπτοντος, μπορεί επίσης να προβάλει αμφισβητήσιμα μηνύματα λάθους για να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν τη πλήρης έκδοση. Έτσι, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις του.

Πως μπορεί το System Speed Up να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας?

Μπορεί να κάνετε λήψη του System Speed Up από διάφορες ιστοσελίδες λήψεων ή μέσω ειδοποιήσεων οι οποίες αναφέρουν για διάφορα θέματα του υπολογιστή και προσφέρονται να ελέγξουν το σύστημα εντελώς δωρεάν. Αν σας προτείνουν να ελέγξετε τον υπολογιστή σας για σφάλματα στο μητρώο και παρόμοια θέματα, μείνετε μακριά από αυτές τις ειδοποιήσεις διότι μπορεί να σας ξεγελάσουν, έτσι ώστε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα του οποίου μοναδικός σκοπός είναι, να σας κάνει να αγοράσετε την εμπορική του άδεια. Να θυμάστε, πως τέτοια προγράμματα όπως το System SpeedUp, δύσκολα θα καταφέρουν να εντοπίσουν όλα τα σφάλματα στο μητρώο. Έχει τη δυνατότητα, να εντοπίσει αρκετές εκατοντάδες σφάλματα, ωστόσο, η απομάκρυνση τους δεν θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στη ταχύτητα του υπολογιστή σας. Γι’ αυτό, συνιστούμε να το ξανασκεφτείτε πριν αγοράσετε την εμπορική άδεια του System SpeedUp. Για να το αφαιρέσετε από το σύστημα, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό:

Πως να αφαιρέσετε το System Speed Up?

Συνοψίζοντας, αυτό το πρόγραμμα δύσκολα θα προκαλέσει προβλήματα στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, μπορεί να διεισδύσει στο σύστημα σας απαρατήρητο και μετά να ξεκινήσει ανεπιθύμητες και ενοχλητικές δραστηριότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να βγάζουν χρήματα. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα σας σε ένα αμφισβητήσιμο πρόγραμμα, πρέπει να μείνετε μακριά από τις διαφημίσεις του. Για να αφαιρέσετε το System Speed Up, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Reimage ή το Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Μπορείτε επίσης, να βασιστείτε στα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας Ελέγχου -> Κατάργηση ενός προγράμματος.
  2. Πηγαίνετε στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και βρείτε το System Speed Up.
  3. Κάντε κλικ στην ‘Απεγκατάσταση’ και μετά στο ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.
Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του System Speed Up
Στιγμιότυπο του System Speed Up

Σχετικά με συντάκτη

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - The mastermind

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Ugnius Kiguolis
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-system-speed-up.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες