Βαθμός σοβαρότητας:  
  (10/100)

Αφαίρεση διαφημίσεων SweetCoupon

από Lucia Danes - - | Τύπος: Διαφημιστικό λογισμικό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SweetCoupon?

Το SweetCoupon είναι ακόμα ένα πρόγραμμα το οποίο δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUP (potentially unwanted program, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα). Και το λέμε αυτό, γιατί ολοένα και περισσότεροι χρήστες παραπονιούνται ότι το πρόγραμμα αυτό διείσδυσε κρυφά κι απρόσκλητα στο σύστημα του υπολογιστή τους και κατόπιν προχώρησε σε αυθαίρετες τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις του συστήματος.

Είναι γνωστό ότι το SweetCoupon διεισδύει σε συστήματα υπολογιστών όντας καλά κρυμμένο σε συνοδευτικά πακέτα λήψης διαφόρων δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών, κάποια από τις οποίες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο. Οι εμφάνισεις των διαφημίσεών του ενεργοποιούνται αμέσως με το που κάνετε reboot τον υπολογιστή σας. Ουσιαστικά οι εμφανίσεις των διαφημίσεων που σχετίζονται με αυτό και είναι κυρίως εκπτωτικά κουπόνια, συγκρίσεις τιμών, κτλ., είναι η πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.

Μπορεί οι δημιουργοί του να υποστηρίζουν ότι αυτού του είδους τα διαφημιστικά μηνύματα βοηθούν τους χρήστες να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών τους αγορών, ωστόσο εμείς μπορούμε να σας βεβαιώσουμε πως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Βασικά, το πρόγραμμα αυτό κάνει ακριβώς τα αντίθετα από όσα υπόσχεται. ‘Ads by SweetCoupon’ κι άλλα παρόμοια διαφημιστικά μηνύματα σκοπό έχουν να σας παραπλανήσουν και να σας ωθήσουν να τα κλικάρετε, έτσι ώστε να ανακατευθυνθείτε σε προκαθορισμένους ιστότοπους που στην πλειοψηφία τους είναι τουλάχιστον ύποπτοι.

Σας συμβουλεύουμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και καχύποπτοι με τις ανακατευθύνσεις που σχετίζονται με το SweetCoupon, καθώς πολύ απλά δεν μπορείτε να γνωρίζετε σε ποιον ιστότοπο θα ανακατευθυνθείτε. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας το browser πρόσθετό του, αυξάνετε σημαντικά τις πιθανότητες να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό συμβαίνει, γιατί το συγκεκριμένο plug-in έχει τη δυνατότητα, αλλά και τη τάση, να εγκαθιστά λογισμικό εντοπισμού/παρακολούθησης στο σύστημα-στόχο, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Επομένως, εάν θέλετε να αποφύγετε αυτού του είδους τις δυσάρεστες καταστάσεις, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε αυτό το adware (λογισμικό ανεπιθύμητων διαφημίσεων) από τον υπολογιστή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ SweetCoupon ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ?

Μιας και προωθείται ως ένα νόμιμο και χρήσιμο εργαλείο, πολλοί χρήστες ξεγελιούνται και το κατεβάζουν οικειοθελώς. Αν και προωθείται η λήψη του στην επίσημη ιστοσελίδα του, το κουμπί της λήψης είναι ανενεργό και δεν θα μπορείτε να το κατεβάσετε από εκεί. Αυτό αυτόματα είναι μια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά με την αξιοπιστία του.

Η κύρια μέθοδος διάδοσής του είναι μέσω δωρεάν ή δοκιμαστικών εφαρμογών (μέθοδος bundling). Για να είμαστε πιο ακριβείς, μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορες ύποπτες εφαρμογές, όπως πχ. download managers, video converters, music players κι άλλα αμφιβόλου αξιοπιστίας/ασφάλειας λογισμικά, και να εγκατασταθεί παράλληλα με αυτά χωρίς την έγκριση και επίγνωση του χρήστη. Η μέθοδος bundling έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως αποτελεσματική στη γρήγορη και ολοένα μεγαλύτερη διάδοση διαφόρων adwares (λογισμικών ανεπιθύμητων διαφημίσεων) και PUPs ( potentially unwanted programs, δλδ. δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων).

Και δυστυχώς, δεν μπορούν οι χρήστες να ισχυριστούν ότι δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα επιπρόσθετα εργαλεία που εμπεριέχονται στα συνοδευτικά πακέτα λήψης της εφαρμογής που θέλουν να κατεβάσουν. Απλά, οι πληροφορίες σχετικά με αυτά είναι έξυπνα κρυμμένες και γραμμένες με ‘μικρά γράμματα’. Εν ολίγοις, όσοι χρήστες δε δείχνουν την απαραίτητη προσοχή κατά τη διάρκεια λήψης κι εγκατάστασης και αποδέχονται στα τυφλά επιπρόσθετες λήψεις διαφόρων επεκτάσεων, plug-ins, πρόσθετων ή γραμμών εργαλείων κινδυνεύουν να δώσουν πρόσβαση σε ανεπιθύμητα προγράμματα που θα επιρρεάσουν αρνητικά την εύρρυθμη λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή τους.

