Βαθμός σοβαρότητας:  
  (95/100)

System Doctor 2014. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Ο System Doctor 2014 είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα από την «rogue anti-spyware» κατηγορία. Συνήθως εξαπλώνεται μέσω μολυσμένων ιστοσελίδων, spam, freeware και άλλα παρόμοια μέσα. Μόλις διεισδύσει ο ιός στον Η/Υ, ξεκινά αναφέροντας ότι το σύστημα έχει μολυνθεί και ότι ο χρήστης θα πρέπει να αγοράσει την άδειά του για να το προστατεύσει. Στην πραγματικότητα, η αλήθεια είναι πίσω από αυτό απολύτως αντίθετη. Ο Σύστημα Doctor 2014 δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσει οποιοδήποτε είδος της απειλής και δείχνει μόνο πλαστές ειδοποιήσεις για έκθεσης σχετικά με ανύπαρκτα θέματα. Το μόνο πράγμα που επιδιώκει είναι να αισχροκέρδεισει χρήματα από τα θύματά του. Σας παρακαλούμε μην μοιράζετε τα χρήματά σας με τους απατεόνες και δεν μην υποστηρίζετε μελλοντικα εγκλήματά τους. Συνιστούμε άμεσα, να αφαιρέσετε τον System Doctor 2014 δοκιμαστική έκδοση γιατί είναι άκρως επικίνδυνος. Γι ‘αυτό σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε αυτοματοποιημένο λογισμικό ασφάλειας, το οποίο είναι ικανό να εξαλείψει κάθε μολυσμένο αρχείο από το σύστημα.

Πώς μπορώ να μολυνθώ με τον System Doctor 2014;

Ο System Doctor 2014 διανέμεται μέσω trojan horses που μπορούν να διεισδύσουν εύκολα το σύστημα μέσω των τρωτών σημείων που βρήσκουν στην ασφάλειά του. Μόλις ο ιός μπαίνει μέσα, διοχετεύει επιζήμια συστατικά σε αυτό και, επίσης, τροποποιεί, προκειμένου να καταστεί δυνατών να αρχίσει το συντομότερο αμέσος μόλις κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διακόπτεσται από ενοχλητικά Doctor System 2014 κάθε φορά που ξεκινάτε μια νέα περίοδο περιήγησης. Σαν αποτέλεσμα, η εφαρμογή απάτη αρχίζει να εμφανίζει πλαστά σήματα ή παραποιημένους σαρωτές που το μόνο που αναζητούν είναι – να τρομάξουν τους χρήστες και να ξεκινήσουν μια σάρωση με την έκδοση με άδεια χρήσης της. Πριν αποφασίσετε για την αγορά αυτή, θα πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας με ένα αξιόπιστο anti-spyware και να δείτε τί βρίσκει. Είναι εύκολο να προκαθοριστεί ότι ο System Doctor 2014 θα είναι εκείνος που θα πρέπει να επισημαίνεται ως «επικίνδυνος». Παρακαλώ, αφαιρέστε αυτό το scamware χωρίς καμία καθυστέρηση.

Πώς να αφαιρέσετε τον System System 2014;

Αν έχετε τον Doctor System 2014 στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να τον σαρώσετε αμέσως με ενημερωμένο το anti-spyware. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, ή το Reimage γι ‘αυτό. Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσειτε οποιοδήποτε από αυτά, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία με δικτύο. Απλά κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και μόλις αρχίσει, πριν και μέχρι την εκκίνηση, αρχίστε να πιέζετε το πλήκτρο F8 επανειλημμένα.

2. Κάντε Loggin, ως ο ίδιος χρήστης, όπως σαν να ήταν σε κανονική λειτουργία των Windows.

3. Τώρα κάντε κλικ στον IE ή άλλο πρόγραμμα περιήγησης και επιλέξτε «Εκτέλεση ως» ή «Εκτέλεση ως διαχειριστής», πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του διαχειριστή του λογαριασμού σας (αν χρειάζεται).

4. Εισάγετε αυτόν τον σύνδεσμο για να γραμμή διευθύνσεων σας: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe και κατεβάστε ενα πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας σας. Εκκίνηστε το για να σκοτώσει τις κακόβουλες διαδικασίες του System τον Doctor 2014 και να καταργήσετε τα αρχεία του.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του System Doctor 2014, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του System Doctor 2014. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.

Σημείωση: Απαιτείται χειροκίνητη βοήθεια σημαίνει πως ένα ή όλα τα εργαλεία αφαίρεσης δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσουν το παράσιτο χωρίς κάποια χειροκίνητη παρέμβαση, παρακαλώ διαβάστε οδηγίες χειροκίνητης απεγκατάστασης παρακάτω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Στιγμιότυπο του System Doctor 2014
Στιγμιότυπο του System Doctor 2014

System Doctor 2014 χειροκίνητη αφαίρεση:

Σταματήστε διεργασίες:
[random].exe

Διαγράψτε αρχεία:
[random].exe

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες