Βαθμός σοβαρότητας:  
  (97/100)

Svpeng ιός. Τρόποι Αφαίρεσης (Οδηγός Απεγκατάστασης)

Ο ιός Svpeng είναι ένα επικίνδυνο ransomware, το οποίο επανασχεδιάστηκε στα μέσα του 2014. Αρχικά δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο από Ρώσους χάκερς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αυτόν τον ιό για να αποσπάσουν από τους χρήστες πληροφορίες τραπεζικής φύσης. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, ενέργησε ως δούρειος ίππος και βοήθησε αυτούς τους εγκληματίες να αποσπάσουν χιλιάδες δολάρια, προβάλλοντας πλαστές ιστοσελίδες εισόδου χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, αυτή η απειλή πρόσφατα αναβαθμίστηκε, λειτουργεί πλέον ως ransomware και έχει δυνατότητες «ψαρέματος». Αυτό σημαίνει πως ο ιός Svpeng έχει προσαρμοστεί και έχει τη δυνατότητα να κλειδώνει τον υπολογιστή και με τη βοήθεια φωτογραφιών του θύματος, να τους κάνει να πληρώσουν αυτό το πλαστό πρόστιμο του FBI. Έχει ήδη επηρεάσει χρήστες σε Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Γερμανία και Ινδία. Παρακαλούμε, μείνετε μακριά από αυτή την απειλή και φυσικά ΜΗ πληρώσετε αυτό το πρόστιμο!

Πως μπορεί ο ιός Svpeng να επηρεάσει τον υπολογιστή σας;

Ο Svpeng εξαπλώνεται με τη βοήθεια πλαστών ενημερώσεων του Flash, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και παράνομων προγραμμάτων. Να έχετε κατά νου, πως μπορεί εύκολα να καταλάβει τόσο συστήματα Windows όσο και Android χωρίς προειδοποίηση. Από τη στιγμή που διεισδύει σε μια συσκευή, εμφανίζει πλαστές σαρώσεις και μπλοκάρει το σύστημα. Μετά, προβάλλει ένα ψεύτικο μήνυμα το οποίο αναφέρει για παράνομες επισκέψεις σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ή χρήση παράνομου περιεχόμενου και μετά απαιτεί μια πληρωμή της τάξης των $200 ή των $500. Όπως και άλλα παρόμοια προηγούμενα ransomwares, ο ιός Svpeng ζητά η πληρωμή να γίνει μέσω MoneyPak το οποίο μπορεί να βρεθεί σε Walmart, Fred Mayer, kmart και άλλα σουπερμάρκετ. Το θύμα μπορεί επίσης να δει και τη φωτογραφία του, η οποία συνήθως λαμβάνετε με τη χρήση της κάμερας της μολυσμένης συσκευής. Παρακαλούμε, ΜΗΝ αφήσετε να σας ξεγελάσει αυτή η ύπουλη εφαρμογή, διότι μπορεί εύκολα να χάσετε τα χρήματα σας. Για να επιδιορθώσετε τη συσκευή σας, πρέπει να απομακρύνετε τον ιό Svpeng από το σύστημα.

Πως να αφαιρέσετε τον ιό Svpeng;

Παρακαλούμε, ΜΗΝ αφήσετε τον ιό Svpeng να μείνει στον υπολογιστή ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κακόβουλες δραστηριότητες. Αυτός ο ιός μπορεί εύκολα να προκαλέσει απώλεια των προσωπικών πληροφοριών σας, των χρημάτων σας, κ.λπ. Αν θέλετε να επιδιορθώσετε το μηχάνημα σας, σαρώστε το με το Reimage ή το Malwarebytes Malwarebytes.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε με κάθε προϊόν το οποίο προτείνουμε στην ιστοσελίδα. Πλήρης γνωστοποίηση στους Όρους Χρήσης μας. Κάνοντας λήψη του προτεινόμενου Anti-spyware λογισμικού για την αφαίρεση του Svpeng ιός, συμφωνείτε στη πολιτική απορρήτου μας και στους συμφωνία χρήσης.
Κάντε το τώρα
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Λήψη
Reimage (λογισμικό αφαίρεσης) Εγγύηση
Ικανοποίησης
Συμβατό με Microsoft Windows Συμβατό με OS X
Τι γίνεται σε περίπτωση αποτυχίας?
Στην περίπτωση που η προσπάθεια αφαίρεσης της μόλυνσης είναι ανεπιτυχής με τη χρήση Reimage, υποβολή ερώτησης, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Υποστήριξης δίνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.
Προτείνεται το Reimage για απεγκατάσταση του Svpeng ιός. Η δωρεάν σάρωση σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε για το εάν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί ή όχι. Εάν χρειασθεί να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό (βλ. malware), τότε θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος ασφάλειας Reimage.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο αξιολόγησης του Reimage.
Πατήστε αναφορές Reimage
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Svpeng ιός (2014-07-02)
Εναλλακτικά Προγράμματα
Malwarebytes
Έχουμε ελέγξει την απόδοση του Malwarebytes στην αφαίρεση του Svpeng ιός (2014-07-02)
Στιγμιότυπο του Svpeng ιός
Στιγμιότυπο του Svpeng ιός
Πηγή: https://www.2-spyware.com/remove-svpeng-virus.html

Οδηγίες αφαίρεσης σε άλλες γλώσσες