Για να αποφύγετε αυτές τις ανεπιθύμητες και κρυφές διεισδύσεις, θα πρέπει να επιλέγετε πάντα Advanced (Για Προχωρημένους) ή Custom (Προσαρμοσμένη) μορφή εγκατάστασης, να παρακολουθείτε προσεκτικά όλες τις φάσεις λήψης κι εγκατάστασης, και φυσικά να ξετικάρετε όλα εκείνα τα κουτάκια που μπορεί να εντοπίσετε και είναι τικαρισμένα αυτόματα τα οποία θα αναφέρονται αυθαίρετα σε έγκρισή σας για την εγκατάσταση επιπρόσθετων λήψεων, όπως πχ το SweetCoupon. Εάν εν τέλει το συγκεκριμένο browser πρόσθετο κατάφερε να διεισδύσει και να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, τότε σας συνιστούμε να προβείτε άμεσα σε αφαίρεσή του για να διατηρήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας ασφαλές.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟΝ ΙΟ SweetCoupon ?

‘Ads by SweetCoupon’ είναι η πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει διεισδύσει κι εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνο όσο ένα rogue anti-spyware (ψευδές/παραπλανητικό λογισμικό προστασίας από προγράμματα κατασκοπείας) ή ransomware (λογισμικό το οποίο μπλοκάρει την προσβασιμότητα του χρήστη σε διάφορες λειτουργίες και αρχεία του συστήματος, ζητώντας ένα συγκεκριμένο ποσόν ως λύτρα για την επανάκτησή της), αλλά και πάλι μπορεί να δημιουργήσει αρκετά σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία και ασφάλεια του συστήματος του υπολογιστή σας. Για αυτό και σας συνιστούμε να το αφαιρέσετε άμεσα ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες βήμα προς βήμα :

Μπορείς να αφαιρέσεις αυτόματα τη ζημιά που δημιούργησε ο ιός με τη βοήθεια κάποιου απ' αυτά τα εξαιρετικά προγράμματα: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Προτείνουμε αυτές τις εφαρμογές, γιατί είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό και αφαίρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων (PUPs) και ιών, συμπ. και όλων των βοηθητικών αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου που σχετίζονται με τις κυβερνοαπειλές.

Προσφορά
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Supported versions Συμβατό με OS X Supported versions
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Εάν δεν κατάφερες να αφαιρέσεις τη ζημιά που προκάλεσε ο ιός χρησιμοποιώντας το Reimage, κάνε ερώτηση στην ομάδα υποστήριξης παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. 
Προτείνεται το Reimage για αφαίρεση της ζημιάς του ιού. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Στιγμιότυπο του SweetCoupon ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο του SweetCoupon ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οδηγός Χειροκίνητης Αφαίρεσης των διαφημίσεων SweetCoupon:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SweetCoupon από συστήματα Windows

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Start Control Panel Programs and Features (αν είστε Windows XP χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί Add/Remove Programs). Κάντε κλικ στο κουμπί 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (αν είστε 'Windows XP' χρήστης, κάντε κλικ στο κουμπί 'Add/Remove Programs').
 2. Αν είστε Windows 10 / Windows 8 χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το Quick Access Menu, επιλέξτε Control Panel και Uninstall a Program. Αν είστε 'Windows 10 / Windows 8' χρήστης, κάντε δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Μόλις εμφανιστεί το 'Quick Access Menu', επιλέξτε 'Control Panel' και 'Uninstall a Program'.
 3. Απεγκαταστήστε το SweetCoupon και σχετικά προγράμματα
  Εδώ, βρείτε το SweetCoupon ή άλλες πρόσφατα εγκατεστημένες/ύποπτες εφαρμογές.
 4. Καταργήστε τις και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Κάντε δεξί κλικ σε κάθε ύποπτη εγγραφή και επιλέξτε 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SweetCoupon από σύστημα Mac OS X

 1. Αν χρησιμοποιείτε το OS X, κάντε κλικ στο κουμπί Go στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Applications. Κάντε κλικ στο 'Go' και επιλέξτε 'Applications'
 2. Περιμένετε μέχρι να δείτε το φάκελο Applications και βρείτε το SweetCoupon ή άλλα ύποπτα προγράμματα σε αυτόν. Τώρα, κάντε δεξί κλικ σε όλες αυτές τις εγγραφές και επιλέξτε Move to Trash. Κάντε κλικ σε όλες τις κακόβουλες εγγραφές και επιλέξτε 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SweetCoupon από Internet Explorer (IE)

 1. Αφαιρέστε τα επικίνδυνα πρόσθετα
  Ανοίξτε το Internet Explorer, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού IE) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Manage Add-ons. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Manage add-ons'
 2. Θα δείτε το παράθυρο Manage Add-ons. Εδώ, βρείτε το SweetCoupon και άλλες ύποπτες προσθήκες. Απενεργοποιήστε αυτές τις εγγραφές κάνοντας κλικ στο Disable: Κάντε δεξί κλικ σε σε κάθε κακόβουλη εγγραφή και επιλέξτε 'Disable'
 3. Αλλάξτε την αρχική σας σελίδα αν τροποποιήθηκε από αυτόν τον ιό:
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) στη πάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και επιλέξτε Internet Options. Μείνετε στη καρτέλα General.
 4. Εδώ, αφαιρέστε τις κακόβουλες URL και εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Διαγράψτε τις κακόβουλες URL, εισάγετε την ιστοσελίδα της αρεσκείας σας και κάντε κλικ στο 'Apply' για να αποθηκευτούν οι αλλαγές
 5. Επαναφέρετε το Internet Explorer
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Εργαλείων (μενού) ξανά και επιλέξτε Internet options. Πηγαίνετε στη καρτέλα Advanced.
 6. Εδώ, επιλέξτε Reset.
 7. Σε αυτό το παράθυρο, ελέξτε το Delete personal settings και επιλέξτε Reset ξανά για να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SweetCoupon. Πηγαίνετε στη καρτέλα 'Advanced' και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'. Τώρα επιλέξτε το 'Delete personal settings' και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση διαφημίσεων SweetCoupon από Microsoft Edge

Επαναφορά ρυθμίσεων Microsoft Edge (Μέθοδος 1) :

 1. Τρέξε την εφαρμογή Microsoft Edge και κάνε click More (οι τρεις τελίτσες στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
 2. Κάνε click Settings για άνοιγμα κι άλλων επιλογών.
 3. Μόλις εμφανιστεί το παράθυρο Settings, κάνε click στο κουμπί Choose what to clear κάτω από την επιλογή Clear browsing data. Πήγαινε Ρυθμίσεις κι επέλεξε 'Choose what to clear'
 4. Εδώ, μπορείς να επιλέξεις αυτά που θέλεις να αφαιρέσεις. Κατόπιν, κάνε click Clear. Επέλεξε το κουμπί 'Clear'
 5. Τώρα κάνε δεξί click στο κουμπί Start (Windows logo). Κατόπιν, επέλεξε Task Manager. Άνοιξε το μενού έναρξης κι επέλεξε 'Task Manager'
 6. Όταν βρεθείς στην καρτέλα Processes, ψάξε για Microsoft Edge.
 7. Κάνε δεξί click και επέλεξε Go to details. Εάν δε βρίσκεις την επιλογή Go to details, κάνε click More details και ξανακολούθησε τα προηγούμενα βήματα. Δεξί click στο 'Microsoft Edge' κι επιλογή 'Go to details' Επέλεξε 'More details' στην περίπτωση που η επιλογή 'Go to details' δεν εμφανιστεί
 8. Μόλις εμφανιστεί η καρτέλα Details, εντόπισε όλες τις καταχωρήσεις που εμπεριέχουν το Microsoft Edge. Κάνε δεξί click σε καθεμιά από αυτές τις καταχωρήσεις κι επέλεξε End Task για να τις τερματίσεις. Εντόπισε τις καταχωρήσεις Microsoft Edge και επέλεξε 'End Task'

Επαναφορά Microsoft Edge browser (Μέθοδος 2) :

Εάν δε τα καταφέρεις με τη Μέθοδο 1, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις την προηγμένη μέθοδο επαναφοράς Edge.

 1. Σημείωση : θα πρέπει να κάνεις πρώτα backup όλα σου τα δεδομένα πριν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μέθοδο.
 2. Βρες αυτό τον φάκελο στον υπολογιστή σου: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Επέλεξε κάθε καταχώρηση που έχει αποθηκευτεί και δεξί click. Κατόπιν, επιλογή Delete . Πήγαινε στον φάκελο Microsoft Edge, κάνε δεξί click σε κάθε καταχώρηση και click 'Delete'
 4. Click στο κουμπί Start (Windows logo) και πληκτρολόγησε window power στη γραμμή Search my stuff .
 5. Δεξί click στην καταχώρηση Windows PowerShell κι επιλογή Run as administrator. Εντόπισε το Windows PowerShell, δεξί click πάνω του, κι επιλογή 'Run as administrator'
 6. Στην Οθόνη Διαχειριστή : Θα εμφανιστεί το παράθυρο PowerShell. Κάνε επικόλληση αυτή τη γραμμή εντολών μετά από PS C:\WINDOWS\system32> και πάτησε Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Αντιγραφή κι επικόλληση της ζητούμενης εντολής. Κατόπιν, πάτησε 'Enter'

Μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς αυτά τα βήματα, το SweetCoupon θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί από τον Microsoft Edge browser.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SweetCoupon από Mozilla Firefox (FF)

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το Mozilla Firefox, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεAdd-ons Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και επιλέξτε 'Add-ons'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SweetCoupon και άλλες αμφισβητήσιμες προσθήκες. Κάντε κλικ στο Remove για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Επιλέξτε το 'Extensions' και βρείτε κακόβουλες εγγραφές. Κάντε κλικ στο 'Remove' για να απαλλαγείτε από αυτές
 3. Επαναφέρετε το Mozilla Firefox
  Κάντε κλικ στο μενού Firefox στη πάνω αριστερή γωνία και κάντε κλικ στο ερωτηματικό. Εδώ, επιλέξτε Troubleshooting Information. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού και μετά στο '?'. Επιλέξτε 'Troubleshooting Information'
 4. Τώρα θα δείτε το μήνυμα Reset Firefox to its default state με το κουμπί Reset Firefox. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μερικές φορές και ολοκληρώστε την αφαίρεση του SweetCoupon . Κάντε κλικ μερικές φορές στο κουμπί 'Reset Firefox'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SweetCoupon από Google Chrome

 1. Διαγράψτε τις κακόβουλες προσθήκες
  Ανοίξτε το Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτεTools Extensions. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού. Επιλέξτε 'Tools' και 'Extensions'
 2. Εδώ, επιλέξτε το SweetCoupon και άλλες κακόβουλες προσθήκες και επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου για να διαγράψετε αυτές τις εγγραφές. Βρείτε κακόβουλες εγγραφές και διαγράψτε τις κάνοντας κλικ στο εικονίδιοι του Κάδου
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού ξανά και επιλέξτε το Settings Manage Search engines που βρίσκεται στην ενότητα Search. Στο σημείο 'Settings', επιλέξτε 'Manage search engines...'
 4. Στο σημείο Search Engines..., αφαιρέστε τις κακόβουλες σελίδες αναζήτησης. Προτείνουμε να αφαήσετε την ιστοσελίδα της Google ή μια της αρεσκείας σας. Κάντε κλικ στο 'X' για να αφαιρέσετε τις κακόβουλες URLs
 5. Επαναφέρετε το Google Chrome
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στη πάνω δεξιά γωνία του Google Chrome και επιλέξτε Settings.
 6. Μετακινηθείτε προς το τέλος της σελίδας και κάντε κλικ στο Reset browser settings. Στο σημείο 'Settings', μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset browser settings'
 7. Κάντε κλικ στο Reset για να επιβεβαιώσετε και να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του SweetCoupon. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset' για να ολοκληρώσε τε την αφαίρεση σας
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Αφαίρεση SweetCoupon από Safari

 1. Αφαιρέστε επικίνδυνες επεκτάσεις
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης. Μετά, επιλέξτε Preferences. Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Preferences'
 2. Εδώ, επιλέξτε Extensions και βρείτε το SweetCoupon ή άλλες ύποπτες εγγραφές. Κάντε κλικ στο κουμπί Uninstall για να απαλλαγείτε από αυτές. Πηγαίνετε 'Extensions' και απεγκαταστήστε τα κακόβουλα πρόσθετα
 3. Επαναφέρετε το Safari
  Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και κάντε κλικ στο Safari στο μενού, στη πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ, επιλέξτε Reset Safari.... Κάντε κλικ στο 'Safari' και επιλέξτε 'Reset Safari...'
 4. Τώρα, θα δείτε ένα παράθυρο με αναλυτικές επιλογές επαναφοράς. Όλες αυτές οι επιλογές είναι συνήθως επιλεγμένες, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ποιές θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Reset για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης του SweetCoupon. Διαλέξτε όλες τις επιλογές και κάντε κλικ στο κουμπί 'Reset'

Σχετικά με συντάκτη

Lucia Danes
Lucia Danes - Ερευνήτρια Ιών

Εάν ο δωρεάν οδηγός αφαίρεσης σας φάνηκε χρήσιμος και μείνατε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας, τότε θα εκτιμούσαμε αν μας βοηθούσατε οικονομικά μέσω δωρεάς σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ακόμα και το μικρότερο ποσόν θα εκτιμηθεί!

Επικοινώνησε με Lucia Danes
Σχετικά με την εταιρεία Esolutions

Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-sweetcoupon-ads.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες